10 дни след убийството на Виктория: Справедливост... за всички!

Свекърът на жената апелира хората да бъдат добри един с друг
Обновена: 17 окт 2018 12:55 | 17 окт 2018 10:45,
67

След смъртта на Виктория нейният бивш свекър смята, че напрежението, създало се след убийството, показва разделението в обществото ни.

Румен Максимов благодари на хората, които подкрепят семейството след убийството на Виктория.

"Трябва да се справяме, остана едно малко слънчево дете и заради него сме длъжни да се държим", каза Румен Максимов пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Той е бил един от първите, които са научили, че Северин Красимиров, заподозрян за убийството, е бил задържан в Германия. Максимов поясни, че и семейството е имало своя версия за убийството, но са се доверили на МВР.

"Вики не беше човек, който да се даде лесно. Тя спортуваше редовно, физически здрава. Тук явно са се насложили няколко негативни фактора наведнъж", обясни Максимов.

Той заяви, че дълго време е предполагал, че нападателят на Вики не е бил сам, и дори и до сега се съмнява. Надява се, че следствието ще установи това с точност.

"Не искам всичките последствия да ги носи един човек, ако не е бил сам", заяви мъжът.

Към Виктория не е имало заплахи, обясни още бившият й свекър. Тя е била ориентирана към добрите истории и едва наскоро е започнала да се занимава с по-сериозни теми.

"Това беше и основното, което ни подтикна да излезем с апел към хората, към хилядите, които се събраха - да направят едно добро на непознат и го помолят той да направя същото", обясни Максимов.

Той коментира и напрежението след убийството.

"Това показва дълбокото разслоение в обществото ни", смята Максимов.

Според него част от публикациите за убийството са били "треторазрядни криминални съчинения", а други - открит апел за мъст.

"Убиецът заслужава най-тежкото наказание, този случай показва голяма дупка в законодателството", посочи той.

Румен Максимов обясни, че е недопустимо хора, които извършват такива престъпления да могат да се възползват от вратичката в закона, която намалява корупцията.

"Обществото не би приело едно такова споразумение", смята той. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
9
 
6
 
! Отговори
до 44 преди 5 години
Разбира се, че убиеца не е бил сам, *** му е помагала! Както помогна и на Костов навремето да изчезнат десетки милиони при приватизацията!
38
6
 
26
 
! Отговори
33 преди 5 години
Хоратаса убедени,че убиецът не е бил сам и убийството е поръчково1Само Цацаров и сие не искат да разследват тази версия,защото тя ще ги отведе до мафията и управляващите!Това е истината!Всичко друго е за публиката1
37
1
 
16
 
! Отговори
... преди 5 години
Абе много се съмнявам, че тоя дето го обвиниха за смурта на Виктория е тоя дето е извършил престъплението! Както обаче е видно не само аз а дори роднини на Виктория се съмняват в това! Но то няма и как по друг начин! Види се, че ТРЯБВАШЕ БЪРЗО ДА СЕ НАМЕРИ ВИНОВЕН! Това е положението! ВЯРА НЯ МВР, ПРОКУРАТУРА, СЪД и ОСОБЕНО СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД ТУКА В БГ ДА НЯМАТА! Ако ви кажат ДОБЪР ДЕН или ДОБЪР ВЕЧЕР, то ИЗЛЕЗТЕ ПРОВЕРЕТЕ ПИТАЙТЕ АКО ТРЯБВА И ТОГАВА ЕВЕНТУАЛНО НА ВАШ РИСК ИМ вярвайте!
36
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом човек не е свободен в една държава . То няма и справедливост.Когато човек свободно пройзвежда. Чувства се сигурен от реализацията на труда си е свободен. Тук свободен и крос не можеш да си направиш. И земята без да питаш арендатора неможеш да си обработващ. .
35
1
 
3
 
! Отговори
Алексия преди 5 години
До 36ВНИМАВАЙ, много добре какво пишеш, да не станеш потенциален съучастник на убиеца!!! Ще ти хакнат акаунта и ще има да даваш пояснения в СЛЕДСТВЕНИЯ!!!
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До38. Освен това, ако не е му се изплаща от държавата и грешната присъда.
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 39Защото са й обезобразили лицето.
32
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 37Страшното ще бъде, ако не е направил нищо, лежи 10 год. и излезе от затвора. Тогава вече ще е завършен престъпник. И ще е много по- страшен от сега.
31
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам всички да се запитат, когато след 10 години пуснат на свобода Северин, той ще бъде ли опасен за обществото или ще излезе като нов човек осъзнал грешката си?
30
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 34 СатаНАТОможе и ти да си замесен ...
29
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този случай показва колко са ни смешни законите, крайно време е да кажем не на гаврите и да поискаме строги наказания за престъпниците. Омръзна ми да слушам как тези социопати, били жертви, как трябвало да им помагаме, да се толарантни и съпричастни. Не може брутални убийци да излизат след десетина години от затвора, за да може после пак да се гаврят с обществото! Ненормалниците и социопатите трябва да се изолират от общество, те нямат място сред нас.
28
5
 
26
 
! Отговори
Алексия преди 5 години
Кръв с кръв се иэмива - а екэекуцията на убиеца от съответния етнос, да се предаде на живо по всички телевиэионни канали!!!
27
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стигате сте хулили правителството и управляващите. Не клатете стабилността.Да не би да си мислите, че в Европа не бият хора с метални пръти и не изнасилват хора по храстите, че все управляващите са ви виновни.
26
5
 
39
 
! Отговори
до 30 преди 5 години
Правилно сте забелязал, но за съжаление роднините на Виктория са инструктирани да мълчат и да казват за медиите, това което са им дали управляващите.Иначе ги грози да им се случи това, което се случи и на Виктория - Бог да я прости.
25
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре де - нали при такива престъпления викат близките да разпознаят трупа /звучи гадно за толкова красиво момиче/. Кой от близките - съпруг или кръвни роднини са разпознали Виктория? Това означава, че разпозналия при всички положения е видял от какво е починала и ако има нещо друго, но го премълчава, тогава... Ако е това, което се казва като версия - нека изверга Селяйдин си получи заслуженото.
24
15
 
1
 
! Отговори
ИВАН ТОТЕВ преди 5 години
БРАВО на кмета Иван Тотев, който наистина работи за проблемите на Пловдив! Всеки престъпил закона трябва да получи възмездие, независими ром или българин си! Предлагам на следващите избори за президент той да бъде една от кандидатурите, а Светлито Дончева за негово вице! Гарантиран успех за тази двойка, която би детронирала сегашния тандем!
23
2
 
35
 
! Отговори
чукча преди 5 години
За какво му е било да ходи до Германия ако е виновен. Ей къде е Сърбия-знае се че от там не може да бъде върнат никой.Другаря Цветан Василев е идеален пример.
22
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СРЕТЕН ЙОСИЧ ЛИ ПРИСТИГА, ИЛИ СЕВЕРИН! ЩО ЗА СПЕЦ ПАНАИРИ ПРИ ПОСРЕЩАНЕТО?!
21
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дни след като цялото обществено внимание беше приковано върху некачественото строителство на ул. Граф Игнатиев, наше разследване, след подаден сигнал, разгръща по-дълбоки и смущаващи нередности, явно нарушение на закона за обществените поръчки (ЗОП) и влагането на неподходящи материали със съмнителен ефект в проекта за над 22 млн. лв, изпълняван от фирма GP Group. Затова екипът ни се консултира с юристи и изпрати сигнали до редица български и европейски институции с настояване за незабавна проверка на предоставените доказателства.
20
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не вярва на Борисов и Цацаров.Дори и самите греботролове.Но те пишат за пари.