Каракачанов: В Скопие имат шанс да се поправят

Историческата комисия обаче тупа топката, коментира той
29
Каракачанов: В Скопие имат шанс да се поправят
Снимка: БТА

Политиците в Скопие имат шанс да се поправят. Така вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов коментира факта, че снощи ЕС не даде дата за начало на преговори за членство на Северна Македония и Албания.

Още по темата
Каракачанов участва заедно с президента Румен Радев в отбелязването на Празника на военните парашутисти днес в София.

Тъй като сме на военен празник, представете си, че чуха командата от Брюксел "Свободно, поправи се!", обаче, като ги виждам, не са разбрали за какво става дума. Защото вчера, след два дена отново "тупане на топката", историческата комисия се прибра без никакъв резултат, каза министърът, цитиран от БТА. 

Той научил от членовете на българската част на комисията, че е имало съвсем умишлено "тупане на топката", демонстративно напускане на залата от страна на трима от представителите на Северна Македония с аргумент за приключило работно време. Така няма да стане, но ако не са го разбрали, толкова по-лошо за тях, коментира Каракачанов.

На въпрос какъв ще е резултатът, ако сроковете не бъдат спазени, Каракачанов посочи, че ако те не се изпълнят, "стоят в антрето, в коридора". Как да тълкуваш факта, че преди пет дни македонският премиер казва "аз събрах комисията и им дадох инструкции да работят бързо и да постигнат съгласие", а самата комисия два дена по-късно шикалкави и тупа топката. Значи или не го слушат, или някой лъже, и в двата варианта обаче нас не ни устройва това, коментира Каракачанов, цитиран от БТА.

Попитан за критики срещу него заради жест в телевизионно студио, Каракачанов прикани да се гледа самото предаване и добави, че е показал какво е направил австралийският убиец (Джок Полфрийман - бел. ред.) като жест към цялото българско общество.

Не съм адресирал този жест към публиката или към някого, просто показах какво получихме всички ние, заяви той, като добави, че сега някои се опитват да използват това предизборно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гоце се обръща в гроба, как това за което се е борил се използва от македонистите. Ок за какво преговаряме с тях, нека да е македонски. За нас е български. Защо никой не заклеймява Великосърбия което разви и употреби македонизма против България. Смятам че Сърбия никога не трябва да става част от ЕС бе да даде историческо извинение към България.
22
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не го разбирам.С македонците се караме за някойси умрял преди 113 години.
21
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 22На тебе пък какво ти дължат македонците и какво искаш от тях?
20
1
 
5
 
! Отговори
до 21 преди 4 години
Харесва ми това, че мислите над нещата и имате позиция и го оценявам!Бих се съгласил относно тезата ви, но тук говорим за друга категория проблеми и изобщо не ги обвинявам тях! Ние не може и не трябва да раздаваме така гражданство преди това да се установи с определен ред от процедури, които никога разбира се, не са на 100% , но като цяло ще има различен резултат. Заявяване на произход е специална морална категория! И, да, трябва да се работи в посока осветляване на истината там!
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да,това с нотариуса е индикация за проблем,но на хората които го правят.Това говори за разклатена идентичност,нуждаеща се от документи,за да се затвърди.Говори и за безпринципност и измама,оправдавайки се с бедността.Така се оправдават крадците,които се оправдават ,че са били гладни,и за това крадат.Така че,да има проблем,но не може да го реши никой друг,освен притежателя на проблема.Това става с четене и опитването да приеме истината,каквато и да е тя.
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 17Ти си лъжец.Отваряш уебсайта на МАКПЕТРОЛ.там има средни цени на горивата в Македония.бензин А95 - средна цена 67.50 македонски донги.Виждаш какъв е курса и го смяташ в левове - става 2.15 лв.Де си го намерил тоя бензин по 1.70лв в Македония и кога е било това?
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този, безгласната буква, пак ли се *** на метеното?! Какво общо има това недоразумение с ервопейската политика?! Циркаджия! Нали щеше да се разцепва от правителството? Какво стана? Защо журналистите не го питат?
16
1
 
4
 
! Отговори
До 16 преди 4 години
Бълагарите, които цитирате са живели преди 100-тина години!Да, аз подкрепям това! Броят на взели гражданство по този начин е значителен, но дори и да е 1 случай е много тревежно, защото това е индикация за проблем!
15
1
 
7
 
! Отговори
КАРАТУМБАКОВ преди 4 години
Мечтата ми е да отслабна ядейки по едно ягне на ден ! Дори на снимката се вижда че сакото ми прави цепка на шкембака..
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ,знаем за тази македонистка опорка за нотариуса.Колко "доста" хора има такива?1-10-20 ,колко и кои са?Никой не знае,колко са,но се повтаря и завтаря едно и също.Аз знам за доста хора ,които са били българи,но не им е трябвало да ходят на нотариус за да доказват това.Например Г.Делчев,братяМиладинови,Григор Пърличев,Дамян Груев,да продължавам ли?Хахахаааааа:)))))
13
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Народа на Македония не иска да ги приемат в Есс. Всяка седмица ходя да зареждам бензин на 1,70 лв за литър. Питам обикновените хора искате ли да ви приемат в европа. А те ми казват че ние сме в европа защо трябва да ни приемат. Да ни приемат че да ни казват как да живеем и да ни унищожат животновъдството за да внасяме палмово масло и да ядем менте сирене и кашкавал както е при вас ли. Останах поразен от умните отговори. Дали у нас мислят по този начин. Едва ли имат толкова акъл.
12
3
 
6
 
! Отговори
Пирин преди 4 години
В Скопие ще се оправят, шкембелията никога няма да се оправи.
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Знаете ли, че има доста случаи в Македония на хора, които ходят на нотариус, когато взимат българско гражданство, за да се запише че взимат паспорта по икономически причини..хахахах:)))Да си признаем, доста се е направило, за да не ни харесват, обаче сега ние какво ще направим, за да оправим нещата не знам??? Знам, че са българи и май каквото и да правим те ще правят обратното..хахаха:))) Съжалявам за коментара, но се знаем!
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А за БГ армията няма шанс да се поправи.
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каракачанов им бърка в здравето на македонистите и либерастите.Не използва политкоректните думи и изрази,но казва истината.Трябва да има и такива хора,а не само *** и охлюви,които говорят,но не казват нищо.За думите си е прав,това е най-важното.
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалкото е, че малко хора познават просизхода на македонската "история"!Истината е , че македонската държава, винаги е била с малко по-особен статут, като територия, дори и по време на българските царства. Това, обаче не отменя факта, че е била населена с население с българско самосъзнание.
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За какво ни е Македония в ЕС? 40% албанци и 60% хора мразещи България.
6
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този *** има 2 теми Македония и ромите,но и двете слабо касаят народа като си отври хладилника,и дойде време да си плати сметките.Как ги печели тези мижави изборни проценти,за да се докопа до власт?!?!
5
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много сме нагли българите - присвоихме им историята на македонците, присвоихме им езика, присвоихме им земите, и сега натискаме македонците да приемат, че всичко това е наше!
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лесно се сменя всичко в историчарските учебници. "Български окупатор" се заменя със "сръбски окупатор". Македонски воеводи и въстания се заменя с "български воеводи". Връщат обратно "Ъ", "Ю" и "Я" в азбуката и езика.