Експерт: Агресията сред младите се засилва

Красимир Занев: Присъдите за убийци и изнасилвачи - по-строги
19

Агресията в младите хора у нас се засилва. Това заяви в "Денят ON AIR" бившият началник на служба "Издирвания" в МВР Красимир Занев. Според него въпросът със съкратеното съдебно следствие, при което съществува възможност присъдата да бъде намалена с 1/3, трябва да бъде решен възможно най-скоро.

Според Занев присъдите, които се дават на убийци и изнасилвачи, трябва да бъдат по-строги и те да нямат възможност да намаляват наказанията си чрез работа в затвора или добро поведение.

"Убиецът от Сотиря е лежал в затвора и прави поредно престъпление. С какво се е поправил? Той е изграден престъпник с психопатна структура. Законът дава възможност за съкратено съдебно следствие, което веднага сваля наказанието с 1/3. Има предложение за тежки престъпления, особено срещу малолетни, тази процедура да отпадне. То обаче още не е разглеждано от парламента", каза той.

Занев коментира и двете намерени тела край Негован. Според него убиецът е бил изключително подготвен за извършването на престъплението.

"Двете тела, намерени край Негован, може въобще да не са обявени за изчезнали. Установи ли се самоличността на загиналите, много бързо ще се стигне до убиеца. Той е бил добре подготвен. Престъплението е доста добре замаскирано", разясни бившият началник в МВР пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Капитализмът е агресивна икономическа система.
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормално е да се засилва агресията сред младите.То един "живот" е в България.Съкратени процедури,условни присъди,добро поведение-това са българските абсурди,от които се възползват повечето престъпници и продължават да правят престъпления.Примери много!!!
15
0
 
10
 
! Отговори
доктор ох боли преди 4 години
агресията може да се лекува по три начина - смъртна присъда, до живот в затвора или трудови лагери.
14
0
 
8
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Преди години слушах едно интервю с английският инспектор на затворите.Та той каза,че от както е отмененото смъртното наказание имало,/ако не греша/ 15-16 опита за неговото възстановяване.Та сега нищо чудно след Брекзита да го възстановят.Отдавна е доказано,че смъртното наказание намалява тежките престъпления,но трябва да се прилага в подходящи количества.Даже нашата литература е пълна с примери в това отношение,като визирам "Индже",на Йовков,"Чавдар" на Ботев и други автори
13
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТръбаИма балкан разлика между възрастните и днешните млади бе *** ....Брато /нали така си говорите сега / днешните млади сте толкова тъ пи и нямате елементарни познания за нищо,защото и орбазованието е на такова ниво днес ,вие нямате елементарлно дом. възпитание нито към възрастните ,нито към учителите ,които са вдигнали ръце от вашата простотия и маймунджалъци ,ние възрастните може да сме били много наивни и научени да се подчиняваме но далеч сме от вашата ограниченост...
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ТръбаЛичи си че си тръба ,празна *** тръпа ,без изход....
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бедността ,сиромашията раждат тази агресия. Такъв е случаят и с този *** който уби детето ,разказът на негов приятел как е расъл в голяма бедност и вечно е бил подиграван отхвърлян от децата от малък трупа злоба и жажда за мъст .....Държавата е длъжник на целият народ за тази бедност години наред .....Когато няма работа ,не са заети маргиналите това правят събират се на групи ,крадат ,безчинстват и друго не знаят какво да правят защото и тяхните родители това са правили и тяхните деца това ще
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Политиците в ЕС даже а и идея си нямат какъв вулкан от агресия сред младите ги очаква. Имаме в цяла Европа едно поколение страдащо от недостатъчно задоволени сексуални потребности(на бежанците кой им пуска?), липса на интеграция(целият континент е пълен с мигранти) и от безделничество (вижте младежката безработица в Испания например). Предпоставки за катастрофална агресия.
9
8
 
3
 
! Отговори
сульо преди 4 години
*** е този "експерт". ТРябва чичковци - мазни, дебели, плешиви с малки очички и лъщящо теме. Да им се дава да си "поиграят" с младите хора известно време и пуберите ще кротнат и агресията ще им се изпари. Щото чичковците най-обичат да си "играят" с агресивни пубери.
8
0
 
13
 
! Отговори
вако преди 4 години
не се чудете политическата ни линия е тъкава
7
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Управляващите ни престъпници водят до това!
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С родители алкохолици и чалгари които винят "обществото" защото децата им стават само за престъпници какви да са младите?Прибере се вкъщи от училище ако изобщо ходи до училище и кво да види.Татенцето допива втори литър ракия с кварталните отрепкй а мамата или е по курволак или се е застреляла с половин бутилка алкохол.Пуска телевизора кво да види- мутри и ***.Нещо като вкъщи ама в по-развит вариант.
5
2
 
14
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
НО РОМИТЕ ИЗНАГЛЯЯ ДАМИ И ГОСПОДА
4
2
 
33
 
! Отговори
От БАН преди 4 години
Каква агресия, какви млади? Криминалните престъпления в тази държава се вършат предимно от ромове. Кражби, проституция, убийства, изнасилвания... Един етнос с 10% численост, върши 90% от престъпленията. А най- голямото престъпление върши шайката на ***, че ги остава безнаказано да вилнеят, даже ги поощрява.
3
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Родените и израсли след 90-та година не стават за нищо. Това са индивиди без никаква дисциплина морал и възпитание с малки изключения. С какви примери израснаха. Мутри групировки показни убииства кражби и то кражби от известни лица които ги даваха по телевизиите като ни успиваха за светло бъдеще. Какви хора може да излязът израслите в такива времена. Умни възпитани и нормални ли. Резултата го виждате наркомани пияници и убиици. Товали е свободата и демокрацията. Едва ли.
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Bulgarski borbi...svetoven nakolen sport...
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Edno normalno neshto iz normannite!