Близките на Виктория: Спрете с протестите, оставете полицията!

Полицията в Русе разкри горещ телефон за свидетели на убийството
Обновена: 9 окт 2018 13:17 | 9 окт 2018 13:17,
69
Близките на Виктория: Спрете с протестите, оставете полицията!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

Близките и колегите на убитата 30-годишна Виктория Маринова от Русе - административен директор на телевизия TVN и водеща на предаване, призоваха за търпение.

Апелът им бе разпространен до медиите в крайдунавския град.

Още по темата

Близките и колегите на младата жена вярват, че полицията е на финалната права да разкрие извършителя.

"Молим, не прибягвайте до никакви крайни мерки! Във връзка с анонсирания в социалните мрежи протест с блокиране на движението в района на ГКПП "Дунав мост" тази вечер заявяваме, че сме категорично против подобни действия. Едва ли и Виктория би желала подобно нещо. Ще има време за гняв! Просто нека не е днес!", посочват в изявлението близките и колегите й.

По-рано днес полицията в Русе откри телефон за сигнали от граждани. Хората, които разполагат с информация, касаеща извършеното тежко криминално престъпление, могат да позвънят на телефон: 0889 562407.

Полицията усилено работи по случая, районът на местопрестъплението все още е отцепен, криминалистите са били на терена и през нощта, обясниха от МВР-Русе.

Това на практика прави невъзможно изпълнението на идеята на някои русенци, които, водени от желанието да подпомогнат полицията в разследването, смятаха да извършат допълнително претърсване на района, където бе извършено зверското убийство.

Целта бе да се издирят евентуално пропуснати при извършения от полицията оглед следи или улики, които биха могли да подпомогнат разследването.

Трагедията на младата красива бизнесдама Виктория Маринова разтърси Русе, а и цяла България.

Почти 10 000 русенци се събраха снощи пред Паметника на свободата в центъра на града. Те запалиха свещички по монумента пред поставената на него снимка на Вики и застанаха на мълчаливо бдение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
4
 
! Отговори
двоен мутростандарт преди 5 години
ОТ ТАЯ НОВИНА СТАВА ЯСНО ПО ПЪТЯ НА ЛОГИКАТА СЛЕДНОТО - БОКО СЕ Е СДОБИЛ ОСВЕН С ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ И С МЕСТНАТА ОТ РУСИ. 111 МЯСТО ПО МЕДИЙНА РОБИЯ. Догодина Меркел пада и МЕДИЙНИТЕ П Л Ъ Х О ВЕ ЩЕ ИЗГРИЗКАТ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ КОКАЛИТЕ ГЕРБАВИ.
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Твърде много политически и не дотам политически структури се възползват от страданието на тези хора. Особено феминистките се открояват с най - явна наглост и лицемерие. СПРЕТЕ ДА ТОРМОЗИТЕ СЕМЕЙСТВОТО НА ЖЕНАТА! Пощадете ги! ЧУВАТЕ ЛИ ФЕМИНИСТИЧНА И З М Е Т!
57
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе аз в България за всичко друго съм видял да се правят протести ама протест или стачка срещу работодателя си частник с искане да им вдигнат заплатата не съм виждал. И понеже не смеят, българите си чешат крастата и разхлабват напрежението с всякакви безсмислени протести. Ама разбора се само такива дето няма никакъв шанс да ги ошамарят за тях. Че нали знайш , страх малее страх !
56
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помните ли сестрите Белнейски?но върхът на МВР наглостта беше масовото убийство в Своге,където МВРМето и Вальо мозъка спретнаха такъв *** сценарии,че никой не им повярва.Ама председателството чукаше на вратата и се появи образът на Росен Горският дето го търсели от много години и хоп оня взе че се гръмна.Те самите не си вярваха,ама нямаше друг начин.Чакаме с нетърпение какво ще измътят този път.
55
4
 
18
 
! Отговори
От Германия преди 5 години
За това сте бедни там в България щото вместо да си гледате работата сте заети да давате акъл на другите как да си вършат работата. В България всички са компетентни по всички въпроси - па футбол, па криминалистика, па управление на държавата, па как се правят пътища и т. н. Е то така е най-лесно - да се намират кусури на другите. Първо се погледнете в огледалото - Вие как си вършите работата или джиткате във фацебуката по цял ден.
54
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Троловете герберски са изпълзели от вонящите си бърлоги и умирисват атмосферата...
53
3
 
8
 
! Отговори
ми добре преди 5 години
До XxОстави филмирането,ами обясни защо са и прибрали ключовете от колата и джиесема!?Защото ми се струва,че е убита другаде,и докарана там!Иначе е необяснимо прибирането на тия ключове и телефона!Ако е случаен,телефон не му трябва!Но ако има уговорка това е друга работа!И веднага ще лъсне!Ако убиеца я е докарал,нормално е да прибере ключовете,защото имат отпечатъци!
52
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен най-логичното нещо е като убиеш някой в чужда държава, по този начин, да се моатеш няколко дена по центъра, където е пълно с камери и да чакаш да те арестуват...
51
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставете полицията да си свърши работата!Тоест, както досега? Професионално, изпипано и т.н.?
50
4
 
5
 
! Отговори
Ами то е ясно... преди 5 години
Ако Борисов е бил зает по това време е изпратил Цветанов да извърши престъплението...не си поададоха оставихте кото караха автобуса в края на август и убиха 20 души и осакатиха още толкова, ама сега трябва, нали г-жо Нинова?Ама някои ''мислещи'' хора така яко са се филмирали,че дори не знаят кога трябва да излязат от филма...Жалко за младото момиче! Поклон пред светлата му памет! Сили за близките!
49
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен този призив да не се протестира или е обявен под натиск от полицията или не е обявяван от близки и колеги на момичето. Ако някой от нас протестира примерно във Варна как ще попречи на работата по дадения случай? Властта явно е шубясана или я гони яка параноя.
48
6
 
7
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
цинично е, но мисля, че престъплението е дело на рецидивист подвизаващ се отдавна в района докато полицията е била "кво да ги праиме, да го трепеме ли". а мерудиите на всяка манджа от фейса си опраиха PR-а за сметка на лична трагедия отново.
47
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз пък мисля, че е убита заради гласността, която дава на безумната корупция, която ни погубва като държава. Звучи много по истинско.
46
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
полицията трява да работи постояянно иначе се получава липса на доверие. Утре ще започнем всички да разследваме престъпления,да се лекуваме сами,да се управляваме сами,натам вървим.
45
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Деветдесет и десет процента от протестерите не им пука за зверски убитито момиче. Правят го от долен опортюнизъм..... - "А вий, вий сте ***" казва Ботев! И е прав, както винаги! Но сега и Ботев подлежи на цензура!
44
9
 
16
 
! Отговори
Поредната простотия преди 5 години
На КурНиДоброволците дето бранеха чумавите кози сега ще претърсватАре у лево
43
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Не знам вече какви са тези нелепици които се случват в България. Някакви си самозванци щели да претърсват района" - това е предизвикателство към безразличната полиция! Провокира тяхната съвест и работоспособност - нали видя, че тръгнаха пак на оглед.Мълчаха 24 часа, преди да огласят случая. Защо?А братята "цънцарови врабчета" обявиха момичето, без капка срам за лъжата си, за бизнес дама. Защо? Защо? И в това време маститият патреоат вдига врява до небето за личната си драма. Защо?
42
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам вече какви са тези нелепици които се случват в България. Някакви си самозванци щели да претърсват района за пропуски на полицията, щели да блокират Дунав мост? Какво ви става бе хора? Вземете малко да използвате мозъците, стига вече с тези фейсбук психози и простотии, изгладиха ви мозъчетата, вече вярвата на всякакви глупости. Оставете полицията да си свърши работата!
41
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
там е крайбрежна алея, а не гъста гора. или мирише на случаен минувач *** или някой който е знаел ,че тя ще отиде там да тича в тоя ден.
40
13
 
44
 
! Отговори
Xx преди 5 години
Нещо много сте се филмирали . Лично на мен ми се струва,че е убийство което няма абсолютно нищо общо с това ме жената е журналист.Такива убийства са ежедневие по целия свят. Бог да го прости момичето !