Псалм на блока на Цветанов? Никаква енергийна защита, просто маркетинг

Спекулирало се със свещените текстове, църквата е против
Обновена: 25 мар 2019 14:03 | 25 мар 2019 08:50, Камелия Цветанова
327
Псалм на блока на Цветанов? Никаква енергийна защита, просто маркетинг
Снимка: Артекс

Маркетингов прийом, а не някаква енергийна защита е вграждането на 91-я псалм в луксозната сграда на улица "Латинка" на фирма "Артекс“, в която новодомец е шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов, смята западно и средноевропейският митрополит Антоний.

Още по темата
Покрай скандала с апартамента на Цветанов архитект Весела Мирянова, съсобственик на строителната компания "Артекс", коментира, че той е "клиент, който е оценил вложеното от младия архитект Пламен Мирянов в тази сграда - тази мощна енергийна защита на сградата, с вградения 91-ви псалм".

Митрополит Антоний обясни пред Нова телевизия, че Българската православна църква не толерира изписването на свещени текстове по фасадите на сградите.

По думите му това в никакъв случай не е свидетелство за чиста християнска вяра, а напротив – афишира се точно обратното.

"Енергийната защита е нашата молитва. Всичко останало са спекулации. Църквата не толерира този начин на спекулиране със свещените текстове", допълни митрополит Антоний.

Според него и вярващите не са достатъчно просветени, след като се хващат на маркетингови трикове.

Владиката коментира и опрощаването на дълговете на вероизповеданията.

"Българската православна църква нито е инициирала, нито е вносител на искания за  опрощаване на каквито и да е дългове. Българската православна църква няма дългове, ако има – те са незначителни", заяви митрополит Антоний.

"Гарантирането на Националната сигурност няма как да стане чрез опрощаването на дългове или чрез ограничаване на финансирането на даренията отвън", коментира още митрополит Антоний.

По думите му и в момента има закон, с който може да бъде проследена всяка една по-голяма сума, която идва като дарение от чужбина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко ли трябва да си *** да драскаш религиозни брътвежи по фасадите на сградите... Но..това е нивото на хората, които ни управляват. Напомня ми за текста на Jinjer - Teacher, teacher
226
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разкарват Цветанов от парламента и още кой знае откъде. Но той и без това не беше за там. Случайник, попаднал на длъжности в управлението, които в други държави се заемат от учили в Бръшлянената лига или в Топ 20 на университетите в света. И не става дума само за образованието, а преди всичко за манталитета. Цецо, Цецка, Вежди
225
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз на моя блок изписах на фасадата текст на Сузанита. Много добра енергийна защита дава. А на задната фасада като сложа текст на Джорджано и ще продавам билети в банята за лечения!
224
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
скоро този човек ще е аут и ще забравим за него... за Цветанов говоря...
223
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбрахте ли, че тоя човек ги препродава тия апартаменти на редовна цена и така печели.
222
10
 
10
 
! Отговори
Клира преди 5 години
Какво смята и какво не смята да толерира лицето Антоний нас изобщо не ни интересува.Съветваме служителят на култа да запали свещ от чист пчелен восък за своето собствено спасение и да прозре истината,че съвременното попско проповядване на Христа понякога е особен вид разбойничество!
221
2
 
8
 
! Отговори
Социолог преди 5 години
А татоси на лево рамо кръст на десното Джизъс ,може ли?
220
1
 
12
 
! Отговори
Кара Ибрам преди 5 години
Аз ако съм строителен предприемач бих дал на цената на разходите апартаменти на политици така се вдига цената на целия блок.Блок в който министри имат жилища удря тавана по цени.....
219
1
 
18
 
! Отговори
IVAN преди 5 години
цецо и цецка са си купили апартаментите преди да сложат псалма на блока затова са им толкова евтини
218
2
 
2
 
! Отговори
Veneta Iordanova преди 5 години
na snimkata mi se struva che tova nee patriarxa ni Neofit,njkoi da proveri,,,Naposledak mi se vidj iztormozen I razplakan.,,I mnogo podut da ne bi da ne se dvigi I da void ,,mnogo zatvoren givot,,
217
1
 
36
 
! Отговори
ГОГО преди 5 години
На блока на Цецо и Цецка пише ( превеждам ви от псалм ) :Който краде - той ще има , който работи вечно ще дава.Надеждата храни гладния ,на крадеца всичко му се прощава.Амин.
216
2
 
0
 
! Отговори
akud до 224 преди 5 години
абе Веселин Топалов, разкарай се
215
1
 
24
 
! Отговори
SUPEREXPERT преди 5 години
РАДОЙ РАЛИНДОЙДЕ ТОЙ ОТ СЕЛО С МНОГО НИСКО ЧЕЛО ,СДОБИ СЕ ТОЙ С МНОГО ВЛАСТ,А НАРОДА БЕДЕН ЗЯПА ГО В ЗАХЛАС.
214
5
 
11
 
! Отговори
До akud преди 5 години
Ако върне апартамента смяташ, че всичко се оправя ?! Да го върне тогава , той е в шах и мат няма изход .
213
0
 
4
 
! Отговори
мда преди 5 години
Вознесение....
212
2
 
23
 
! Отговори
гробарят преди 5 години
Псалмат на блока на Цветанов гласи;"Аз,съм.Цветанов вашият,Бог ,да нямате други Богове освен мен!"Аз съм пътят истината и живота който вярва в мене вечно ще се облгодетелства!
211
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо псалмите неизвестни от коя книга са по стените на таквиз блокове да пишат от кой жилищен фонд по програма са финансирани и се появили със съдействието на скъпоизграждащи обектите фирми по норма наколко хиляди евро на кв. м. щото за таз цена трябва да има залог как начална сума с вноски жилищни спестявания за точки/процент към фондове-жилищни в райони как база,а наименования различни кат се започне от национален по ведомствени та общински и частни за собствености,кои обрали каймака от тях.
210
12
 
5
 
! Отговори
akud преди 5 години
Цветанов върни апартамента на фирмата и им го забии на всички
209
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Za eftinkite darjavni socialni apartamenti ot fondovete na kmetstvata i trudovoto ministerstvo v rbg za dps shamanite i dps partizanskite chlenove nito duma v nikoia bg media...christianski targovski reklami li pravite samo na radevoto selo koren, volen hatakata i vesko apcheto?!
208
2
 
38
 
! Отговори
преводач преди 5 години
На блока пише:Който краде - той ще има,Който работи - вечно ще дава.Надеждата храни гладния,на крадеца всичко му се прощава.Вярата е всичко и най-бързо ще те доведе до парцел 102 за 6000 евро. Ако нямаш пари за софийските гробища - върви в ада.... и без това си свикнал да живееш в него.