Нинова към Стефан Данаилов: Ламбо, дръж се, миличък!

Лидерът на БСП призна, че състоянието на актьора е тежко
Обновена: 16 окт 2019 23:28 | 16 окт 2019 22:24, Красимир Ангелов
79
Нинова към Стефан Данаилов: Ламбо, дръж се, миличък!
Снимка: Булфото

Състоянието на Стефан Данаилов е тежко, призна с пост в социалната мрежа Facebook лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата
"Стотици хора се обаждат, обезпокоени от новината, че Стефан е изпаднал в кома. От седмица съм в непрекъснат контакт с лекарите от ВМА и знам, че те правят всичко възможно. Благодарим им. За съжаление състоянието му е тежко", призна Нинова.

"Моля се от все сърце да се справи. Ламбо, дръж се, миличък. В този труден момент сме до теб и те обичаме", пише в социалната мрежа Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
3
 
! Отговори
Шуменка преди 4 години
Пълно лицемерие от страна на г-жата..."В този труден момент сме до теб и те обичаме"....- къде сте до него - в социалните мрежи....Иначе сте в Шумен за да се снимате с младите зелени новоизлюпени комунистчета и с кандидат кмета, който уж не бил от....б.с.п.???
52
6
 
2
 
! Отговори
гост преди 4 години
предизборна наглост и цинизъм ,по добре замълчи .ама то простотията и няма край ,щом става въпрос за ПАРИ
51
5
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
и понеже стана дума за "посрещане-изпращане",ми хрумна:..-как мислите,колко вой ще са дигне,когато на Тиквата му дойде на гости "Оная с Косата"?Ше са тръшне ли в отчаяние цялата нация,или ше даде курбан?..Как мислите?..Е,некои ше кажат:-"какви са тия глупости?"...Е да,уважаеми,но ТОВА Е КОЛЕЛОТО НА ЖИВОТА!!!...Дали сте съгласни или не,няма никакво значение...............а,за "тонката":-Ни са пъни,като дойде моето време най-много двама-трима да са затръшкат..Така че са не напиняй!
50
6
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
добре,добре!..Айде и ние да са присъединим:-Ламбов,дръж са миличък!..Ей я-Оная с Косата е пред теб,фани са здраво за дръжката на косата й и са дръж,дръж са здраво!Дръж са,Ламбов!..Корни ша та изпрати с почести,ако НЕ ДАЙ Боже са наложи....но къде без теб?...Какво ще стане с театрото,киното,ПАРТИЯТА,"политиката",ако фанеш та са гътнеш?!..Сакън,да не си и помислил такава работа!..Боже,кък могах и язе да си го помислъм?!?!
49
2
 
2
 
! Отговори
Вини бр. преди 4 години
Невежите да не плюват по,Българцкият Ал. Делон да ви не задуха,хамил. по врата
48
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Легендарен", "култов" и т.н., ама като измислен "герой" против "фашизЪма" и "капитализЪма"... , без което щеше да име съдбата на Ласкин, Попйорданов и немалко други нелоши артисти, нямали късмета да романтизират престъпления. Легендарствайте си, щом измислиците са ви толкова жизнено необходими, но без мен!
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега аз ще ви кажа че тези операции на стави са рискови и трябва да се прилагат само в спешни случаи като неговия и както виждате имат последствия така че куцукайте си там ако няма спешност за опериране -другото е търговия
46
4
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Анонимени защо да го "обезличавам" бе?..Та аз САМО споделям десетилетните си впечатления от тоя!..Пак ще те попитам:-ТИ ,а и другите,които му решите брадата,ИМАТЕ ЛИ ПРЕДСТАВА що е то "артист","изкуство","кино","театър"?....не ме карай да падам до нивото на "тонката" и да те "обявя за ***"!Тоя си е номенклатура на бкп и на бсп!..-ФАКТ!А че го бутаха напред във филмите и театъра,то...така се правеха нещата по "Татово" време..
45
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как да се държи като е попаднал в ръцете на лекарите?!?
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Простотооо, нарочно написах "осилия" с"о" от любов към допълнителното ти"о". Без него нали виждаш какво значи, че си.
43
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просото, колкото и "дасапънеш" не може да обезличиш Данаилов, защото ти си никой, а него дори и журналистите /не хранещи симпатии към него/ го наричат легендарен, култов и т. н. А ти си точно като тези за които пише 36
42
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Анонименда бе,с бая "Осилия" го е направил..
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано се оправи човека. На никого не желая лошото. А просото е просто. Ох с колко ли осилия е написало още едно "о".
40
10
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
това ,че нямате представа що е то "артист", НЕ ви оправдава!..Ама само помислете:-Колко ИСТИНСКИ майстори на киното и театъра си отидоха от тоя свят кротко ,тихо ,и най-вече-БЕЗ ДА СА ПЪХАТ в така наречената "политика"!Да ги изреждам ли?...Та:-СТИГА С ТОЯ "Ламбо"!!!..Не му желая нищо лошо,просто престанете да ни занимавате с тоя ДЕРИВАТ!..или фосил,както ви хареса..
39
6
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Анонимен36ти майката на "незаконния" му син ли си? ..викаш :-"Моето гардже е най-хубавото и най-лишеното от злоба и завист"..?бре,да му са не види!..Имало и "незлобни" гарджета!............Колкото и да сапънеш,"Ламбо" си е ЧИСТА ПРОБА "продукт" на СИСТЕМАТА!!!!-Използвач,нагаждач,КАРИЕРИСТ,"сваляч",..с една дума:-мушморок.Но никога не е бил артист!..ЦЯЛАТА му "дейност" на сценятя и пред камерата беше да се разхожда с вид "вижте колко съм красив"Е,имаше глас,но той НЕ го прави арт
38
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
само не мога да си обясня "БАЛТИЯТА",която некой размахва над коментарите под тая статия..
37
6
 
10
 
! Отговори
жаго преди 4 години
помня го като дойде в София, гъзарче с фоксваген костенурка беше. Е батко, купихме ти с народни пари цистерна с уиски - изпи я . Служебно на...*** един влак парясници и леки жени- платихме ти свалките. Изпуши един вагон кент и боро - пак с наши пари...Пак много изкара. Такъв живот като в соцбълхария дето го водехте народни артистчета, милиардери не могат си го позволят сега.
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тая възраст трудно ще се справи с холестерола
35
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз казвам: Ламбо дръж се миличък! А на вас които мразите без да ви е направил нищо човека ще кажа: него ще го помнят поколения, вас ще ви помни само този, който наследи апартамента ви. Беше обаятелен, чаровен и почтен. Не се пребоядиса като някои ползващи облагите на БКП. А щом сте съдници относно "незаконният" му син добре, че го има и остава след себе си човек, който едва ли ще е обременен със злоба като вашата.
34
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да го вдигат към Москва ,тук здравеопазването стана пазарска сергия