ГЕРБ пита Нинова кои са бизнесмените, които искали да овладеят БСП

"Соцлидерката се прави на жертва преди конгреса", смятат от партията на Борисов
Обновена: 22 ное 2019 17:22 | 22 ное 2019 17:21, Веселина Йорданова
65
ГЕРБ пита Нинова кои са бизнесмените, които искали да овладеят БСП
Снимка: БТА, архив

ГЕРБ иска от Корнелия Нинова да назове бизнесмените, "които заедно с Борисов искали да овладеят БСП".

Още по темата
Реакцията дойде след изказване по-рано днес на лидера на левицата по времето на парламентарния контрол.

Ако Нинова има информация, че определени лица и фирми искат да овладеят нейната партия, да ги посочи, кога, къде са се срещали, за да не помислим, че това беше манипулация, лъжа, настоя на извънреден брифинг в централата на партията Александър Ненков.

Колегата му Делян Добрев уточни, че е важно, защото е било замесено името на ГЕРБ.

Неговата теза е, че Нинова се прави на жертва, за да спечели симпатията на избиратели си, защото традиционно в БСП бизнесмените са лошите, предаде БТА.

Искаме, като се каже "а", да се каже и "я" или, ако Нинова се притеснява да назове поименно тези хора, поне да каже с какъв бизнес се занимават, призова той.

В противен случай, по думите му, излизало, че някой има режисиран план да се изкара жертва преди конгрес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
7
 
! Отговори
Тангра преди 4 години
Троловете отидоха да пият по една ракия с честно изкараните си пари.Така е било винаги.Но по добре да миеш чинии отколкото платен ***.
58
6
 
7
 
! Отговори
БСП Е МАФИЯ преди 4 години
До ГЕРБ Е МАФИЯДа, простотията е вечна, но си остава простотия!
57
6
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
За първи път чувам, че комунистите както си искат лъжели! - Та те нищо друго не правят по- добре от това - да лъжат...
56
9
 
11
 
! Отговори
ГЕРБ Е МАФИЯ преди 4 години
До фатмакаБСП изчезваща партия ?! Мечтай си !Знаеш ли за повече от 100 години колко такива смешници като теб са закривали тази партия ?И ги е надживяла всичките.Ще надживее и еднодневката ГРОБ !Къде е НДСВ ? ...Къде е онова истинското старото СДС ?Нещо да чуваш за БЗНС ?Но БСП ще я чуеш и на предсмъртния си одър, защото ще е жива и тогава.Ние сме на всеки километър и така до края на света !!!
55
1
 
8
 
! Отговори
стига бе преди 4 години
А тия щото не знаят.Само тук под мен видях няколко човека, които са писали за едни милиони за една дупка във Варна.Самозабравиха се, но рано или късно всичко си идва на място.Лека вечер!
54
7
 
12
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Наглостта и самозабравянето на Бойко Борисов не се изразява само в пътуването му с правителствения самолет на партийни събрания из Европа.Той плаща/подкупва хора от други партии с държавни пари.Такъв е случая с бизнесмена от БСП Георги Гергов, на когото ДЪРЖАВАТА заплати около 50 милиона за земя в центъра на Варна.За всеки мислещ човек е ясно, че това не е случайно.Така ГЕРБ затоплиха още повече отношенията си с вътрешната опозиция в БСП.Гергов стана непримирим враг на Нинова.
53
4
 
13
 
! Отговори
Тангра преди 4 години
Герб даде парите ни на Гергов.Виш комунист капиталист герберист
52
8
 
10
 
! Отговори
Г-жа Лъжа преди 4 години
Не посмя да уточни, кой е взел пари за да я сменят от поста!"СТРАХ---ЛОЗЕ И ПАРТИЯ ПАЗИ".....ХА,ХА,ХАААААААААА.....ЛЪЖЕ ГОРКАТА , ЗА ДА СЕ СПАСИ ОТ ИЗЛАГАЦИЯТА ...ЩОТО ИНАЧЕ СЪД И ПЛАТИЗАЛАААААА86683....ХА,ХА,ХААААААААА
51
7
 
12
 
! Отговори
Тангра преди 4 години
Този как има лице да говори.Когато изкараха схемата с шуробаджанаците Хасково само подсмърчаше.Но го поизтупаха малко и се върна отново.Няма ли с кой да го сменят ???А Бойко как пък стана пръв приятел със Станишката ? Щял да го подкрепя.После КОЙ искаше да слага Пеевски за шеф на ДАНС. Ами сега вече си има Главен прокурор съдии каквото си поиска. Има си и ДАНС
50
9
 
9
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 4 години
АЙДЕ СТИГА ЛЪЖИ!НИНОВА , ОБАЧЕ НЕ ПОСМЯ ДА КАЖЕ НА КОГО СА БРОЕНИ ПАРИ ЗА НЕЙНАТА СМЯНА!!!НЕ СМЕЕ ДА КАЖЕ ---ЗАЩОТО Я Е СТРАХ ДА НЕ Я СЪДЯТ ЗА ЛЪЖИТЕ Й....ХА,ХА,ХАААААА..Г-жа ЛЪЖА Е СТРАХЛИВА , КАТО *** ШУМКАР...!
49
7
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
Не я питай, давай я на Гешев
48
4
 
13
 
! Отговори
Цървул преди 4 години
Откакто Нинова е начело на БСП, благодарение на нея заживях по-добре..
47
13
 
12
 
! Отговори
фатмака преди 4 години
Дребнава женица ръководи изчезваща партия от другари.Колкото и да се плюнчи Нинова си остава една дребнава истеричка!
46
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не я питайте за бизнесмени,а за Цола Драгойчева,Дража Вълчева,Клара Маринова, Нора Ананиева...Ама тя пък откъде ли ще ги знае? Нали не е била в тази партия,милата?
45
1
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До българинокей!..Твоята теза е и моя теза!..Съжалявам,ако по някакъв начин съм те засегнал!..успех!
44
4
 
8
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
До ха-ха-ха. Нещо си се объркал. Този принцип "Който не е с нас е против нас" е основен постулат на болшевиките. Кои са техните наследници е ясно.
43
10
 
15
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
На ГЕРБ не са им ясни азбучни правила на демокрацията. Те действат на принципа: "Който не е с нас е против нас".ГЕРБ се опитват да смачкат инакомислещите.Всички трябва да сме от ГЕРБ и да славим Слънцето.И нека да не питат за бизнесмените, а да кажат колко милиона броиха на Гергов за парцела в центъра на Варна ?! ... 50 милиона ли бяха ? 48 ли ?...Е, как тогава Гергов да не е сред вътрешната опозиция на Нинова ?И на мен да ми броят толкова пари и аз ще съм против, когото ми кажат. :)
42
3
 
7
 
! Отговори
изнервен преди 4 години
До пантелей и други подобни. Ами те се знаят кои са свинарските бизнесмени и другите с алкохола и цигарите, ама повечето вече са в следствените арести.
41
8
 
10
 
! Отговори
Панталей Партизанина преди 4 години
Бизнесмените които се опитват да свалят обичаната и уважавана от всички г-жа Нинова, са внедрени подли врагове от Герб и други тъмни групировки маскирани и дегизирани като честни социалистически производители! Но БСП има един орган който се занимава точно с това! Да лови шпионите и диверсантите! Защото социалистическия таен орган трудно може да бъде заблуден. Той лови, разобличава, порицава, наказва и изхвърля по бърза процедура! Победа!
40
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ пита Нинова кои са бизнесмените, които искали да овладеят БСП.-------------Бат Бойко май пак не е в час или сЪ прай на ущипан!Под "Овладяване" Другарката Нинова имаше в предвид съвсееем друго действие... от по "Интимен характер" тъй да се каже!Тоест, някакви бизнесмени искали яко да нае...т БКП-то!)))))Е, па нема лошо!Щом се харесват...-))))))))