US "продуцент" (сутеньор) подмамва българки за холивудски... секс

Мъжът е с богато криминално досие, ФБР се е заело със случая
15 ное 2018 18:50,
46
US "продуцент" (сутеньор) подмамва българки за холивудски... секс
Снимка: Getty Images

Oпасна схема за трафик на жени в Бургас – сутеньори подмамват млади жени да участват във филмови продукции и ги превръщат в проститутки в чужбина.

Случаите на подмамени от обяви млади жени са зачестили, а момичетата, които попадат в схемите, са привлечени от обещанията за добро заплащане и кариера зад Океана.

"Изпращат им самолетен билет и така те са въвлечени в схема за сексуална експлоатация. В момента, в който слязат от самолета, те губят контрол над живота си. При съпротива им се оказва насилие, за да бъдат пречупени по-лесно", коментира пред Нова тв секретарят на местната Комисия за борба с трафика на хора Росица Янева.

Близки на едно от изчезналите момичета подали сигнал. Само с намесата на полицията, младата жена е измъкната от схемата.

Още по темата

Разследването продължава, а тя се възстановява след преживяното. От комисията обясняват, че жертва на подобни измами най-често стават момичета от семейства, в които е нарушена комуникацията.

Актрисата Ралица Паскалева обяви, че е подала сигнал до ФБР за съмнителния американски кино продуцент.

Тя се свързала с мъжа във връзка с кастинг за роля, какъвто той твърдял, че провежда. Обещавал заплащане от по 1000 долара на ден. Обяснил, че филмът е мегапродукция по темата за трафика на хора, която щяла да се снима в различни държави в Европа и отвъд Океана.

"Първото, което ме усъмни, беше, че той искаше аз да го набера по телефона. След това започна сам да се заплита в някакви лъжи", разказа тя.

След разговора си с въпросния мъж, Ралица решава да провери какъв е той. Оказва се, че предполагаемият кино продуцент има дебело криминално досие, което можело да се намери в онлайн пространството.

"Този мъж има две присъди за обир и 4-5 за употреба и продажба на наркотици. Срещу него са подавани и оплаквания за сексуален тормоз, като на една от жертвите си трябвало да плати обезщетение от 40 000 долара", казва актрисата.

Цялата информация, която успяла да събере, накарала Паскалева да звънне директно във ФБР.

Само през 2017 г. по данни на Районната прокуратура жертвите на трафик с цел сексуална експлоатация в Бургас са 25.

Изпадналите в беда могат да подават сигналите си в местната комисия или в националната. Телефонната линия срещу трафика на хора е: 0800 20 100

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
liana преди 5 години
niakoi niamali prestava za distantsiono oby4enie v balgaria kak stava
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зад цялата схема седи нашенски родолюбец. А на БАС!
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГoшуЧе много знаеш за тарифите в порноиндустрията, бе! Ашколсун! На теб за пасивен колко ти плащаха?
27
1
 
7
 
! Отговори
iceblast88 преди 5 години
Човек ако не се пази сам, няма институция на светът която да го опази. Човек (без значение от пола) трябва да мисли преди да прави нещо! Най малкото да си зададе въпроса: абе аз оценявам ли си труда на 1000$ на ден? Някой взима ли такива пари за 1 ден и какво точно работи той? А този които се свързва с тях как точно е убеден, че ти може да ги заработиш? Мислете преди да правите каквото и да е! Вие ако не се пазите сами няма кой да ви пази!
26
2
 
14
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
1000 $ на ден не се дават никога на статисти, световно неизвестни от Бургас. Дори и за порно снимачен ден не се дават, освен ако не си звезда. На тези моми къде им е акъла? Само в парите ли се вторачват? Тази схема беше публикувана в Уебкафе-то още преди месеци, как изнудват момичета по този начин и то с американки е почнало всичко. Ама то малко мозък се иска, за да прецениш.
25
0
 
7
 
! Отговори
Petar, NY преди 5 години
Браво на Паскалева!
24
0
 
2
 
! Отговори
Гост_1 преди 5 години
Ай стига с тези "ФЕЙК" новини.. за окенана, във вестите същият разказ се случва в Англия. Заглавието е: "Опасна схема за проституция в Бургас обява за роля във филм".Иначе, интернет изобилства с реалин и измислени истории като тази. Просвещение му е майката и най-вече Да не дава Господ!
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Тпи прсти пткиНе мисли,че има само измамени жени,има и измамени мъже за работа в чужбина.Защо вменяваш вина на жените?Не са виновни жените,че са се доверили,да се довериш не е престъпление,престъпление е да се гавр,риш с хората и изде.вателстваш над тях.
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужасяващо зловещо. Браво на актрисата за сигнала!
21
1
 
3
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Ееееее... накрая една добра новина от братските САЩ :-)
20
4
 
10
 
! Отговори
Тпи прсти птки преди 5 години
Не се доверявай на никого. Леле българките толкова ли са лесни. Като видят 5000лв на месец при добър сотениор в Холивуд и веднага се хвърлят защото и други българки са хвърлят. Като овце са. Ужас. Абе техния мозък е по тп и от животинския. Се жертвите трафик на хора жени. Стига. Жените много истрадали защо не мислят.
19
0
 
2
 
! Отговори
Кево преди 5 години
Даниела Тренчева
18
5
 
6
 
! Отговори
Вокил преди 5 години
Които са свикнали на евтини труженички от индийски произход няма как да оценят вдъхновяващата българска красота, за която песни са се пели, пеят се и ще продължават да се пеят!
17
1
 
2
 
! Отговори
Кево преди 5 години
Даниела Тренчева
16
6
 
11
 
! Отговори
Афганистанец преди 5 години
Само българки оправям, високо качество и ниско заплащане.
15
2
 
31
 
! Отговори
Цецо Мен преди 5 години
Чета коментарите и няма как да се пропусне човеконенавистните коментари. Вие сестри, дъщери или майки нямате ли? Лепите етикети наред и раздавате справедливост пред компа. Интересното е, че никой не споменава как са издавани визи и т.н Интересното е че продуцента вече е познато лице в тази сфера. Въпросът ми в кой нависоко го покровителства това?
14
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те българките са такива пропаднячки че не е нужно да ги лъжеш те сами идват...5-10 евро даже и толкова не заслужават.
13
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като са избрали да са к*урв*, поне да го вършат като работа и сами да си изкарват прехраната, а не едновременно да въртят на пръста си няколко смотаняка за пари, и да лъжат единия по телефона докато е с другия в ***...
12
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чалга поколение! Манекенки, фолк певачки, актриси и всякакви лъскави професии. Четете му е майката, четете! Не като нашия, знаете!
11
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
У бугас по *** мит'рял нема!