Патриотите искат справедливост при тежки престъпления

Красимир Богданов: Различията ни в ОП не са по съществени теми
Обновена: 19 окт 2018 06:39 | 18 окт 2018 22:46, Екип на Bulgaria On Air
15

В навечерието на вота на недоверие в малката коалиция "Обединените патриоти" са разединени. Темата в "Денят ON AIR" коментира депутатът Красимир Богданов от ВМРО.

"Като участник в управлението на страната изпълняваме програмата на правителството и нашите предизборни обещания, и мога да кажа, че постигнахме успехи", заяви Красимир Богданов от "Обединени патриоти".

По негови думи напрежението в коалицията е дошло от теми, които не са чак толкова съществени и не фигурират в програмата на управление.

"Aко се намери разумният тон и диалогът бъде възстановен, може да се продължи започнатият път. Ситуацията е най-тежка от последните месеци. Тепърва нашият коалиционен съвет ще заседава и се надяваме тогава да има позитивни резултати от тази среща", коментира депутатът пред Bulgaria ON AIR.

Той беше категоричен, че от управляващата коалиция не се притесняват от вота на недоверие, внесен от БСП.

Депутатът коментира и предложените от патриотите промени в НПК, с които да се сложи край на практиката на редуциране на присъдата с 1/3 при призната вина от подсъдимия.

"Не е в полза нито на демокрацията, нито на съдебната ни система, възможността един доказан убиец, който е извършил такова престъпление, да ползва различни възможности, които Наказателният кодекс позволява в момента", беше категоричен Богданов.

Според него ще има сериозна наказателна промяна, която ще доведе до по-справедливи наказания за престъпници като убиеца на  Виктория Маринова.

По думите му европейските политици прибързано са реагирали на случая с убитата журналистка и по никакъв начин те не е трябвало да определят цялостната ситуация в България.

"Нямаме сведения до момента да е извършено покушение над журналист заради това, че той е упражнявал професията си", обясни депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Българина преди 5 години
В условията на юдейско брюкселска демокрация справедливост няма! Убиваш умишлено, няма смъртно наказание, а наказанието е за роднините които 20 г ще плащат данъци за да издържат живия убиец! Това каква превантивна мярка срещу бъдещите убийци е?!?! Бул Герберски Шед
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Врачански ***
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОГАТО ХОРАТА ОБСЪЖДАТ ПАТРИОТИТЕ ВИНАГИ СПОМЕНАВАТ ДУМАТА КОКАЛ.ЗАЩО ЛИ?
9
0
 
4
 
! Отговори
Ще е справедливо, преди 5 години
компанията от новото заведение в Айтос да бъде най-учтиво поканена да даде показания в РПУ. Там да си поговорят най-приятелски, което ще се вижда на камерите. И понеже разговорът ще е приятелски, да се проточи до малките часове. После, като си тръгне компанията, кой знае къде да се дене и повече никой никъде да не ги види, нито да чуе нещо за тях. Нали са свободни хора, кой ги знае къде ще вземат да отидат ...Така ще е справедливо.
8
0
 
5
 
! Отговори
Всички искаме преди 5 години
справедливост.По това време на денонощието и моментът за един възпитателен юруш в една махала на Айтос. Като ревнат по телефоните си да търсят съдействие на номер 112, полиция и жандармерия да дойдат чак след половин час, за да се уверят, че едни български граждани са вече добре превъзпитани и са твърдо убедени, че вече няма да правят така, както са постъпили едни хора, които били в едно ново заведение и не били наясно, че не те определят кой къде да влиза.
7
1
 
3
 
! Отговори
чудя се преди 5 години
Тази ш-а-й-к-а как още се нарича с гръмкото име Патриоти?
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз искам справедливост и затова при изпълнение на смъртните наказания предлагам палачите да са вождовете на патриотите и да предават екзекуциите по патриотичните си телевизии за назидание на евентуалните бъдещи извършители на тежки престъпления. Като видят само с какъв хъс патриотичните вождове изпълняват екзекуциите няма начин да не секнат изведнъж всякакви тежки престъпления.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страшно заглавие... При леките престъпления няма ли нужда от справедливост бре?
4
0
 
7
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Патриоти???
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да,ама за ИСТИНСКИТЕ извършители!
2
1
 
5
 
! Отговори
Какви патриоти преди 5 години
Са тия ***, сбрала се *** от кол и въже
1
6
 
8
 
! Отговори
Пацо Топлото преди 5 години
Ако дадат присъда, различна от доживотна за Селяйдин, дали народа ще излезе на протест ??? С + за "да" , - за "не"