Борисов кастри своите: Ако не ви светне червена лампичка, ще ви светна синя!

"Да не се превърнем в елитарна партия", заръча той на актива
Обновена: 20 яну 2019 15:39 | 20 яну 2019 15:35, Веселина Йорданова
284
Борисов кастри своите: Ако не ви светне червена лампичка, ще ви светна синя!
Снимка: БТА

След като констатира отслабнала съпротивителна сила на ГЕРБ, лидерът Бойко Борисов настоя всеки в партията "да се огледа какво прави".

Още по темата
"Обичам ви, но не е даденост това... БСП с тези провалени политици ни доближават, ако не ви светне червена лампичка, аз ще ви светна синя, всеки да се огледа какво прави", призова той на Националната предизборна среща на актива и ръководството.

Борисов поиска от министрите си да си защитават темите. Често, според него, в парламента се внасят недогледани предложения от изпълнителната власт, които трябва да се поправят, но там е по-трудно.

Той не спести критики и към кметовете на ГЕРБ, предаде БТА. Защо си мълчите, защо отвътре не се повдигнахте да се съпротивлявате, например за санирането, упрекна той представителите си в местната власт и ги предупреди "да си прочистят къщичките по места".

Да внимаваме и да не допуснем да се превърнем в елитарна партия, поръча лидерът й. Борисов напомни, че кметът е избран от хората, той трябва да бъде на място всеки ден. С всеки трябва да сме човеци. Всеки човек, всяка душа трябва да чуем, да му помогнем, защото имаме ресурса да го направим, посочи премиерът.

Всеки да се замисли защо ни избраха преди 10 години, защо ни връщаха толкова пъти и къде е грешката на всеки един от нас, в това число и моите, посъветва председателят на ГЕРБ. Бойко Борисов отбеляза, че хората искат справедливост. Той разпореди, ако някой се самозабрави, да бъде незабавно освободен от поста му.

Все пак лидерът на формацията поощри съпартийците си за огромната работа, която вършат. В същото време има недоволство, констатира той. Значи има нещо, което трябва да променим, отговори си премиерът.

Партията, която направи ромските гета, умишлено държеше в подчинение ромите, вчера ми задава въпрос за ромите, при положение, че сме вкарали в класните 30 хиляди деца да ги образоваме, милиард се даде за образователна инфраструктура. Така министър-председателят защити управлението от други нападки на социалистите.

Правилата, начинът, по който се управлява Евросъюзът , изисква толерантност, внимание, обясни на актива по повод предстоящите ероизбори премиерът. И припомни за успешното българско европредседателство. Защо е тази злоба, че нищо не било направено, ами те от Белия дом до Москва, от Париж до Берлин ни казват колко много неща сме направили. Успяваме да балансираме между всички интереси. Полагаме огромни усиля за Брекзит да се подготвим за всички сценарии, коментира още Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За 10 години, никакви реформи и некачествени строежи с откраднати милиарди. Проблема е че няма за кой да гласуваш, а резултатите са най-бедната държава в ЕС, с най-голямото неравенство.
149
1
 
4
 
! Отговори
видинчанин преди 5 години
Само милиционерите във Видин ще и да гласуват за някого! Останалите кучета ни яли!
148
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уж щеше да бориш корупцията!? Тя к'ва стана... същата. И си приказваме празни приказки. А за изказване... да не говорим... и на Цветанов и на Борисов да вземе някой да им пише изказванията... или те така се изказват да ги разбере народа :)
147
2
 
16
 
! Отговори
Лаик преди 5 години
Бойко не си вечен, никой не е вечен
146
2
 
17
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 5 години
To това за синята лампа си го знаем Бойко!Така,де направо в патрулката и после на Развигор./ама освен синя светлина ще има и звуков/ за специално задържани/. Това си им го пропуснал да им го кажеш.
145
3
 
24
 
! Отговори
МИРО преди 5 години
Бойко,не ти,ли омръзна да ни крадеш и лъжеш?!Докога с твоята фалшива партия!!!
144
13
 
3
 
! Отговори
До пешо тъпото преди 5 години
И какъв е изводът ти от това, крети?
143
6
 
15
 
! Отговори
БКП е ГЕРБ сега преди 5 години
Тоя който го избира или го избира за да краде покрай неговата партия .Или е мазохист БСП от 1980 година но вместо Живков неговите чистачки и охранители.Е тези винаги са покрай парите по презумция независимо от цвета и партията им.Коалиция ще направят и с дявола само заради парите които крадат сега пред всички .Европейската столица Пловдив кмета е краде от сто години .Скенери ,зологическа градина ,откриване за милиарди от вашите пари и пенсии .
142
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изглежда другаря Борисов още не е разбрал , че само той си вярва на глупостите, които бръщолеви . Всички в ГЕРБ ,са толкова заети, да лапат народния ресурс за собствени облаги , че дори и не го слушат, какво плямпа вече.
141
2
 
10
 
! Отговори
Пижо преди 5 години
КПСС БКП , КПСС БКП , В Н Д К .......
140
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във всяка нормална държава тези хора щяха да са в затвора, а не в парламента!
139
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това трябва да е някакъв охранително - полицейски хумор.
138
5
 
29
 
! Отговори
Крезимор преди 5 години
Най-добрият гербер е този, който е вмирисал драките, а белите червеи гризат очите му!!!
137
4
 
26
 
! Отговори
Солташак преди 5 години
Другарю Борисов,ВЕНСЕРЕМОС!Вие сте най-голямата личност, най-великата мисъл, най-сръчната десница..Вие изградихте Светлото Бъдеще Во истина!Вие -по-свят от папата, и по - ръхат от дедо Прецаки, да се свети името Ви во век и веков!Другарю - водете нас, верните ваши раби по пътя на успеха1Поклон!
136
2
 
42
 
! Отговори
seira преди 5 години
АБЕ, ТОЯ "ВЕРВА" ЛИ СИ?!
135
4
 
53
 
! Отговори
Mg преди 5 години
17: Гинка и ЧЕЗ18: Граничната ограда19: Напуканите и постоянно в ремонт магистрали20: Корупцията в ДАИ21: БДЖ22: Увеличение на цените (на почти всичко) на почти всичко23: Децата с увреждания24: Оръжие от България, в ръцете на терористи отСирия и Украйна25: Договора Борисов-Порошенко (лечение наукраински военни в нашите болници)26: Ало, Ваньо27: Мишо Бирата28: Лъжа, след лъжа29: Бум на престъпността30: Проблемите в МВР31: Проблемите в КАТ32: Проблемите в НАП33: Откритите стотици милиони евро в банковитесметки на депутати, прокурори и т.н. при фалита наК
134
2
 
41
 
! Отговори
ГЕР Б КП преди 5 години
Докарали партийните си секретари като стадо овци, да чуят главатарите.
133
5
 
48
 
! Отговори
Ml’ преди 5 години
В цялата политическа история на България, не еимало правителство, което да е забъркало толковамного скандали, за толкова кратко време, като това на ГЕРБ:1: Костинброд2: Кумгейт3: Суджуците4: Ти, си го избра (гл. прокурор Сотир Цацаров)5: 6-те апартамента6: Тефтерчето на Златанов7: Двете каки8: Търговския Регистър9: Калинките (няколко варианта)10: Чумата в Странджа11: КТБ12: Болниците във фалит директорите иммилионери13: Ваксините14: Ивайло Московски (недосегаем)15: Цецка Цачева (бягащите през седмицазатворници)16: Фалита на Олимпик (некадърност ибе
132
2
 
27
 
! Отговори
цитат от В.Енчев преди 5 години
6) (Ц) *** гета са запазена територия на ГЕРБ. Изключения се правят само за ДПС и ОП, след съгласувателна процедура на национално ниво.7) Избирателните комисии са алфата и омегата на изборния процес. Да се купуват цели избирателни комисии в малките населени места по актуализиран ценоразпис (5000 лева за шеф на комисия, 2000 за редови член,1000 за неграмотни)Бележка на автора: ОПГ Организирана престъпна група. ОП Опитомени патриотиВелизар Енчев
131
2
 
22
 
! Отговори
цитат от В.Енчев преди 5 години
гербаджийските методически указания, които днес ще бъдат спуснати за изпълнение на местните координатори на ОПГ:1) По схемата Костинброд да се избере печатница, фабрикуваща празни изборни бюлетини и вече попълнени такива. Транспортирането на попълнените бюлетини се поема от доверени лица на ГЕРБ.2) Препоръчително е в селата да се копира моделът Галиче по възможност в Секционните избирателни комисия протоколите за избор на кмет да се обработват от роднини на кандидатите3) В Районните избирателни комисии в София и големите градове да се прилага моделът Зала Универсиада от