Украинец пострада на Мальовица, счупи крак и ръка

В акцията участват екипи на ПСС от Боровец и София
3
Украинец пострада на Мальовица, счупи крак и ръка
Снимка: Dnes.bg

Планински спасители провеждат акция в района на връх Мальовица.

Сигналът към тях е от украински гражданин с травма на крак и ръка.

Към пострадалия се движат екипи от Боровец, съобщиха от ПСС за "Фокус".

Сформира се и екип от София, за да му бъде оказана нужната помощ

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: МальовицатуризъмПСС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
kirasirrav преди 4 години
така е, безхаберие, неграмотност и наглост, не престават с аматьорските изпълнения - като ония в Канада, тръгнали в някаква пустош да изминат хиляди километри, и при това са оттам, че биолози и нам кви си, не предвидили нападение от диво животно, гризлито влиза, измъква го навън а приятелката му вместо да направи нещо звъни на полиции, абе че те в тоя пущиняк могат да не пристигнат с дни, там трябват хеликоптери евентуално катери ако са близо до вода и пак - кога ще стане това?
2
0
 
2
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Като искате сигурност - отивате в Алпите - спасителните служби са подготвени, хеликоптерите са в готовност. Удряте една застраховка да покрие всички проблеми и готово - наслаждавате се на природата в сигурност и организация - тук парите за всичко отиват в гушките на наглеците по всички линии и затова няма за нищо
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като малко се застраховат и малко ги хващат да си платят разходите по акции на ПСС останахме и без хеликоптер. Майка му жална до първата болница. Любимия ми Мальовишки дял с омразната ми пътека от хижа Мальовица до ЦПШ-то. А й пътя от там до Говедарци. Тръгват абсолютно неподготвени по отношение на екипировка, физ. подготовка и информация. А има доста и добре написани пътеводители в Интернет. Приятелката ми тази събота разбра защо влача самар с аптечка и топли дрехи посред лято.