Опитва ли се някой да си "пришие" протеста?

Бившият МВР шеф Румен Петков разкритикува Цветан Цветанов
14 ное 2018 12:23,
32

Бившият вътрешен министър Румен Петков коментира Bulgaria ON AIR многобройните протести, общественият натиск и хилядното гражданско недоволство, което се изразява в различни градове в цялата страна, като каза, че тези протести са спонтанни и категорично се възпротиви на изразеното от друг бивш вътрешен министър Цветан Цветанов мнение, че зад уличното недоволство стоят координирани действия на БСП и президента Румен Радев.

"Има граждани, които са в някакви незабележими политически сили, които се опитват да си пришият протеста, едва ли не да се самообявят за организатори на протеста, което не е така", категорично заяви Петков.

Още по темата

Бившият министър на вътрешните работи дори разкритикува още повече Цветанов като каза, че всяка поява на председателя на ПГ на ГЕРБ задълбочава кризата в партията на Бойко Борисов.

Румен Петков говори и за различните скандали, които се случиха през последните месеци.

По думите му за всички тях има решения, които могат да се вземат, но правителството създава впечатление, че действа под натиск.

"Аз мисля, че в парламента ефективна опозиция няма. Това е част от усещането на българите за безалтернативност, но от друга страна тези протести показват търсенето на решение", подчерта Петков.

Той дори определи вицепремиера Валери Симеонов за котва, която потапя правителството и каза, че има проблеми, които не се решават, което по думите му значи, че няма как да се избегнат предсрочни парламентарни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
6
 
! Отговори
Човек преди 5 години
Хората протестират, защото са бедни.Доходите ни са по-ниски от западноевропейските държави от 5 до 10 ПЪТИ!!!...За съжаление,а цените им са малко по-високи от нашите.Ни за сметка на това качеството им е на светлинни години от нашето.Вунету и Цвъки какво ще се изръсят по въпроса?
26
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако имахме някой като Пиночет тогава бих гласувал за него.Защото той изби червената *** в Чили и сега всички чилийци са доволни.Но нямаме.
25
2
 
3
 
! Отговори
V преди 5 години
Ченгетата ,,водели непрестанна война с корупцията,, ха ха ха Мнооого смешно .Аве я да се скрие този ве .Що не му показахте на този кога се пенсионират полицаите в Европа ???Ми нали заради тях сега народа трябва да плаща скъпо и пре скъпо .Те баш са в сърцето на всичките ни проблеми .Ограбват всички възможни бюджети и тоя за сигурност и социалния тоест пенсиите на хората.Най обикновени бандити но с униформи
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственият правилен отговор е действа "Под прикритие"
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До РеалистТова, което казваш е добре, но тогава не е необходимо въобще да има някакво държавно управление, а между другото, то и сега няма такова защото се състои само от пълни безумци, защото хайде да се разберем каква е тогава ролята и работата на за може то да ИМА СМИСЪЛ ДА СЪЩЕСТВУВА след като всички чакаме само на него!!!!!!
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе напълно неспасяеми безумци, за какви политически сили изобщо споменавате , че са предизвикали протестите!!!!!!!Не виждате ли,тези протести са предизвикани единствено и само от Действителността и фактите за изключително ниският жизнен стандарт в БЪЛГАРИЯ и от постоянното му допълнително понижаване от безумните управленски действия на управляващите ни сега и до сега напълно неспасяемо безумни ***-*** от абсолютно ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ.
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще свалим ГЕРБ и като дойде БСП никой няма да работи а само ще яде ! - после да не ревете че пак сте зле.
20
6
 
8
 
! Отговори
niki преди 5 години
Повечето протестиращи са хора, които си нямат работа и все някой друг им е виновен, че нама пари за бензин за бемевето.Изключвам майките и подобни, но включвам всички мутроподобно изглеждащи неандерталци ....
19
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 16. Ами то точно там е проблема че протестиращите не знаят какво искат. Всеки протестира за различно нещо. Няма начин да се изпълнят желанията на всичките защото си противоречат. Например едните са недоволни от ниската цена на човешкия живот а други от високата цена на застраховките.
18
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да има промяна докато не се измете ГЕРБ НА БУНИЩЕТО.Освен да крадат и да врякат ` комунистите са виновни` друго не правят.Да ама тия приказки ни омръзнаха вече. Разбра се кой е виновен за тоталната разруха последните три мандата.
17
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Запалката пак се появи. Откъде БСП ги вади тия архивни бостански плашила? Тия имат перманентен глад за кадри. И нормално, кой нормален ще се хване с тях?
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако погледнеш медиите включително телевизиите никъде не се коментира какво искат тези хора. СЛУШАМЕ САМО ПРИКАЗКИ КОЙ СЕДЯЛ ЗАД ПРОТЕСТА.Защо не показаха изказване на поне един протестиращ?А държавата до сега не само не осигурява нищо, ами се чуди само как да скубе от хората. За да може шайката на Мутрата да си пълни джобовете.
15
7
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
До yan. Няма да има промяна. Защото причината е преди всичко в манталитета на българина, който все чака държавата да му осигури всичко.
14
16
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Онези дето не успяха с вотовете на доверие сега търсят други начини .
13
7
 
7
 
! Отговори
Yan преди 5 години
Политическата обстановка се изостря, парламентарната демокрация в България е изчерпана, няма визия в обозримо бъдеще за бъдещето на държавата и все повече везните се накланят към президентска република (или може би от САЩ ще наложат). Въпросът е кой ще изпревари в събитията и кой ще е президента......... ясно е, че ще е генерал, ама кой от двамата не се знае, а и не е ясно, дали смяната на едно управление с друго ще донесе така желаната промяна и реформи. Кой знае, ще видим!
12
6
 
11
 
! Отговори
МВР СПИ преди 5 години
Република БЪлгария се ограбва нагло чрез доказани престъпници на власт в София.НА ЕВропейския съюз и НАТО не им пука за БЪлгарите в БЪлгария.Кражбитеса по отработени схеми през нарочно режисирани ОПеративни програми и ЕВрофондове през доказано престъпни министерства и ведомств.а ЗА 2018 година от народ са показно са ограбени над 18 000 000 000 лева.Спец службите да докладват имена на грабителите и техните съучастници вкл министри Борисов и други.
11
7
 
13
 
! Отговори
Сваляйте Борисов преди 5 години
Нагли престъпници менкащи на власт ДОказано престъпни групировки маскирани като "партии"провеждат политика на ЛИКВИДАЦИЯ НА БЪлгарите в БЪлгария..НАй големи успехи в ограбването на народа постигнаха чрез престъпния клан Борисов Цветанов.БЪлгарския народ в момента е най бедния народ в света с най ниски заплати и пенсии.НАй ниска раждаемост и е на първо място по убиiства чрез инсулти инфаркти рак и диабет./тровят милиони с хлор в водата
10
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
от януари като си разберете новият данък сгради на апартамента...ще получите удар,двойно на сегашния...защо обаче не се казва.
9
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Драгалевският Ай Дук е най-добре разпродаде де каквото има от 3 лв направи заплатите 300 лв в края на мандата си и остави другите след него да плщат тез заплати със унищоена и разпродадена иконоика и от тогаз всички си купуват само руска газ. Вcе едно сега Баце да вдигне заплатите 100 пъти и даде оставка и да остави който е след него да си бере гайлето.
8
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще стане страшно, когато народа разбере как скрито между двете четения гласуваха двойно увеличение на данък имот