Ако се посегне на армията или полицията - санкции

Интелектуалци в защита на Красимир Каракачанов
15 яну 2019 21:55, Нели Христова
56

Група интелектуалци написаха писмо до премиера Бойко Борисов, в което настояват той да подкрепи Красимир Каракачанов и да бъдат предприети мерки срещу посегателства над обикновени български граждани.

Поводът бе изказването на вицепремиера, в което той заяви, че "ромите в България са станали изключително нагли и търпимостта на българското общество се изчерпа", след като двама мъже от ромски произход пребиха военнослужещ.

"Политическите партии използват изборите, за да ухажват това население, след това ги забравят. След като са граждани на тази държава, редно е да бъдат равноправни и в задълженията. Не може една част от обществото ни да не плаща данъци и да поставя другата част в неравноправно положение", коментира издателят Иван Гранитски в студиото на Bulgaria ON AIR.

Той беше категоричен, че е крайно време институциите да започнат да си вършат работата. Според него трябва да бъде въведен образователен ценз и тези, които нямат образование, да не могат да получават социални помощи.

"Ние подкрепихме институцията вицепремиер и министър на отбраната. Днес той е Красимир Каракачанов, утре може да е Иван Иванов, важно е да се уважава институцията. Важно е да се знае, че когато се посегне на армията или полицията, има санкция", обясни издателят пред Bulgaria ON AIR.

По неговите думи, ако има контрол в Министерството на вътрешните работи, Социалното министерство и Министерството на образованието и науката, няма да се случват такива неща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съсловията в България започнаха да дърпат чергата към себе си. Учителите да не бъдат бити, докторите и те, на опашката се наредиха военните и полицаите. Всеки гледа да не го бият ***.те. Съдиите щом не съдят и те гледат да не ги бият ***.те. Най-добре е ***.те да управляват държавата та като ни бият все едно властта ни бие, и да си е законно. СМЕШНА РАБОТА!!!!!!!!
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И така нареченият Възродителен процес, и сегашното толериране на ромите, е следствие от политическите ходове на лица, които в конкретния момент са управлявали държавата.Мнението и настроенията на целия народ и в двата случая е било и е достапо-различно от това на управляващите.
33
0
 
3
 
! Отговори
СДС преди 5 години
Всички граждани да са равноправни - да! Но, защо САМО ако се бият военни и полицаи да има санкции, все пак и Хасан е хора... Всъщност зная защо.... Защото БГ е държава на ченгета, доносници, мутри....Все пак най-голямата партия в НС е партията на доносниците, ченгетата и мутрите.
32
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изкарвате Бг от европейския съюз правите хунта --военните и полицията гони бие трепе и тогава ще заквичите по др. начин..ама нейсе.
31
0
 
12
 
! Отговори
Айде бе..... преди 5 години
Това могат да го искат само милиционери и военни... човек трябва да има право на самоотбрана дори Каракачанов да го нападне.....А вече при изпълнение на служебните им задължения е др нещо това трябва да важи при нападения и над други хора упражняващи професията си ,а не само за свещените крави...в /Индия /
30
5
 
8
 
! Отговори
първосигнално преди 5 години
скочихте срещу Симеонов за майките,но в думите му имаше доста истини.Тези жени ги използваха анти български НПО та.Каракачанов всички го знаем какво *** е,но в даденият случай е прав.Медиите дават трибуна на бат Сали,Ачо пъпчивият ром и други ***.Стигна се до наглостта тези същества да протестират пред парламента.Грабят убиват изнасилват.Напоследък бият полицаи и военни. Но никой не смее да ги закача.
29
2
 
9
 
! Отговори
За преди 5 години
посегателство на военен или полицай,само едно,единствено нещо-с автомата куршум в главата и на жената между краката!Казах!
28
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каракачанов могат да подкрепят самопсевдоинтелектуалци какъвто е и той .
27
2
 
15
 
! Отговори
Адолф Айхман преди 5 години
То и ние на времето имахме начин да вкарваме такива разбойници в "правия път" образно казано, но ето на, санкционираха ни и туй то...
26
18
 
10
 
! Отговори
един опатил турчин преди 5 години
Хе хе хе хе хе хе хе хеееееееТурците работеха по ниви и поля, фабрики и заводи, ферми и строежи, плащаха данъци, не изнасилваха бабичките по селата и жените ви посред бял ден насред площада, не ви хареса това и за наказание им стегнахте една диващина като "възродителен процес". Та сега защо се оплаквате от ***, че не работели, не плащали данъци, пребивали ви полицаите и войниците и пр.????????
25
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АчТи говориш за друг проблем - хулиганско поведение на военен или на лице от МВР. Ако си позволи такова, когато е в униформа или извади служебното си оръжие тогава, когато участва в пиянски скандал, той трябва веднага да изхвърчи от армията или от МВР.
24
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я проверете досиетата на тези интелектуалци.Убеден съм че всички ще се окажат доносници на ДС.
23
0
 
7
 
! Отговори
Ач преди 5 години
До Погрешно формулираноИ кво някакав кадровак в кръчмата да ти се дърви после щото не мое го пипнеш аре нема нужда.Няма смисъл да делим хората на военни и простосмъртни еднакви закони за всички...Последните два масови боя на които бях бяха прердизвикани от пиани кадроваци....Единия дори размаха макарова....при това в кръчма наета само за вечерта от хора роднини и познати...
22
1
 
15
 
! Отговори
Дарвин преди 5 години
За всички след набор 1960г задължително минимум 8 клас за право на гласуване!
21
0
 
18
 
! Отговори
Подкрепям преди 5 години
онази част от предложението на Иван Гранитски, в която се предлага даването на помощи да се обвърже с образованието. От всеки български гражданин се изисква до 16-годишна възраст да бъде ученик. Някои не се съобразяват с това, остават без образование и за награда, какво? Възнаграждават ги с пари наготово. Стига вече!
20
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КаракачанкатаЛиляна Ковачева трябва не само незабавно да я уволнят, но и да й повдигнат обвинение за противодържавна дейност. Отделно от това да даде обяснение какво е направила с този един милион, който са й дали, а тя не може да каже за какво го е похарчила.Също и да се отчете какъв е бил ефектът от насилственото връщане на 20 000 индийчета в училище.Имам чувството, че вместо да изпишат вежди, ще извадят очи. Онези само ще правят суматоха в час, а родителите им ще идват да бият учителите
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кратко и ясноАко БАН не беше такава корумпирана институция, раздаваща научни степени и звания само на свои хора, щях да допълня твоето предложение - на лице с научна степен да се дава правото да притежава картечен пистолет (600 изстрела в минута!) или картечница.Но като знам какво представляват нашите учЕни, мисля, че ще трябва да се приравнят към категорията на необразованите, когато става въпрос за разрешително за оръжие и за санкции, ако имат такова.
18
1
 
17
 
! Отговори
Погрешно формулирано преди 5 години
Трябва да се отбележи в закона, че посегателството срещу служител на МВР или на армията ще се счита за посегателство срещу държавата. Вдигаш ръка срещу военнослужещ - значи обявяваш война на държавата. Посягаш на служител на МВР - значи предприемаш терористичен акт!Иначе звучи несериозно - "когато се посегне на армията или полицията, има санкция". Ако се каже такова нещо, излиза, че ако се посегне на някой, който не е от МВР, нито е военнослужещ, санкция няма да има. Ега ти интелектуалците!
17
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
НПО извън закона за антибългарска дейност.Откъде им идват парите?За какво и на кого се дават?Организиране на безредици.Това им е целта.
16
0
 
12
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
Преди време две яки бабки бяха гепили една джебчийка -обрала им портмоне .събра се народ ,чакаха полиция.Отстрани само като кучета обикаляха няколко други джебчийки ама не смееха да дойдат-само крещаяха.Без двоумение думнах един юмрук на джебчийката по кратуната-ама отзад -да не оставя следи и кръв.Крадлата надад рев-като сирена и падна на земята.Бабетата я пуснаха объркани ,ония другите и те завиха на умрело.Дойде полицай и какво-пусна я оная умиращата .Бабетата казаха-добре че ти я наказа.