Кой да предположи? Дете участва в кражба на детски стоки

Камера е заснела случая
21 сеп 2019 13:30, Петя Славова
19
Кой да предположи? Дете участва в кражба на детски стоки
Снимка: Кадър, Нова тв

Крадци посегнаха на детски играчки от магазин в столичен мол. Липсват стоки на стойност над 1000 лева. На записите от охранителните камери се вижда, че при едно от посегателствата участва и дете.

"Никой не може да предположи, че баща и дете могат да направят такова нещо. Вижда се ясно как родителят слага конструктора на стойност 800 лв. в чанта и излиза през вратата на магазина. Никой не предполага, че може да се случи това. Така се възпитават вече и децата", разказа управителят на магазина за детски играчки Десислава Петрова пред Нова тв.

В същата верига се случва и втора кражба само няколко дни по-късно. "Организирана група от четирима души влизат и разсейват касиерката. Отлепват стикерите от кутиите на конструкторите  и излизат необезпокоявани. Подадени са сигнали към полицията, защото тези кражби трябва да бъдат прекратени", посочи управителят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те с много хубав тен!
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На камерите се вижда, че дори не слагат в чанта Легото- ами просто си излизат.Аман от пишман писачи, които дори новините на истинските журналисти не гледат!
10
2
 
6
 
! Отговори
1-3 преди 4 години
бълха ви ухапала - 74% от кредитите у нас - за покупка на телефон или телевизор, още от 18-годишна възраст.това ли сте възпитали?и кражбата, и убийството вече са приемливи за вас, като гледам другите статии. само да не сте потърпевши вие.оскотяла пасмина, същите сте като тия със сините венци, куча смърт за вас.позОр!
9
7
 
7
 
! Отговори
1-3 преди 4 години
наем и консумативи на магазина, разходи за покупка, транспорт, съхранение, лицензи, данъци, ПЕЧАЛБА, ах да - заплати на персонал!***, ако няма марж откъде да ти платят заплатата, ? да ти я нарисуват ли? като плащате ви скъпо, ама като вземате все ви е малко. щом не можете да си позволите - значи е правилно да се краде? ми да вляза у вас да си взема 50-инчовите ви телевизори, или айфоните ви за по два бона? за тях е оправдано да платиш, за конструктор на детето - не! гиди мизерници!
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бълха ги е ухапала. Трябва половината магазин да оберат че да усетат леко ухапване. Какви са тези цени бе. Конструктора със златно и плтинено ли покритие е че струва колкото мойта заплата.
7
0
 
15
 
! Отговори
Тъпанар преди 4 години
"Така се възпитават вече и децата", разказа управителят на магазина"Не съм съгласен да се краде, но и не съм съгласен да възпитавам детето си, че 2 кила пластмаса е нормално да струват колкото месечната заплата на множество от хората и повече от тази на множество други хора
6
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Магазина отдавна е на пре-пре-печалба от такива играчки. Купени за по 10 долара и после продавани за по 800лв. Могат да си позвлоят даже още 4-5 конструктора да изчезнат. Нищо им няма. Алчни koпeлeta.
5
2
 
28
 
! Отговори
баси преди 4 години
баси конструктора. 800 кинта
4
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
какви са тези безбожни цени за играчки на децата?
3
3
 
52
 
! Отговори
порко подрисоф преди 4 години
конструктор за 800 лева? голф четворка ли ше сглобява лапето? конструкторчето е купено за 40 кинта по али експрес най вероятно и го продават на 20на цена. да си сърбат попарката.
2
2
 
25
 
! Отговори
Лего преди 4 години
Само дето Лего, който продават в България се произвежда в Турция, а не шведския конструктор както е в Европа, а цените са равни. Даже съм купувал на детето конструктор, който има разлика от сглобената мостра, като ни обясниха, че на мострата са два , а кутията е само една пред мострата защото нямало място на витрината.
1
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Търговецът, когато *** клиентите си, изобщо не подава сигнали до полицията.Крадецът вика: "Дръжте крадеца!".