Младеж гаври полицаи: Дано изкарате яко бакшиши днеска!

Колоритно видео стана хит във Facebook за часове
6 дек 2018 15:15, Екип на Dnes.bg
219

Любопитен клип се превърна в истинска сензация във Facebook за броени часове.

На него се вижда как млад мъж снима полицейска патрулка, спряла на улица в очакване на нарушители, и говори на органите на реда.

"Чакай, че от това слънце не`моем видим нищо. Ей го е! Евала старши!", започва своя колоритен монолог младежът.

Докато снима патрулката той получава забележка от единия полицай да не снима, но младежът му отвръща: "Ще снимам, бате!"

На тръгване главният герой в клипа пожелава лека работа на полицаите и "дано изкарате яко бакшиши днеска".

Пожеланието му обаче видно не се харесва на единия от униформените, който привиква момчето при себе си за проверка. В резултат на това авторът на клипа започва да тича, като допълва: "Викат ме, ела за малко! И почвам да бегам, бате!"

В края на клипа се вижда как един от униформените е хванал младежа и му иска лична карта за проверка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още по темата: младежFacebookполицаи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
0
 
1
 
! Отговори
1312 преди 5 години
Клипа е номиниран от датска компания и се състезава за 100К евро. Има шанс единствено ако събере минимум три милиона преглеждания до 09.12.2018. Тука и хейтърите трябва да споделят, ако европейската комисия го погледне през призмата на *** ;)
176
2
 
2
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 5 години
простотия, до шия
175
2
 
7
 
! Отговори
NeveN преди 5 години
До SeveNАма ти си не много умен май :)))Каква клевета е ако кажа, че полицията е корумпирана бе ашлак. Все едно да кажеш, че англичаните са пияници.... МВР колективен иск в съда за клевета срещу мен ли ще внесе или кво, или можеш ли да мислиш бе, свобода на словото.Тва не е полиция нашето, това е гавра и подигравка с данъкоплатците, за нищо не стават, за нищо. Никой не ги уважава и има защо, за обратното няма довод.ACAB
174
0
 
4
 
! Отговори
фащ преди 5 години
Много примери с САЩ - там не се правело така :ДЯвно сте неинформирани - да, можеш да го псуваш даже!!!На FU PIG ти отвръщат с приятн ден, защото така ги осъдиха, че още им държи влага.Това е свобода на словото! Какви клевети :) Можеш да го кълнеш и освен, че е страшно просто и сам себе си обижда така човек, друго няма да последва в САШ.Най-малкото полицейските управления са напълно ЧАСТНИ ФИРМИ в сащ - само шерифствата са държавни и следват конституцията.
173
2
 
9
 
! Отговори
Продължение преди 5 години
До Селяните на Правец: Такава простотия и селяния като в имението на Златви няма никъде. Нарочно те провокират и ако им се опънеш те арестуват. Намерят ти някакви нередности и един от тях те склонява към рушвет. Ако откажеш ти пускат фиш,за 20 лв и те пускат. Пускаш жалба до Инспектората на МВР. Оттам връщат жалбата до н-ка на РПУ. Той те вика и запчват пазарлъците: "Моите хора са виновни, но и ти не си бил наред. Плати глобата и да свършваме." Плащаш глобата, а заптиетата чакат нова жертва.
172
0
 
12
 
! Отговори
Селяните на Правец преди 5 години
При такива КАТаджии, които действат не като хора, поставени да контролират за реда на движението, а като изнудвачи, изкарващи си пари от водачите вече на над 3 млн. леки коли, акции като тази на младежа няма да бъдат изключение. Зарязали колата на платното за движение, спират шофьорите на по-старите коли и си искат рушвет. Вижте тези от градчето Правец: поставили три поста на границитена района, спират старите коли и започват: документи, грайфер, чакаш половин час, идват и пак се заяждат!
171
1
 
3
 
! Отговори
SeveN преди 5 години
До NeveNПише го точно и ясно. Това, че ти не го разбираш си е твой проблем. Kлеветата е разпространението на невярна информация, злепоставяща честта, достойнството или доброто име на някого, с цел да се накърни репутацията му в обществото.Ако деецът докаже пред съда истинността на разгласените обстоятелства или на приписаните престъпления, то той се освобождава от наказателна отговорност.
170
3
 
25
 
! Отговори
PS преди 5 години
За жалост ТАКА Е, МВР стана за смях в България :(
169
7
 
9
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Мицифайките да си таковат (роднината в рима)!
168
13
 
31
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
АМИ МОМЧЕТО НЕ Е ПРЕСТЪПНИК ТОВА СЕ НАРИЧА ЧЕРЕН ХУМОР :D
167
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А пък там където е синът на *** Нинова този герой щяха да са го пръжнали с тейзъра.Опс, грешка! Там така не се закачат с полицията.
166
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе у тоз фейсбук само инфантилни пубери ли влизат?
165
27
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лекето дано е нямало лична карта, че да го одрусат 100 лева....Тръгнало да се евава с полицаи, смoтаняка.
164
13
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клета майко България на какво се радват хората..... вярно в тази държава един ден ще останат само такива изтрещели индивиди. Повдига ми се от такава простотия.
163
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А екипът на днес.бг "гаври" българския език.
162
7
 
27
 
! Отговори
хаха преди 5 години
Прическата на полицайчето е като на осмокласник от малцинствата. Но за него сигурно си е много мъжествена.
161
14
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Младежът казва истината. Тия ще висят днеска цял ден там и ще изкарат яко пари от бакшиши. Не виждам нищо нередно да е направил човека. Говори истината.
160
8
 
19
 
! Отговори
NeveN преди 5 години
До SeveNМежду клевета и изразяване на мнение има дебела граница и трудно се бъркат. Не мисля, че разбираш и грам от тълкуване на закона.Говориш глупости, милиционерски стил. Няма ченге, което да разбира от право, някои си го мислят...
159
20
 
7
 
! Отговори
SeveN преди 5 години
До Анонимен 163Изразяването на мнение съгласно НК може да се тълкува и като клевета, когато няма доказателства за казаното. А това вече е наказуемо. Освен права за които говориш има и задължения и последствия.
158
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На обществено място човека може си снима колкото си иска,кактои има право на мнение относно корумпираноста на полицай,политици и всякакви из.роди на държавна хранилка.Забраната за снимане е полицейско своеволие!