НСО за катастрофата: Колата на Караянчева бе ударена от друга

От службата не разполагат с информация за други ранени
Обновена: 15 сеп 2019 19:08 | 15 сеп 2019 15:12, Красимир Ангелов
322
НСО за катастрофата: Колата на Караянчева бе ударена от друга
Снимка: БТА

И от НСО излязоха с официална позиция по повод катастрофата с кортежа на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. Както е известно шефката на парламента е със счупена ключица и ще бъде преместена в София за лечение.

Още по темата
"На 15 септември 2019 г. около 10.30 часа на главен път Шумен-Силистра, след разклона за с. Върбак, автомобил на Националната служба за охрана е ударен от лек автомобил, управляван от 31-годишен водач. Благодарение на бързата и точна реакция на водача на НСО са ограничени щетите от удара. Мястото на произшествието е било незабавно обезопасено", посочват от НСО.

От там допълват, че при инцидента Цвета Караянчева е получила нараняване и незабавно е транспортирана в болнично заведение. Национална служба за охрана не разполага с информация за други пострадали от инцидента.

Причина за пътния инцидент и вината за причиняването му ще бъдат установени в рамките на текущото разследване, се чете в позицията за инцидента на НСО.

Самата Цвета Караянчева написа в социалната мрежа Facebook, че е добре, но има счупена раменна става. Тя благодари за загрижеността на хората и грижите на лекарите на болницата в Шумен.

"Доколкото съм информирана и останалите участници в катастрофата са добре", написа още Караянчева.

По-рано днес колата на председателя на парламента претърпя инцидент на пътя Шумен - Силистра, на около 150 м след разклона за село Върбак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
274
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Друг път пак избирайте Лумен Ладев за президент!
273
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Била е ударена от друга защото? От НСО се мислят за господ на пътя и не се съобразяват с никого от останалите участници в движението?
272
0
 
14
 
! Отговори
ЦЦ преди 4 години
За нея разбрахме и вече ми писна. А за жената и хората в другата кола някой спомена ли ? Те не са ли граждани на България ? Ей, медиите, всички ли сте едностранчиви ?
271
0
 
10
 
! Отговори
Вангу преди 4 години
Ей писна ми от богоизбрани къде се мислят...
270
0
 
33
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Много е ясно че другата кола е виновна .Те тези от НСО никога не са виновни и никога не се извиняват дори .Що народ има осакатен от техните кортежи .
269
2
 
24
 
! Отговори
Бугаристан РИЙШЛИ преди 4 години
Отива катаджията на катастрофата и тия от НСО се легитимат. Катаджията козирува, и под вежди докато го гледа КараАЙЧЕВА катаджията съставя акт на водача на другата кола, че е виновна.
268
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щц хахах който се возил без колан само той пострадал. Иначе приеха закони за глоби по закона за движението по пътища и за неправилно дишане - стотици левове.
267
1
 
39
 
! Отговори
До НСО преди 4 години
Вие продължавайте да карате по пътищата като и.диоти, пък после обяснявайте, че друг ви е ударил.
266
2
 
20
 
! Отговори
без пардон преди 4 години
Шумен къде беше? Във Виетнам, или в Пекин, пардон, в Китай?
265
0
 
60
 
! Отговори
manwithnoname преди 4 години
Като се замисля средно на 2-3 месеца има инцидент с коли на НСО, което може да се дължи на няколко причини:1. Или има страшно много коли на НСО по пътищата.2. Или системно и нагло се нарушава ЗДвП като знаят, че закона ги пази.3. Просто са некадърни.Поздрави и успешна седмица.
264
0
 
53
 
! Отговори
мангалезич преди 4 години
Няма начин колите на НСО да са без видеорегистратори, да пуснат клипа и да разберем защо винаги са невинни.
263
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ли да събираме капачки....горката Караянчева ,да си счупи КЛЮЧИЦАТА.....
262
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А какво става с пътниците от другата кола бе хора за тях тишина най-важва е златната ключица на Караянчевица....Виждате ле защо е беден народа ,защото една шепа се разпорежда с народната пара както с намерени пари на пътя.....Много важно че децата по болниците *** ,важно е другарката дето не знае Пекин на кого е столица да живее в рахат...
261
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да бе вярно какво им се радвате на тия от НСО?Някакви мутри които биха ви размазали на пътят или биха ви застреляли по команда без да им мигне окото е така сякаш си поглежда телефонът.Охранявали и пазели.Какво пазят?С тритоненброниран Мерцедес кара в насрещното с 200.Ако в историята на тая служба има някой загинал техен служител то е било заради препиване/предрусване или неспособност да управлява превозното средство. Поправете ме ако греша.
260
0
 
32
 
! Отговори
Gost преди 4 години
Тия от НСО са като мАторджиите - много сме добри и сме безсмъртни, ама другите да ни пазят!
259
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Надявам се куката от НСО, "управлявала" колата, също да има неустановени до момента вътрешни кръвоизливи!
258
2
 
47
 
! Отговори
сс преди 4 години
представяте ли си въобще човек избран от народа депутат шеф на парламента да има такава охрана която да го пази от народа??? това е леко за психиятрия незнам за каде е.... то не може да се осъзнае даже от нормалните хора това нещо. трябва такъв човек да бъдеш че хората да те обичат и свободно да се разхождаш сред тях без охрани. с влак колело пеша а тука всички депутати служебни лимузини и още 5 кооли нсо да ги пази е вахва в депутатите вие на народа ли служите който ви е избрал????
257
15
 
12
 
! Отговори
Замислен преди 4 години
Много интересно защо такива странни инциденти никога не се случват на хора като Путин, Гергов или Гьончева ?
256
32
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е умишлен саботаж срещу закона и справедливостта - оставка на пРезидента!
255
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първи тур от приятелския дуел между двете коли завърши реми, но щабът на червените изрази своето недоволство от резултата а товариш Решетън дал им втарой шанс