Агенцията по вписванията – от значение за сигурността

МС я включи в списъка на стратегическите обекти
Обновена: 23 яну 2019 18:40 | 23 яну 2019 18:40, Веселина Йорданова
5
Агенцията по вписванията – от значение за сигурността
Снимка: архив, Ройтерс

Агенцията по вписванията вече е в Списъка на стратегическите обекти и дейности от значение за националната сигурност. Решението е на правителството от днес.

Още по темата

Според кабинета се налага преосмисляне на съществуващата система за сигурност и въвеждането на допълнителни мерки и контролни механизми.

Целта е и да се огриничи рискът от нов срив, подобен на случилия се през август 2018 г., когато работа спря Търговският регистър.

На Агенцията е възложено да води и поддържа следните регистри: Имотен регистър; Регистър БУЛСТАТ; Търговски регистър и регистър на юридическите лица с нестопанска цел; Регистър на имуществените отношения между съпрузите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Граничната ограда стана за смех - засекретиха я, търговският регистяр се срина ,агенцията по вписванията секретна - да не се знае кой е крал , какво и прибрал и какво е си е построил и купил. Ами те крадците и големците купуват в тех са парите сега ги скрига в дълбока тайна от народа.
4
5
 
0
 
! Отговори
защото съм социалист преди 5 години
Сега вече няма да може да си вадят Нотариални Актове когато си харесаме някой имотец. И Елена Йончева е на път за Сливен. Абе, въобще тази *** само се пъна и нищо не излезе. Май сбъркахме като я изкарахме начело.
3
0
 
3
 
! Отговори
Панама пейпърс преди 5 години
всеки може да види какво имаш или какво нямаш.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е вече тайна - майна, граничната ограда, сега агенцията по вписванията, един куп още простотии, само агентите вече не са тайна - има си за тех пък отделна комисия по досиетата, и ще чакаме нови порции изкарани агенти предизборно.
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пак ще прикрият гафовете на Гроб