HelpBook сигнали: Сметище, подлез без осветление, разбит път

При проблем може да подадете сигнал към платформата
Обновена: 25 окт 2019 12:17 | 24 окт 2019 07:10, Анисия Иванова
2

Снимка: Helpbook

За поредното нерегламентирано сметище ни сигнализираха в платформата на Helpbook.info.

Купища строителни и битови отпадъци са пръснати по поляна в непосредствена близост до къщи в монтанското село Смоляновци. Боклуците се разнасят от вятъра и животните, а мястото от зелен оазис е превърнато в развъдник на зарази и паразити. Дали микросметището ще бъде почистено и теренът върнат във вида, в който трябва да бъде- ще следим и ще ви информираме.

Във втори сигнал до нас обитател на общинско жилище в район "Подуяне" се оплаква от неволите, причинени му от некоректен наемател на ателие във входа. След проучване от живущите на кого се води собствеността се установява, че гражданите, обитаващи жилището, са наематели и по никакъв начин не могат да бъдат задължени  да заплащат минималната сума, определена от общото събрание, която е изискуема за нуждите на входа. В допълнение към оплакването потърпевшият съобщава, че въпросните лица са забелязвани неведнъж да рушат общата собственост.

Изпратиха ни поредица от снимки от междуселски път в община Сливница. Трасето е разбито и почти непроходимо повече от десет години. Придвижването е силно затруднено както за леки коли, така и за междуградските автобуси. Молбата е отправена към Агенция "Пътна инфраструктура“ за вземане на спешни и адекватни мерки за ремонтиране на компрометирания участък.

Завършваме днешния обзор на сигналите постъпили в Helpbook с такъв за столичен подлез на бул. "Витоша", който три месеца е без осветление. Състоянието му е предпоставка за проблеми от всякакво естество.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Да, ама змията след като умре, пак хапе. Затова, трябва дълбоко да я заровим под земята.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо София е пълна с полиция.Да не би да сменяваме властта.Змията хапе най-силно, когато умира.