Сидеров с критики към властта, но няма да "предава четата"

Предложил данъка за старите коли да не расте, не го подкрепили
15 ное 2018 14:07,
45
Сидеров с критики към властта, но няма да "предава четата"
Снимка: БТА, архив

Според шефа на депутатите от "Обединени патриоти" Волен Сидеров PR стратегията на кабинета не е добра и трябва да бъде променена. Той разкритикува и начина, по който се взимат решенията на Коалиционен съвет. Въпреки това обаче бе категоричен, че не е той човекът, който би "предал четата".

"Това правителство събира много критики, но има и добри неща, които са извършени. Въпросът е как се поднасят. Трябва да се промени PR стратегията, тя в момента не е добра. Всеки член на кабинета излиза и говори. Трябва да има една по-единна тактика при представянето на това какво си свършил", коментира Волен Сидеров.

Той разказа и че на коалиционния съвет в понеделник е предложил увеличението на данъка за старите коли да отпадне, но другите не са го подкрепили.

"Заради едни 20 млн. приход в бюджета караме два милиона българи да се бръкнат в джоба. Не се вслушаха, какво да кажа. На коалиционния съвет всеки си казва мнението, но накрая какво решение се представя, вие видяхте - "ми то това е пазар, то е не знам си какво". Тогава защо се събираме на съвет? Защо ме викат за съвет, щом това, което посъветвам, не се възприема?", запита лидерът на "Атака".

Въпреки това той настоя, че не е човекът, който ще "напусне отбора".

"Аз съм отговорен човек. Когато вляза в отбор, докато той не се разтури, не съм аз този, който предава четата. Но искам взаимно зачитане", настоя той.

По повод протестите в страната срещу високите цени на горивата Сидеров коментира, че най-важно е властта да разбере причината за протеста.

"Всяко действие има противодействие. Да разбереш причината за протеста, а не да излезеш и да кажеш - "ми то това е пазар, не можем да направим нищо. Тогава защо сте във властта, станете домоуправители", завърши той.

На въпрос кои министри могат да бъдат сменени, Сидеров отправи критика към външния министър Екатерина Захариева.

"Тя е млад човек, може да седнем да си поговорим да й кажа как вървят нещата в света, защото сякаш изпуска някои неща. Вчера виждам, че по отношение на пакта за мигрантите имаше завой във външната комисия. На Коалиционен съвет казваме, че тоя пакт не трябва да се подкрепя, премиерът се съгласява, а в комисия се говори нещо друго. Това е лош знак към хората и към външните ни партньори", отсече атакистът.

Попитан дали "Обединени патриоти" ще решава въпроса с исканата оставка на вицепремиера Валери Симеонов, Сидеров настоя, че този въпрос той го е решил за себе си.

"Аз този въпрос съм го решил, питайте Каракачанов, Борисов, Цветанов най-вече. Там има една топла връзка, гореща направо", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
MEN преди 5 години
BOLEN S TOJA IZVARTJAN POGLED-DALI SI E VZEL LEKARSTVOTO TAJA SUTRIN? VZELI RAZNI HULIGANI DA KRITIKUVAT I VAOBSHTE...UZAS,BALGARIJO, BALGARIJO,KAKVA SADBA TI E OTRE4ENA....
34
0
 
3
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Каквато и обидна дума да се каже за Волен Сидеров ще е вярна.
33
0
 
2
 
! Отговори
Обективно преди 5 години
Истината казва човекът, а ние трябва внимателно да анализираме. Като държи топлата връзка някой, въпросът е кой ще го отнесе. Ами Борисов ще го отнесе. И кой има облага от това? Вместо да свалят един от властта, ще паднат всички, ето това ще стане.
32
0
 
5
 
! Отговори
Оня преди 5 години
превод:прави се на много загрижен но няма да "пуска кокала"
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И този с увреждания...но с претенции, че не увреден ама не го слушат !
30
1
 
3
 
! Отговори
сиромах преди 5 години
Как сладко е да си във властта,си личи от думите на Воленчо.Ама то какъвто е главатарят-тиква такива са и другите му солта-аци тиквеници!Несе испуска такава далаверка да си във властта!Сладка работа особено при такъв заспал *** народ каквито сме ние българите!Ееех защо нямахме малко поне от румънците или гърците?!
29
0
 
17
 
! Отговори
Атакист преди 5 години
Тоя как ни излъга 40000 балъци да гласуваме за семейната му фирма с Деница Гаджева. Направо ме е срам от себе си. ДПС е по - патриотично дори от този мушенник.
28
0
 
16
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Пак ще гласувате за Бялата златка. Той направи пенсиите по 500 лв. минималната и 1000 лв. мин. заплата както обеща. И пребори ромейската престъпност. Е не отговори от къде пари за палати и нови жипове за деница гажева и почивки по ривиерата и куба. Ама...атака...атака...атака
27
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма думи с които да изразя презрението си към този лизaч на руски зaдни и!
26
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
16 юни е черна дата в нашата история !Не е случайно че на нея е родено и нищожество то Симеон втори кръстили внука си Хасан !На нея България захвърли две морета и 180 Хил кв км заради капризна на един *** ,Фердинанд !Оттогава България е проклета и само катастрофи !
25
1
 
8
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Я да ми ядeш ***. Въпреки че си недостоен да го ядеш, ако си измиеш устата добре мога и да ти позволя. Ха ха ха!
24
0
 
24
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Който седи на...два стола,пада на заемята.Сидерофф с неговата...бутикова партийка е седнал на...три стола;ще изпопадат...завалиите.
23
0
 
14
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Академикът на иб-рикчийството отчаяно се опитва да намали вредите от участието във властта за сметка на ползите!
22
4
 
6
 
! Отговори
Професор преди 5 години
До ПроСоТоАми навремето сме учили и чели много книги затова днес сме Професори. Ако и ти беше учил вместо да лъcкaш бacтyна може би днес щеше да си успял човек. Примерно можеше да станеш мияч на тоалетна. Ха ха ха!
21
0
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Професор вие от "Факултето" ВСИЧКИ сте "голями ,родолюбци,патриоти" и..разбира се,"професори"ДО КРАК!...И адин "доцент" нема сред вас...Сичкото-"професор"..
20
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато има келепир няма да предава четата.
19
1
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Анонименкое му е "самостоятелното"?..-Нали ни проглуши ушите как щял "да вкара Тиквата в затвора",па сега му крепи трона?!тоя индивид ОПРЕДЕЛЕНО е с тежки ментални отклонения!За съжаление,явно българина си пада по такива ..деформации.."Национална черта"?...
18
1
 
22
 
! Отговори
Пишман лидер преди 5 години
Волен - поредния сраснал с Парламента , до пенсиониране.Освен интереса друго не го вълнува.
17
26
 
13
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Господин Сидеров е голям Българин, Родолюбец и Патриот. Господин Сидеров е Левски.
16
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страх го е за кокала! Лицемер!