Ангелкова впряга влогъри да рекламират туризма ни

Отделени са 11 милиона лева за реклама
20 сеп 2019 15:28,
69
Ангелкова впряга влогъри да рекламират туризма ни
Снимка: архив "Булфото"

Блогъри и влогъри ще рекламират България като туристическа дестинация, съобщи днес във Варна ресорният министър Николина Ангелкова. По думите й предстои среща с популярни български и чуждестранни личности, които се занимават с такава дейност, като фокусът на разговорите ще бъдат възможностите за културно-исторически туризъм у нас, пише БТА.

Още по темата

През настоящата година средствата за национална реклама са 11 милиона лева, като искаме сумата да остане същата и за 2020 г., допълни Ангелкова. По думите й още 15 милиона лева обаче ще бъдат осигурени за реализация на механизма за насърчаване на организирания туризъм.

Министърът допълни, че до 10 дни ще бъдат представени детайлите на механизма, като подчерта, че не става дума за субсидиране на чартърни полети. Мерките за насърчаване на организирания туризъм ще бъдат представени и пред представителите на големите туроператори, с които министърът предстои да разговаря. Ангелкова каза още, че скоро ще бъде обявена отново и процедура за подобряване и актуализация на националния сайт за туристическа реклама.

Браншът отчете: Над 10% ръст на българските туристи по морето

Във Варна днес министърът на туризма се срещна с представители на контролните органи и браншовите организации от Северното Черноморие, на която бяха обсъдени резултатите от летния сезон. Според Ангелкова е отчетен спад на нарушенията в сектора. По думите й най-сериозните оплаквания на туристите са били свързани с разминавания между категорията на местата за настаняване и предлаганите услуги, както и за несъответствия с очакванията им за ол инклузива. Поради тази причина министърът планира да предизвика дискусия с представителите на бранша, за да стане ясно има ли нужда от приемане на специална обща рамка на какви стандарти трябва да отговарят ол инклузив услугите. Ангелкова допълни, че в хотелите от категория четири и пет звезди продуктът е качествен и оплаквания от гостите не са констатирани.

През това лято се забелязва тенденция за ръст на нощувките, реализирани от българи, особено в националните курорти, каза още министърът. По думите й в комплексите по Северното Черноморие увеличението е с над 15 процента. Ангелкова допълни, че от летище Варна вече ще има целогодишни полети от и до 17 дестинации, което е предпоставка за развитие на целогодишен туризъм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
2
 
! Отговори
иванова преди 4 години
Къде отиват парите за реклама???България ншма щандове на туристичесите борси, на борсата в Милано само ние нямахме щанд. Не рекламираха Пловдив и никой не знае че сме "Европейска столица на културата", не присъстваме на картата за Азиатците!А искат само пари! ЗА КАКВО?????Една Черна гора без плажове е пълна с платежоспособни туристи и сега! Руснаците са тук, почиват, пазаруват, заведенията пълни, нищо че цените са двоино по високи от нашите! Това измислено министерство с какви данни борави??
62
0
 
1
 
! Отговори
и всички от негрите преди 4 години
напълнете влоговете на влогарите! ***!
61
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да повярваме дори да ни кажат че е верно защото къ се кажува Анкелекетова или Леколягова квато и да е таа мисли за турисигсама, а Г-жа Ангелакова е красива, интелигентна, образоване и умна жена. Като такава тя мисли, обсъжда и предприема действия след колективни занимания, профилактични проверки и строги терапии на билните сектори в туризма
60
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ангелкова, чете ли Британската преда днес? Хора се оплакват от хотел в Слънчев Бряг в който зад врата в хотела има пропаст 20 метра. Отваряш вратата и пропадаш ... и това е в хотел. Другите дреболии еъобще няма да ги споменавам.Блогърките тези гомна няма как да оправят и напудрят.Държавата цирк, догодина няма да има и толкова туристи и по-добре. Дано всичките фалирате
59
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прическата на тази рижава нещица е тип Мадона Моно Лижева, само дето от е като първите 4 букви от Мадоната, и не Мона а Стерео мое да залопне с цепката под носъ а от Лижева да махне последните 2 букви е тъз нашътъ Мадона Моно Лижева и изобщне е тази която моно лъже
58
0
 
6
 
! Отговори
11 мильона? защо ма? преди 4 години
Това рекламният восък за Данчето Смукавлийчето ли е или е самото Дънче Фъндолайче, мъ нящъ носът, ококореността и висналостта на лицето секаш казват тва е било в един асенсьор и после се бербекютясало на една тераса и са ке да *** туризма подкрепя 11 мильона реклама - реклама която не България, а собствениците на туристическите хотели и станции трябва сами да платят.Демек Държавата с нашите данъци плаща рекламата на часниците и тия 11 мильона отиват от балкона напрао през сенсоро у панталоно
57
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кон, не може да имаш едно гомно и да очаквал да се рекламира. Така тези неща не стават, обади ми се да ти ги обясня нещата, завърших туризъм в САЩ и имам опит с маркетинга също.Може да продадеш гомно само на някой заспал. Нормалните хора искат качество на приемливи цени.
56
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде си паркира метлата тази? :) Има хирурзи! Да им плати да я пооправят малко преди да се яви пред хората и да дрънка глупости и лъжи. Достатъчно пари и имоти взе за себе си и отделно родителите й, както и тези на мъжа й.
55
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахахахахах, тази найстина няма допир с реалноста.Сомалия сме, сомалия ...
54
0
 
2
 
! Отговори
ффф преди 4 години
трай бабо за хубост
53
0
 
10
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Г-жа Министърката да впрегне себе си и Министерството първо, А после да мисли как да краде отново. Гласувайте за ГЕРБ
52
1
 
9
 
! Отговори
епикризата на факта преди 4 години
лицето на снимката не е на гусжата.на снимката ни е показано лице изсушено от дехидратация,дехормонизация и дехемероидизация.Всичките тия де-,де- и де-.Подсказват с най-голяма степен на вероятност,че съмненията за тежко заболяване не са слух въпреки че не са доказани с документ тъй като на просто око се виждат че имат немалък шанс да са верни до доказване на противното,че индивидът е починал от смърт чрез умиране бъш в края на живота.те таке е с туризма,ич гъ нема ич гъ нема и оп земе та се оака
51
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЗАГЛАВИЕТО:Ангелкова впряга Влогъри да рекламират туризма ни;ПЪРВО ИЗРЕЧЕНИЕ: Блогъри и влогъри ще рекламират Българиятва е все едно да се коментира Vлагалище или Vкарвалище, щото първо се вкарва и после като хукне маьонезата става влажно и за ту Влагалище е не че нещи cе влага за да се получи новият биологичен продукт - ТУРИЗМЪТЪ с една дузина гонорейни фунии
50
0
 
7
 
! Отговори
ръст - среден пръст! преди 4 години
До ГробокопачХа сега да ги броим пилците на морето!
49
1
 
7
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Блогър да си при ОПГ ГЕРБ;))) Ранят та, поят та, мотика не пофаташ, само мускулна треска на пръстете от писане на лъжи в интернет;))) Абе, тва влогър, де го изкопайте па? Пускал бил клипове;))) затва бил влогър. Абе, лентяи, пуста лопата в главата....
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
super turisticheska bg reklama ot bg majkia i bg jenskia zatvor, tam sa registrirani na postoianni turisticheski nostuvki i all inclusive bg top kmetove, bg hotelieri i bg restorantiori! podhodiasti i spokoini, tihi, uyutni mesta sa i za semeen turizam s deca!
47
0
 
11
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Що да рекламират ,*** ??? Бетона и куrвит? по морето ???
46
1
 
9
 
! Отговори
морски преди 4 години
до 43При соца имаше доволни туристи, идвали и идващи многократно тук.И източни и западни туристи.
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
angelkova moje i da si obrasne glavata kato vashia lubim premier borisov i prezident radev...ama pak ste si e krasiva i umna, daje i bez kosa, bez drehi...ai na bas! ama premiera gol....oone help me!
44
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имам канал в YouTube, Instagaram и форум, където са ми core-последователите. Общо имам 45000 души, дневно са около 8000. От какъв зор, ще ги лъжа, че тук е добре??!?!?Казвам им точно обратното, което е истината!