Янков с критика: Нинова трябваше да се оттегли!

Соцдепутатът се надява за месец партията да се мобилизира
20 юни 2019 22:30, Екип на Bulgaria On Air
41

Не е правилно оттеглянето на оставката на Корнелия Нинова. В политиката обществениците трябва да бъдат последователни, а нейното действие показа непоследователност, което ще има тежки последствия.

Това заяви депутатът от БСП Красимир Янков по повод върнатата оставка на лидера на левицата. Той допълни, че разделителната линия в БСП е между ръководството и партията, и на отминалия конгрес Нинова я е задълбочила.

Според него чрез думите ѝ "бизнесмените да затворят портфейлите си" тя директно заявява, че има такива хора, но когато не се казват имена, си остават просто думи.

Янков посочи пред Bulgaria ON AIR, че не знае кого Нинова вижда като враг в и извън социалистическата партия, тъй като той вижда само опоненти.

"Надявам се в рамките на месец партията да се мобилизира. Трябва да бъдат оставени местните ръководства - те най-добре познават ситуацията в конкретната община. Очаквам от ръководството в най-скоро време да има базисна платформа за политиката на БСП, като предложения към избирателя", отбеляза депутатът в студиото на "Денят ON AIR".

Относно излизането на БСП от парламента, той е категоричен, че е било сериозна политическа грешка, защото ги е лишило от възможността да критикуват неправилни политически решения.

По темата за приетото на второ четене решение за партийна субсидия от 1 лв, Янков е на мнение, че това ще създаде сериозни затруднения във функционирането на БСП. И допълни, че предложеният американски модел от ДПС не би проработил, тъй като в САЩ имат традиции, които спазват, за разлика от страната ни.

По думите му финансирането на партиите от юридически и физически лица без лимит, го притеснява, защото трябва да има и прозрачност на тези дарения.

"Пътят на БСП е да се върне към темите за политиката и бъдещето, а не скандалите. Партията е нужна на българското общество", твърди депутатът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
1
 
! Отговори
Клавдий преди 4 години
Това момче Зарков има по - вече акъл от половината ви герберска кохорта...и чети , чети неграмотнико!
31
1
 
1
 
! Отговори
До 31 преди 4 години
Абе шматарок , от десет години властва герб три проверки от прокуратурата, за Техноимпекс от вашата прокуратура и нищо ...ако сте некъдърни хвърляйте пешкира и кой от къде е !
30
1
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 22 преди 4 години
Шматка преди Нинова да се заеме с това трябва някой да се заеме с нея и да я набутат в Сливенския. И за Техноимпекс и за сега изпразнената от нея каса на ***. Товални че си *** го разбрахме ама поне не пиши простотии.
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този Таралянковец яко лъже. Погледнете как крие, мачка и огъва стиснатите и закопчани пръски на двете си ръце. По-силно впечатление правят обаче двата хоризонтални кремвиша под носа на барболинда
28
5
 
3
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Парите са при БСП , сега и власт искат.
27
6
 
3
 
! Отговори
Аз Клавдий преди 4 години
Един от еничарите на Нинова,Крум Зарков беше в кохортата на царския любимец Стоян Кушлев,след това съветник в 42-то НС на Анастас Анастасов от ГЕРБ,сега пристана на БСП,това е тази партия .......
26
5
 
10
 
! Отговори
Разделителна линия преди 4 години
Разделителната линия в БСП не е между ръководството и партията, а между тези, които са за обновяване на партията и "вечните" депутати, които Корнелия Нинова пенсионира.Откакто Корнелия Нинова е председател БСП излъчи президент, получи два пъти повече депутати на парламентарните избори и един евродепутат повече на тези избори. А групичката около Георги Гергов иска коалиция с ГЕРБ за да к'радат заедно. Няма как да има обединение с тях.
25
2
 
14
 
! Отговори
дедо Боре преди 4 години
Тю,да се невиди.Уж добре познавам ***,като такъв с партийна книжка,а не мога да им спретна вътрешен преврат,да поставя сви прасчовци гергови и да ги обезвредя.Да не лаят,че ме боли кратуната.
24
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Партията била нужна на българското общество...? Трябва да се затворят кепенците на тая партия,наследница на БКП.Време е айдуците от тая партия т.н. олигарси мулти милионери да им се направи ревизия за първоначалният капитал.Всички тръгнаха с едни милиони - наши пари,а йашите пари ги обезцениха т.н. хиперинфлация.БСП е престъпна партия.
23
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коя беше нинова и за коЯ партия говорим?
22
4
 
25
 
! Отговори
УУУУУ... преди 4 години
ТЕБЕ К.ЯНКОВ ДОБРИЧ ТЕ ИЗБРА НО СЕГА НИКОЙ НЕ ТЕ ИСКА - ДОБРИЧЛИИ КАЗВАТ - НИЕ НЕ ГО ПОЗНАВАМЕ ПИТАТ СЕ ДА СТЕ ГО ВИЖДАЛИ КАКВО Е НАПРАВИЛ ЗА ДОБРИЧ НИЩО И АКО СМЕ ГЛАСУВАЛИ НЕ БЕШЕ ЗА ЯНКОВ А ЗА НИНОВА ТАКА ЧЕ ВЕЧЕ ДЕПУТАТ НЯМА ДА БЪДЕШ ОСОБЕНО ОТ ДОБРИЧ НИЕ СИ ИМАМЕ ПО УМНИ ОТ ТЕБ
21
27
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Герберастите като чуят Нинова и получават гърчове. Първо ще разчисти предателите, после ще се заеме с крадците от герб.
20
14
 
19
 
! Отговори
Мдааа преди 4 години
Ама като теглиш чертата и баланса отрицателен,синчето в Канада,там скъпооо,а тук като я няма в политиката и залязва,доходите намаляват драстично,така че, моля Ви...подкрепете г-жа лъжа,нека истината бъде с Вас!!!
19
21
 
20
 
! Отговори
мнение преди 4 години
Социализмът като идея е вреден за обществото.Относно Нинова, тя е паталогичен случай и не трябва да се свързва със социалистическата партия. Просто става въпрос за мошенник който е забелязал един от основните недъзи на социализма - централизацията и възможността да се харчат безконтролно обществени средства. Тя това търси. Да попаднат в ръцете и обществените средства и докато народът се осъзнае . . . ще отиде коня в ряката. После ще я признаят за невменяема и . . . а да видим кой ще плаща
18
18
 
22
 
! Отговори
Николов преди 4 години
Янков е жалък,както и другите 7-8 около него.Достойното поведение е да се самоизолират и да не пречат на партията.
17
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Консерваторите избират лидер по пощата.
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 12Ха-ха-ха-ха-ха-ха.............ама нали знаеш КОЙ се смее последен!????
15
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 14Ти по-добре мисли какво ще правите винету!!! А тия "социалисти"-*** - ВЪН ОТ БСП!!!!!!!
14
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
другаре, саморазпускайте се и напускайте, а другарката импексова....... знаете какво да я правите!
13
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цяла България се смее на БСП !!...и от ПЕС и от ПЕС!!