Шамари в районното! 12-годишен се оплака от полицейско насилие

Семейството на детето е извадило медицинско свидетелство
97
Шамари в районното! 12-годишен се оплака от полицейско насилие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

12-годишно момче твърди, че е удряно от служител на реда.

Александър се оплака, че кварталният полицай му е ударил шамар в приемната му в столичния квартал "Надежда“.

Семейството на детето е извадило медицинско свидетелство. Случаят е 10 юли.

МВР извършва и вътрешна проверка по случая и най-вероятно кварталният ще бъде наказан.

"Валеше дъжд и решихме да се скрием във входа. Дойде кварталният полицай и започна да ни разпитва за китайския ресторант. Някакви деца са се качвали на покрива и са замеряли хората от заведението с плодове и камъни. Каза ми, че има мои снимки, които показват, че съм участвал и аз. Не съм го направил. Каза на останалите момчета да си тръгват. Те излязоха и той ме удари по лицето”, разказа пред Нова тв  пострадалото момче.

Бащата на детето Емил Вълчев заяви, че е подал жалба във 2-ро районно.

"Там обаче не ми приеха молбата, тъй като това е техен служител. Казаха ми да потърся друго съдействие", каза още Вълчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
V NORVEGIA POLIZAYAT VLIZA VEDNAGA V ZATVORA.POLIZAITE SA GESTOKI,ZASHTOTO SA MARZELIVI KOMPLEKSARI.
73
8
 
9
 
! Отговори
тъй ли??? преди 4 години
Щом не ще шамари, следващия път - направо в ТВУ (Ако има още такива) и задължително глоба за родителите.
72
2
 
10
 
! Отговори
ако беше уцелил... преди 4 години
Добре,че 12-ното не е замерило онзи психопат от вчерашната новина дето посякъл крака на съседската котка с брадва,защото влязла в имота му. Уж бил надрусан,ама направил клип, представете си какво можеше да стане с хлапето,ако имаше късмета да уцели него с развален плод. Така че всяко зло за добро, хлапето си е научило урока навреме.
71
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лесно е плеснеш шамар на дете. Искам да ги видя ченгелите как мият шамари на недоинтегрираните, когато излязат с брадвите и ножовете.
70
8
 
16
 
! Отговори
хлапето лъже преди 4 години
Щом го има на снимка,хлапето лъже и си е заслужило шамара. Що за глупост е да се качиш на покрива и да хвърляш камъни или развалени плодове! По-добре шамар от полицай,отколкото да беше замерило някой мутра дето излиза от ресторанта и после да е в гипс . Някои батки не прощават дори и на 12-шни хлапето,че ходят и с охрана. Можеше и разни охранители да го бият. Тук ,,полицейско насилие" няма,а един разплакал се сополанко,че повече няма да може да може да замерва хората от покрива.
69
4
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 години
Преди да коментирате, изгледахте ли репортажа?
68
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да шамариш дете не е възпитание,а липса на комуникативност. Подход като нямаш или аргументи за убеждение и влизат шамарите. Много е лесно да посегнеш на слаб,в случая на дете,но къде са полицаите когато малцинствените безчинстват.Всеки ден има инциденти свързани с малцинствени,а не съм разбрал досега да са получавали физическа разправа.Явно полицията има нареждане да бъде глуха и сляпа за техните безобразия,а закона за закрила на детето може да се игнорира.
67
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Да и аз съм ял шамари ама бяха от баща ми."А този татко не вярва на синчето си, но ...пуснал жалба срещу полицая. И вестникарските хиени в юлската лятна суша, това напгейт е нищожна новина, само това и чакат.Бъдещето на татиното момченце има два варианта - заедно с тати ще дерибейства или ще млати и тати, и мама.
66
3
 
29
 
! Отговори
Х преди 4 години
Полицая е направил това, което бащата трябвало да направи ,при първото кочване на покрива на ресторанта през зимата,за което лапето си призна.Ами ако беше паднало или ако вас ви замерят с развалени плодове или камъни?Аиде от един шамар никой не е умрял,но един шамар може да го откаже от такива хлапашки постъпки.
65
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кво писнахте да защитавате Ушевич?!? Ушевич именно на деца, юноши, бабки и не-дъгави (буквално) манrали най-много се дървят. Все бой искате. Ама вас да ви бият май не щете, а? Опа, забравих, вас направо ви е*ат. Особено с цените, качеството на храните по магазините, заплатките.... :) Та, да - най-големия проблем на Беге клоаката е хлапето, което поне е имало смелостта да се изрепчи на Ушевич. Нали, послушнички, покорнички братя?
64
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ISTANBULSKAA KONVENZIA ZASHTIAVA DEZATA I OT POLIZAI NASILNIZI.V NORVEGIA TOZI PIOOOO
63
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Българинa за старото поколение азиатски като тебе, трябват по-сериозни работи
62
13
 
41
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Шамари и пак шамари. Само това е решението за младото поколение еврогейчета.
61
3
 
45
 
! Отговори
Иво преди 4 години
Гледах историята. Хлапето е тарикат от малък. Казал на ченгето, че няма доказателства срещу него и да го пуска да си ходи... Нямат респект към никого.
60
7
 
24
 
! Отговори
до опетков преди 4 години
Полицията си е силово министерство във всяка държава. Също и военното министерство. тва не са школи да балет. Другото са ти илюзии.
59
4
 
24
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Някак криво разбраната цивилизация кара света към тотална анархия.От друга страна,ако хлапето наистина не е виновно.....От трета пък,един шамар,медицинско и права.....
58
24
 
12
 
! Отговори
ongobongo преди 4 години
Милиционерска работа , да удряш дете.Да бие неговите си деца.
57
12
 
10
 
! Отговори
опетков преди 4 години
До Анонимен Полицията трябва да въдворява ред, без да бие.
56
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я кажете кое е това ***, аз ше му набия два юмрука и гарантирам, че няма да иска да се оплаква, щото после ше има жигосване и вадене на зъби с клещи!
55
15
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига с тия изкривени представи. Полицията трябва да въдворява ред. по соцвреме директора в училище удраше шамари и никой не му търсеше отговорност. Сега полицай ударил та чудо голямо.