Каракачанов зад граничарите, убили бракониер: За награда са!

Вицепремиерът готов да ги прибере в МО, ако се наложи
57
Каракачанов зад граничарите, убили бракониер: За награда са!
Снимка: БТА, архив

Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов изрази подкрепа за граничните полицаи, обвинени за смъртта на турски бракониер.

Михаил Цонков, Николай Костов, Живко Петков и Николай Петков бяха обвинени от Турския наказателен съд, че на 17 април 2008 г., когато турска лодка навлиза в българските териториални води, при опит за арест прострелват един от рибарите-бракониери.

Още по темата

"Всички достойни българи, които с оръжие в ръка изпълняват и са изпълнявали своя дълг в защита на границите на България, имат моята безусловна подкрепа", пише Каракачанов на страницата си във Facebook.

Вицепремиерът е категоричен, че ако се наложи, ще ги прибере в Министерство на отбраната, за да бъдат защитени.

"Ще направя всичко по силите си, за да не бъдат предадени на чужда държава. Тези български мъже заслужават награда, защото са изпълнявали своя служебен дълг, защитавайки границата на Родината", заявява той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
5
 
! Отговори
bugarin преди 5 години
До АнонименКрасимир Каракачанов sshishko patlichan UBIES
38
1
 
5
 
! Отговори
bugarin преди 5 години
До Тюрк=чингене=лешКаракачанов е UBIEC
37
1
 
5
 
! Отговори
bugarin преди 5 години
До АнонименBUGARINA UBIVA KAKTO VINAGI SRAMOTA EVROPEYEC HAHAHA UBICI
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пазели границата ама от бягащите може би със пари! Щото Ако са въоръжени няма да може да ги спрете.
35
5
 
3
 
! Отговори
Емо преди 5 години
До Анонимен 31 - Прочети малко за случая, турците не са тръгнали да бягат, а са налетеи и са блъснали нарочно българския граничен катер, после са нападнали граничарите. Дали са имали оръжие или не е иррелевантно, били са незаконно в 12-милната прилежаща зона - т.е в българска територи, в която всеки плавателен съд подлежи на проверка. Опитали са се да осуетят проверката и граничарите са стреляли при самозащита.
34
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТакаА така ли пазят държавната граница на руската база при Росенец?
33
9
 
10
 
! Отговори
НОМЕР2 преди 5 години
Да бяха отстреляли Шкембе войвода, та да са за награди!
32
8
 
7
 
! Отговори
Така преди 5 години
се пази ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА от посегателства! Точка по въпроса!
31
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако турските рибари не са носили оръжие,защо българските граничари са стреляли по месо. Може би турците са се опитали да се измъкнат. Ако ги бяха оставили да се приберат по живо по здраво сега нямаше да имат тези ядове. Когато изпълнявате служебните си задължения никога не нарушавайте законите.
30
8
 
9
 
! Отговори
Бе преди 5 години
тука някакви се пънът като нерези на празна ясла, как видите ли, за няколко риби бил застрелян човек...Ми като сте толкова отворени, влезте в турска акватория да ловите риба, скочете на колите техни граничари, пък случайно ако останете живи ми се обадете!
29
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До от ЮАРТочно!Аферата с каптагона беше на ДС - нали така "се бореха" със Запада - тровейки децата им!
28
7
 
7
 
! Отговори
нее за касета преди 5 години
Каква касета калкан,какви глупости,калкана е повода,крадат ва наши тер. води,а причината е,че са нападнали патрула-опит за убийство,а се е получила неизбежна самоотбрана на граничарите,те са герои,тук не е турски вилает или робство...
27
5
 
5
 
! Отговори
от ЮАР преди 5 години
До АнонименАйде бе, Турската държава правела трафика. Ами че, ДС навремето се занимаваше активно с трафик на дрога, а в ново време с трафик на цигари, за който Турците си затваряха очите. Да не говорим за трафика с оръжие за какви ли не хайвани и терористи в Б.И. и района. Голяма част от валутните приходи на НРБ идваха именно от престъпни дейности водени от ДС.
26
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредните ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ на Шкембе Войвода, защото тъй както са за награда, ако Турция притисне краля - слънце, бързо - бързо ще предадем граничарите, а Шкембе Войвода ще продължи да козирува и да си стои на топлото министерско кресло
25
10
 
10
 
! Отговори
от ЮАР преди 5 години
Мутро-милиционери действали абсолютно НЕПРОФЕСИОНАЛНО и убили човек за две кофи риба! Това е ИСТИНАТА. Останалото са манипулации и е редно, семейството на убития да изиска детайлно следствие и международен съд. Защититили били България. Напротив - срам за България с такива уж служители на реда.
24
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заради една касетка калкан да утрепеш човек?Не го разбирам това нещо.Ако трябваше за 5-те милиарда, откраднати от КТБ, да се раздават подобни присъди, докъде щяхме да стигнем?
23
12
 
17
 
! Отговори
Достойна постъпка на преди 5 години
...г-н Каракачанов. Другите само дърпаха локуми ,особено МВР.
22
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина да си сложи истинското име - мюмюн - жената на ердоганя.
21
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Производство на фалшиви стоки, нелегален трафик на скъпоценности и всякакви стоки, на наркотици, на лекарства, на стероиди, на каквото се сертиш... Трафик на имигранти, износ на мафиотски структури... Всичко това са престъпления, организирани и извършвано от ТУРСКАТА ДЪРЖАВА! Ако въоръжени български бракониери атакуват турски войник или полицай едва ли дори ще се чуе, че е бил изтезаван и убит! За какво реват *** тука не ми е ясно! Да си ходят у турско, при "цивилизацията" на ердоганя!
20
13
 
14
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
До Анонимен турски тролАбе тесен специалист-що преди да се изходиш не си размърдаш горния етаж?Ами дори да е бил човек на ДС,войводата е българин.А вашите вождове(не знам на кой служиш) също са били доносници на ДС.Или не го знаеш това за хидроинжинера с ,или за агент Павел-оня с козята брадичка дето се крие по едни посолства.А тавариш?И не се знае дали ако не си по дъртичък -на кой си снасял и докладвал в милицията.айде *** удари едно чело в джамията за прошка.