Наш бизнесмен с държава-остров дарява криптопари на пенсионери

Владимир Баланов е княз на екзотичната държава Нова Атлантида
19 фев 2019 13:00, Анисия Иванова
50

Дръзка идея - български бизнесмен e готов да дарява криптопари на пенсионерите и учащите у нас. Владимир Баланов е княз на екзотичната държава-остров Нова Атлантида. В качеството си на владетел той предлага част от ресурсите на княжеството му да бъдат разпределени именно чрез нов вид цифрова валута. Възможно ли е това?

Преди години Владимир Баланов основава държавата на умните хора. Нова Атлантида е нов остров с вулканичен произход. Той се намира на около 1000 км северно от Нова Зеландия. Държавата си има конституция, герб, а от отскоро и собствена криптирана валута.

Според Владимир Баланов природните богатства на острова са оценени на 5 трилиона долара. Част от тях той иска да дари на български пенсионери и ученици... под формата на токени.

"Това, което сме предложили, на всеки един пенсионер искаме да дарим стойността на 5000 евро от нашите природни ресурси. Другото - всеки месец ще даряваме същата сума на всеки един български малчуган до 18 години, но при условие, че ходи на училище. Затова търсим съдействието на МОН", обясни Баланов.

Дали начинанието на бизнесмена е възможно? Bulgaria ON AIR попита хората, които се занимават с криптовалути.

Според Владислав Драмалиев идеята на княз Баланов никак не е лоша. А реалната реализация на този проект не била толкова сложна от технологична гледна точка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Владимир Баланов е княз на екзотичната държава Нова Атлантида"Работя с много такива екзотични личности. Сетете се къде!
36
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Търси съдействието на МОН (Министерството на образованието и науката)..А на тях какво ще даде?
35
2
 
7
 
! Отговори
хехех преди 5 години
е той що не си живее там ами се занимава с Бг
34
4
 
9
 
! Отговори
Мамата. преди 5 години
Че сме майтапчийска държава сме.Но,до там ли стигнахме да си правят майтап с нас.То бива наивност,но чак до там,не бива.
33
2
 
6
 
! Отговори
Шико.. преди 5 години
Княже,не се хаби.Ние,2000000 пенсионери идваме.Само трябва на няколко курса да ни прекарваш.Но,да не пренаселиме острова.Трябва да купиш още някое.Пък дано стана губернатор на някое от тях.Ехаааа.
32
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ама сериозно ли има хора, които се връзват ? ама като се замисля що да няма, в края на крайщата живеем в държавам, в която през балконите ежедневно се хвърлят торби с пари
31
6
 
6
 
! Отговори
Йово преди 5 години
Имам спомени преди години че този човек искаше да подари този остров на България а той да остане нещо като вечен кмет там. Но за жалост българските политици така и не се съгласиха. Нищо чудно щом искат сега и базата ни в Антарктида на о. Ливингстън да го дадат на аржентинци и испанци. Навремето колко мъка беше България да успее да е с 27-те. Но сега на ''ВЕЛИКАТА''колониална и васална България такива острови не и трябват.
30
2
 
10
 
! Отговори
Чоки.. преди 5 години
Княз Баланов,ще ми издадат ли паспорт за вашето княжество.Дайте точни координати.Желая да стана поданик на вашето кралство.Паж ще съм Ви.Ще Ви вея паунови пера над главата.Пратете ми пари за път.
29
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Луди има навсякъде по света но само в Бг те са премиери, министри, дипломати, публични личности и т.н.
28
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мдааа, Бокова като председател на ЮНЕСКО признала космическата държава Асгардията после следващият Президент на ЮНЕСКО се черви и отменя това безумие.Сега некъв изтрещелник-бългapak раздава благинки от друга виртуална държава.Абе лудите в Бг през 1990 ги изпуснаха и ....о-ли-лийй.П. П. Оная с кремчетата къде е?!?!
27
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак някакво руско активно мероприятие.Тоя трябва да е новият Марешки с евтиния бензин.
26
2
 
6
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Много реклама нещо взе да се прави за този негоден за живот остров .Явно трябват балъци да си закупят земя и да чакат богатства .То и аз имах идея да печатам собствени пари и да ги дарявам ....но нищо не можеха да си купят с тях та не ги искаха....Ха..Ха...Да дарява бе...кой му пречи .Не е дал пък се хвали.
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредният ЛУД !!Тая демокрация отключи страшна лудост в източно европейците.Не им понесе като цяло.
24
3
 
3
 
! Отговори
пецата преди 5 години
като прочетох герб и вече разбрирам че нищо няма да се получи от тая държава
23
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
човека просто се гъбарка с българските журналисти и единственото му достойнство е че вади на показ тяхната изключителна простотия и необразованост
22
3
 
5
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Тоя няма ли кой да го докладва на Ким Чен Ир да му прати една от новите ракети по въздуха
21
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за пореден път се убеждавам че журналистиката в Бг е стигнала дъното, за същия този преди години имаше серия от статия че даже и по националните телевизии го даваха, афишираше се като откривател на някакъв остров, който да го дари на държавата срещу финансиране на експедиция, дрън, дрън дрън. Въобще не става въпрос за остров в случая, а за плаваща вулканична пемза, със съшия успех може да отидете с надуваемата си лодка някъде в морето и да обявите 12 милна зона територални води :)))
20
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До случайно минаващМъск търси боболечки на Марс.
19
2
 
16
 
! Отговори
случайно минаващ преди 5 години
Илон Мъск ще засели Марс другия месец , тоя пък раздава на калпак несъщеестввуващи хиляди еврА... накъде отива тоя свят Боже..
18
4
 
10
 
! Отговори
Обява преди 5 години
Набирам желаещи за участие в експедиция до южните морета. Трофей - към 5 трильона в токени.Подпис: бай ***