Между 23 и 24 часа – без система за е-винетки

Профилактика ще направи системата недостъпна
20 фев 2019 20:36,
13
Между 23 и 24 часа – без система за е-винетки
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Между 23 и 24 часа на 20 февруари ще има профилактика на платформата за продажба на е-винетки, съобщиха от пресцентъра на АПИ.

Заради профилактиката е възможно краткотрайно прекъсване на работата в интервала от 23.00 до полунощ на 20 февруари 2019 г.

Клиентите, които желаят да купят е-винетка в този период и системата се окаже недостъпна, да опитат след известно време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога нищо друго нема, пий една вода студена, минерална, преварена - все далавера. (х2) Айде тате, айде бате, на вода студена! Пийте днеска и в среда - в петък вода нема! (х2) До тук стигна държавата с модерната система - режим . Сега да върнат режима на тока ..... бат Бойко -новия ТАТО на нацията 1
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това означава че един час може да си карате без винетки , няма как да ви проверят.
4
1
 
9
 
! Отговори
Закривай преди 5 години
Най-добре е АПИ да се закрие.Аман от некадърници и крадци.
3
2
 
11
 
! Отговори
ТАКА ДЕ преди 5 години
ГРОБарете са още на ниво наплюнчване на химическия молив и драскане по смачкания бозаджийски тефтер, къде ги търсите в съвременните технологии.
2
2
 
19
 
! Отговори
Гостенин преди 5 години
Да бе, ще седя поне час (то досега се видяха обещанията и прогнозите на АПИ и фирмата-автор) да ги чакам да се накъдрят. За това време ще съм прекосил половин България. Как не спират он-лайн плащанията на толкова платформи по света?Пак нещо откриваме топлата вода. Некадърници.
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един час даунтайм не е краткотрайно време.... журналисти, стига с това ненормално подлагане на властта. Заради такива като вас няма развитие на страната ни, а тънем в невежество и простащина!