БСП - добри в новини, които често се отклоняват от истината!

Какво е положението в коалицията? Отговаря Димитър Главчев
Обновена: 23 яну 2019 22:21 | 23 яну 2019 22:05, Нели Христова
39

"Нищо ново няма в това, което каза лидерът на ГЕРБ. Винаги са били ясни условията, при които работи всеки един от членовете. Никога не е обещавано да се заемат постове или да се излиза от общоприетите норми", заяви пред Bulgaria ON AIR депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев. Той коментира думите на Бойко Борисов, че ще светне синята лампа на членовете на ГЕРБ, ако на тях не им светне червената.

Главчев не се съгласи с тезата, че Борисов се е карал на членовете на ГЕРБ. Според него лидерът на партията е припомнил условията, по които се работи в ГЕРБ и думите му са били с цел мобилизация.

Главчев посочи, че в БСП били по-добри в спекулациите и произвеждането на новини, които често се отклонявали от истината. Има няколко национални катастрофи, когато от БСП са управлявали, подчерта той.

"В малките населени места хората знаят кой какво е направил. Има голямо чувство на липса на справедливост в обществото. Хората и затова са апатични политически. Политиците трябва да служат за пример", каза още Главчев.

Последните социологически проучвания дават малка разлика между ГЕРБ и БСП преди изборите за Европейски парламент.

"Социологическите проучвания не са толкова важни. Който плаща, той поръчва музиката. В доста социологически проучвания виждаме точно това. Ние залагаме на гражданския диалог", коментира Димитър Главчев.

Народният представител от ГЕРБ изказа своето мнение и по въпроса с поредната доза напрежение в малката коалиция "Обединени патриоти", след като от НФСБ обявиха, че прекратяват преговорите с ВМРО за общо явяване на евроизборите.

"Трябва да направим разлика на каква плоскост разглеждаме стабилността на коалицията. Виждате, че е стабилна коалицията. Много ще е тъжно, ако Каракачанов, Сидеров и Симеонов не намерят общия език", заяви Главчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
1
 
! Отговори
Гробарят преди 5 години
до 21. БСП , се надяват на простата част на бълг.народ , като се надяват да е по-многочислена от умната част .Но , тъй като явно намаля изнасянето на младите хора от БГ , -подобряват се условията в държавата , примерно една позната правеща пици в Бургас , си взема 1000лв .на месец.Не познавам човек , да получава по,-малко от 800лв ,нето .Е сигурно има и такива , но са много малко и явно не стават за нищо .Точно те са електоратът на БСП и Атака .
20
3
 
0
 
! Отговори
S преди 5 години
Малко със закъснение ,но новината е че синът на Нинова се е омъжил за един *** , портиер на банката Golden Sacs в която работи .Тези дни щели да си дойдат при мамчето , а то се чуди как да ги отклони от БГ.Още един *** в повече ,
19
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 20Най-бедната ама от групана на най-богатите. Ходи да живееш в най-богатата от групата на бедните. Примерно Венецуела. Или Северна Корея.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честото отклоняване от истината при тях е в 99,99% от случаите
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя Главчев го познавам от преди-беше комсомолски секретар !
16
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каза държавния глава на най бедната ,болната и обезлюдаваща се всеки ден и с изчезващо АВТОХТОННО население---- във ЕС и половината свят ,дори много страни от едновремешния трети свят ни изпревариха по-стандарт , това че сме в ЕС е политическо подаяние което ние не оправдаваме защото сме начело на всички лоши класации...Е КАКВО ДА МИ ГОВОРИ !
15
6
 
15
 
! Отговори
Бойковите лафове... преди 5 години
Незнам БСП на какво се надяват ,ама ГЕРБ след управлението си на какво се надяват--те се надяват на това ,че хората в селата така са я закършили и по другите градове /без София/ ,че не могат да си дигнат главите и мислят само как да оцелеят. Да вярно е ,че ВДИГНАХА заплатите на някой бюджетни с до 20--30 % за тези године ,ама за да им ги вдигнат вдигнаха цените с 50% на всичко да не говоря за всички данъци --дефакто те направиха живота на хората ЧЕРЕН и ТРУДЕН --затова бягането от странат
14
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Познайте кой ще ще е най-редовният зрител на БСТВ!? И от сутринта ще се вкисва! Може и заедно с Цецо. Ха ха!
13
11
 
7
 
! Отговори
ДртПрч преди 5 години
БСП на какво се надяват?
12
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Vladо2019.01.23 12:28Рейтинг: 9702Само за справка! 01.12.2011 г. Цветан Цветанов лично връчи статуетката, "Мистър икономика на Цветан Василев На 3.12.2013 г. - Председателят на Надзорния съвет на КТБ АД Цветан Василев стана Банкер на годината" за 2013 г. в . Наградата се присъжда за ефективна политика и устойчиво присъствие на пазара на КТБ АД. Това е четвъртият приз Банкер на годината" за Цветан Василев. т. През 2013 г. активите и печалбата на КТБ АД нарастват с 25%
11
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов понаправи пътища Що годе имфра структура Почна да дига заплатите стяга армията .Ало някой много се издтни го гони .Нее кактони се изка но Факт че го правиА на Бсп им се Краде че чак вият. Никога няма да гласувам за тях
10
2
 
13
 
! Отговори
До бай Тошо преди 5 години
Ще бъде интересно за публиката, но нездравословно за Магнолията.
9
9
 
11
 
! Отговори
бай Тошо преди 5 години
До 18. Да. Особено ако вземат и Сащо Диков, Гарелов, Волгин и др. Все отбор червени свободни юнаци.
8
16
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
До 16. ***, досега всеки път като си отвориш устата изричаш по една лъжа. Достатъчно е да се следят българските медии, които много обичат да съобщават веднага на електората всяка твоя дума. Не се мине и седмица и се оказва, че изказването е далеч от истината. Човек може да лъже и да му вярватЧовек може да лъже с месеци и години и пак да му вярват /особено по-доверчивите/, НО човек не може да лъже вечно. Сега ТИ си в този период. На лъжата краката са къси. И си заминаваш в историята.
7
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И по-добри новини ще има! Нинова е поканила Ахчиева в БСТВ. Може би и други журналисти ще намерят пътя към свободата на словото!
6
10
 
6
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До 14. Безумие е само за такива като теб с червените очила. Иначе нормалните хора не мислят така и гласуват да ги управлява този, на който вярват повече.
5
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов, до сега всеки път като си отвориш устата изричаш по една лъжа. Достатъчно е да се следят българските медии, които много обичат да съобщават веднага на електората всяка твоя дума. Не се мине и седмица и се оказва, че изказването е далеч от истината.Човек може да лъже и да му вярватЧовек може да лъже с месеци и години и пак да му вярват /особено по-доверчивите/НО човек не може да лъже вечно. Сега ТИ си в този период. На лъжата краката са къси.
4
17
 
6
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 5 години
До оставката. Басси маммата, ти цял роман си написал. Само дето доста си се оссрал е лъжите. Няма нужда да се връщаме 1337 години да ги проследим, достатъчно е да се върнем 20-25 да си спомним катастрофата при Луканов и празните магазини при Виденов, за да знаем какво значи кражби, глад и хаос.
3
18
 
8
 
! Отговори
Реалноста преди 5 години
Я по добре дайте нещо за Путин ( колко часа ходи по голяма нужда) какъв парен двигател има новата му ракета с каква прашка се мята Такива неща за Бойко в ясно че ще печели избори и ще е на власт до към 2122 най малко
2
12
 
29
 
! Отговори
ОСТАВКАТА 3 преди 5 години
Бай СУДЖУК е най-корумпирания и некадърен "политик" в 1337-годишната история на Родината!!! Той и неговата престъпна шайка СУДЖУЦИТЕ 3 са причина всяка година управление на престъпната банда на Али Баба и неговите престъпници, повече от 200 000 млади и образовани българи да напускат България, отвратени от шуробаджанащината и кражбите на ШАЙКАТА!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!