Президентско посещение в Петра... с шушляковото елече!?

Първата ни дама бе по джинси с вафлено якенце, увита с шал
19 дек 2018 15:30, Нели Христова
159
Президентско посещение в Петра... с шушляковото елече!?
Снимка: Twitter

През уикенда държавнит ни глава Румен Радев и съпругата му Десислава Радева бяха на визита в Йордания.

Освен официалните разговори и договорки, президентското семейство посети и красивият древен град Петра, пред който си направиха снимка.

Снимки от визитата им бяха споделени в официалната Twitter страница на Археологическия парк в Петра, макар двамата да не изглеждат никак официално.

Президентът бе заложил на спортно шушляково елече в червено и тъмносиньо. А заедно с него и жълта блуза.

Първата ни дама бе по джинси с вафлено якенце, увита с шал.

Инак по време на посещението си в страната, държавният глава участва в икономически форум в Аман и се отби в центъра за подготовка на специалните сили в Йордания.

Съпругата му Десислава Радева пък посети център за социална интеграция на жени в неравностойно положение.

В Аман българската делегация бе посрещната от крал Абдула II и кралица Рания. Най-важната жена в Йордания е известна по целия свят с изтънчения си вкус за дрехи. Дори и извън границите на държавата си, Рания е смятана за модна икона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
2
 
6
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 5 години
*** , като ***
124
6
 
11
 
! Отговори
Сврака.... преди 5 години
........от народа...с визия на ниско бюджетен гларус...
123
4
 
14
 
! Отговори
Сврака.... преди 5 години
.....човек от народа...комунист....
122
9
 
13
 
! Отговори
m3 преди 5 години
Той онзи, пред който се кланяте, дето едната му ръчичка е винаги У джоба щото е много "гражданин". Да, за господина чел Винету говоря...
121
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този човек не е ли Президент на България? Нали не е тръгнал на частна екскурзия? Защо не си вземе отпуск и да ходи където си иска и да бъде облечен както си иска!
120
13
 
21
 
! Отговори
глупав народ преди 5 години
Аз бях в Петра точно когато той пристигна. Земни и добри хора. Имаме и снимка заедно. Не знам какво плюете. Човека в свободното си време с костюм ли да ходи? Там е пясък, камъни, скали.. с официален костюм ли да ходи? Хайде вие отидете с такъв на такова място и да видим кой ще е селяка ;)
119
15
 
11
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Той добре,че не е по потник и чехли за баня, за десето - по пеньоар няма какво да се каже... Цветовет - червено(по ориентация)+ малко жълто и зелено. И тези от " етикета" не им изхвърлиха собствените пар.цалушки и не им заредиха няколко " основи" - това са дрехи, подходящи за носене, без да се наалага да се червим, *** орезидента се е обкякъл случайно. Хубави цветове(класически) , по възможност без селски карета, райета, дантелки( на години). Мъка
118
24
 
14
 
! Отговори
Деса Поетеса преди 5 години
Червеното елече казва всичко: селянин от БСП. Трябва да обуе и джапанки с бели чорапи за да е пълен натюрморта.
117
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 103Чадо, Тиквуня за протокола го избраха 23% от 30-те % от имащите право на глас
116
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пфф къв ви е проблемът, бре? Премиерът ходи с анцузи, някои от неговите министри с дънки и маратонки на официални събития, организирани от Министерството.
115
25
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Селенията не прощава
114
27
 
17
 
! Отговори
Ум преди 5 години
Президента на блатото на Европа се появи с шушляково елече, много ясно.Вие да не искате да се появи костюмар както подобава на един президент.Леле майко и в Петра вече ни се нови славата.
113
3
 
10
 
! Отговори
До 127 преди 5 години
Нещо за метонимия да си чувал?! Хайде да правиш забележки на журналистите, когато наистина има повод, а поводи има често, наистина фрапиращи грешки и отклонения от езиковите правила. Последна мода - казва се "автобусът движи" вместо правилното "автобусът СЕ движи"...
112
16
 
19
 
! Отговори
Неможедабъде преди 5 години
Не, това е вече повече от абсурдно - много мнения и коментари има винаги по повод неглиже облечените президент и съпругата му досега, но явно те не просто са неглижирани, а безцеремонно отхвърлени. Да си облечен спортно не означава да си сложиш елек, а тя някакви дънчици. Разберете, хора, че има линия, която не трябва да бъде преминавана. С облеклото си президентът на подсъзнателно ниво провокира бойкот на правила.
111
14
 
22
 
! Отговори
Деса продължава преди 5 години
с екскурзиите за държавна сметка, а догодина и в Египет, на пирамидите
110
3
 
29
 
! Отговори
минувач преди 5 години
абе гледам че студено било там - можеше Президента да поиска от Бати Боко шапката *** с която се явява на официални събития когато е под 10 градуса?
109
8
 
27
 
! Отговори
икономист преди 5 години
Това не е официален прием и не е нужно да носи официално облекло. Разбирам да беше на среща на четири очи с краля Йордания, но тук говорим за посещение на забележителност в пустинята...
108
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един хубав мъж ,с красиво тяло,ако бях жената до него бих му подбрала тъмен панталон ,черно спортно кожено яке,една спортна ризка и черни мокасини,щеше да е 6 летеца,а Кобилата до него...моля ви,не я показвайте!
107
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А един бидон, дори и с вратовръзка, го потупват като дресиран ****ймун, щото и да му говорят нищо не разбира! Е, разбира, ама чак като получи глобата.
106
7
 
24
 
! Отговори
Съвет преди 5 години
Частните разходки и всичко извън протокола не ме интересуват. Не искам да виждам елечета, потници, чехли, боси крака и т.н. Не сме гласували за това!!!