ВМРО поиска химическа кастрация за изнасилвачи и педофили

Според войводите това ще бъде превенция срещу подобни престъпления
19 авг 2019 21:50, Красимир Ангелов
39

След жестокото убийство на 7-годишната Кристин, от ВМРО поискаха химическата кастрация като наказание за педофилия и други сексуални престъпления.

Още по темата
Войводите смятат, че тази наказателна мярка би намалила превантивно подобни престъпления.

Предложението ще бъде внесено в Народното събрание още в началото на следващата парламентарна сесия. Прилагането обаче е невъзможно според адвокат Людмил Рангелов. Химическата кастрация не може да бъде ефективна мярка срещу педофилията и според сексолога Станка Маркова. Тя даде пример с много възрастни мъже, които въпреки че не могат да извършат полов акт, осъществяват такъв тип престъпления.

Химическа кастрация се прилага в Русия, Германия, Франция и още няколко европейски държави.

За разлика от хирургическата кастрация, процесът е обратим и се извършва със съдействието на пациента на няколко етапа.

До момента 10% от химично кастрираните престъпници проявяват рецидив, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
@_@ преди 4 години
На бесилото. Въже, палач, ковчег и гробар. Не мисля че това ще струва много пари на държавата.
33
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Кастрацията решава проблема с педофилите, но не решава проблема с педофилите-убийци, а повечето са такива! Както с кучетата, кастрират ги, връщат ги на улицата, но те продължават да ни хапят, че даже и убиват, най-вече деца!!!
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бруталното насилие към момиченцето не е извършено от сериен изнасилвач. То е комплексно.
31
2
 
1
 
! Отговори
Мери преди 4 години
Това предложение беше , най *** което съм чувала.
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
като се унищожи ценностната система почиваща на етика и морал, избуяват "плевелите". Обществото трябва да се лекува и да се развива самосъзнанието на индивида. Не да ми бръщолевите изсмукани от пръстите химически кастрации. Ако сте толкова отворени аз съм за рязането на езици и ръце за лъжци и крадци. Айде сега да видим. Ама после няма да могат нито да говорят, нито да подписват нашите политици. ВСИЧКИТЕ!!
29
3
 
4
 
! Отговори
подкрепям ВМРО преди 4 години
До АнонименСтава въпрос за сексуални престъпления .Министрите в Германия , Франция ,Чехия и Русия не са наивни ,като прилагат химическа кастрация за тези престъпления.
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди няколко години започнаха две други дела за системен побой върху две съвсем малки деца. Едното срещу младежи, "грижили се " за момченце на музикантка, която се развява по света, второто срещу акушерка към плачещо новородено в болница. Агресията не се определя единствено от тестостерона. Смешно и недопустима е министър да представя наивността си за грижа към населението.
27
1
 
5
 
! Отговори
Те Само Искат преди 4 години
ВМРО само искат,ама за себе си,не и за народа! Накажете ги тези сребролюбци и не гласувайте за тях!
26
1
 
5
 
! Отговори
Попето преди 4 години
Идват избори и червеите изпълзяха от дупките! Ето ги е тези от Вмро начело със шкембетУ! Вчера пък беше оня лудичкия манхал ВалеркУ,закани се на Баце! Няма да ни излъжете втори път докато не си изпълните обещанията за справяне с ***,във всяко село полицай и 300 лв.минимална пенсия мръсни ....
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Sas"А ако мацката, с която си спал снощи се окаже хахо и те обвини в изнасилване."Трябва да докаже. Например с експертиза, която по състоянието на органите (микроскопични синини и т.н.) ще покаже, че е имало насилствен секс, не просто секс. Има разлика при преглед. И по други начини може да се докаже. (Друг е въпросът, че е пълни с и.диоти, които си мислят, че всяка жена иска да спи с тях)
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хирургическа кастрация за тежки сексуални престъпления, вкл. педофилия.Смъртно наказание за тежки престъпления, като убийство по особено жесток начин. Смъртното наказание се изпълнява с инжекция, безболезнено, от лекари.
23
0
 
2
 
! Отговори
Може затвор преди 4 години
Може по- строг затвор, повече години, без помилване и всякакви други облекчения. Дори може да се възпитава с труд. Въпросът е да получат достатъчно наказание. Не да ги осъдят на 10, да ги пуснат след 3.
22
0
 
1
 
! Отговори
до 24 преди 4 години
Имаш предвид естроген. Тестостерона в нормалните жени е много малко. В тези, които се чувстват жени, но не са, е повече. Ти явно си от вторите.
21
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 19:След менопауза нивото на тестостерона у жените пада с 50%, защото той се произвежда основно в яйчниците у младите жени.Благодарение на тестостерона жените са с повишено либидо-жените в детеродна възраст.Поради ниския тестостерон над 50 годишните губят мускулна маса, костна плътност и полово желание.От тестостерон у младите жени чрез ензима ароматаза се образуза естрадиол-основния естроген.Мустакът расте поради хормоналния спад на естрогените у бабите.
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В миналото, само евнуси са пращали да служат на Султана, за да не пипат харема и хазната. Ето една добра идея от миналото и историята, от които трябвало да се учим. Така ще преборим политическата корупция.
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом в Германия и Франция може значи и тук може.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече огромен брой хора пият антиандрогени срещу косопад и оплешивяване. Дори Тръмп поддържа косата си с антиандрогени. Само ще им поникнат коси и нищо повече.
17
1
 
1
 
! Отговори
_Революционер_ преди 4 години
Най-добре ще е в панделата при бай Ставри, той както знаем е строг но справедлив!
16
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 50 години вече всяка жена е кастрирана от природата. Тестостеронът скача и мустакът расте.
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма по-голям грях от невежеството, а на така наречените роми им харесва да са невежи.Не, че повечето българи не са.Не, че повечето човеци искат да мислят, не, повечето хора искат да чувстват щастие, любов, оназ особена тръпка наречена власт над себеподобните.Затова на обичащите само да чувстват без да мислят трябва да им се всява СТРАХ.Ето така действат управляващите света, защото вие предпочитате някой друг да мисли вместо вас.