Слави се закани: Ако трябва, ще регистрира нова партия с други цветове!

Шоуменът увери, че тя ще бъде със същите политически цели
183
Слави се закани: Ако трябва, ще регистрира нова партия с други цветове!
Снимка: архив, БулФото

Шоуменът Слави Трифонов определи като "измислена причина" решението на Софийския градски съд да отхвърли регистрацията на "Няма такава държава" като партия заради цветовете на националното знаме.

Още по темата
"Да оставим настрани факта, че цветовете бяло, зелено, червено присъстват в символите на три парламентарно представени партии - БСП, НФСБ и АТАКА. Да оставим настрани факта, че за БСП, НФСБ и АТАКА – може, а за "Няма такава държава" - не може. И да погледнем обективно – това е просто измислена причина", заявява Трифонов в профила си във Facebook.

"Ако не беше това, щеше да е името на партията. Ако не беше символът или името на партията, щеше да е името на лидера на партията. Ако не беше името на лидера на партията, щеше да е името на родния град на лидера на партията. Нека бъдем наясно – Те не щат да има референдум, Те не щат да има пряка демокрация, Те не щат да има партия, която защитава гласа на хората, референдумите, пряката демокрация.

Скъпи Те, наистина ли мислите, че така ще ни спрете? С цветове и с имена? Не може да ни спрете, защото не са важни цветовете и имената, а е важно съдържанието", пише още Трифонов.

Той заявява, че ако следващата инстанция потвърди това "безумно и незаконно решение", ще регистрира нова партия с друго име и с други цветове.

Но ще бъде със същите граждански и политически цели – нещо, което никой съд не може да забрани, заканва се Трифонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
31
 
! Отговори
до шматка преди 4 години
то щото един пожарникар не се подиграва с родината ти вместо да ходи да навива шланга...
143
2
 
35
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Недей плака ве шушумигоНе може да се подиграваш с Родината ми.*** най добре ходи продавай мартеници
142
3
 
36
 
! Отговори
?!? преди 4 години
Да точно това е - оприличавам го с онази хахавата Грета
141
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предлагам да се регистрира на четвърти километър !
140
1
 
38
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Слави с тоя референдум и най-вече с въпроса да субсидията изключително много помогна на ГРОБ.От сега нататък други партии няма да има защото няма с какво да се издържат. Ще останат само тези които са на власт с обръчите от фирми . ГЕРБ И ДПС !!!Браво Славчо!!! .Тиквун пак те изигра!!!
139
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Га доиди Славиту ша ВА изрини уеееее
138
0
 
44
 
! Отговори
До 148 преди 4 години
Абе Волен не влезе ли в парламента да промени законите за самоотбрана? Ако някой влезе с взлом във своя дом и го убиеш, ти отиваш в затвора. Това променило ли се е? Не се е променило. Така че нищо не е направил Воленчо, вместо да се интересува от руснаците по курортите, да вземе да се заинтересува от българите.
137
17
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой сериозен човек не подкрепя комик.Комедията е изкривена реалност.
136
2
 
47
 
! Отговори
българина преди 4 години
но пък съдът регистрира турската партия дост, което е турска дума за приятел и явно е израз на добрите турски 500 годишни нрави!.утре ще регистрирам партия Х Югенд, което се превежда Младежта Х, и няма връзка с Хитлер Югенд!
135
0
 
40
 
! Отговори
Смирен депутат преди 4 години
Колко ли ще са коледните бонуси за 240 любимци.
134
15
 
38
 
! Отговори
гласувах за Атака преди 4 години
Коя е сегашната власт?Кой подкрепя Герп?Волен Сидеров не е в парламента.Кой гласува 250 лева минимална пенсия?Всички,освен Атака!Атака предложи 300 лв. минимална пенсия.Всичкото останало депутатат беше ПРОТИВ 300 ЛВ. И ЗА 250 ЛВ. ПЕНСИЯ...Разказваййте това на бабите и дядовците си,нека знаят
133
6
 
45
 
! Отговори
Алекс2 преди 4 години
Чак сега ли разбра какви символи може да използва ? Майко мила и тоя се гласи да ни е спасител ! Ааааа мерси !
132
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко е просто шум, предварително режисиран, за да се направи реклама на Слави. Все пак той е подготвян като новата патерица на властта, понеже патриотарите вече им лъснаха номерата и народът се усети. Време е да му бъдат пробутани уж новите спасители. Народът всеки път се хваща, що да не се хване отново на тая гола кука. Яне Янев, Бареков, Волен, Джамбазки... редицата е дълга... всички се заканваха на сегашната власт и после се оказваха пудели на същата тази власт.
131
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слафчо чалгата?Ади стига кючеци наляво и вдясно.Преди години Бойко каза,че дългия искал да става политики е готов да се продаде,ама за много пари.Вече е капиталист и от нищо не му дреме.Утре може и на комунист да се прави и пак да друса кючеци,но това е друга тема.
130
0
 
51
 
! Отговори
Той и Симеонов преди 4 години
беше голям борец за справедливост, но като се гушна при шайката на Борисов, забрави за справесливостта. Ако тези гладни въшки на Слави влязат във властта, ще гласуват за 20 лв. субсидии. Дай на българина власт и му гледай простотиите.
129
1
 
53
 
! Отговори
БайХ преди 4 години
Защо ли ми прилича че съдът прави услуга на Слави? На него това му трябва - шумове, перипетии, измислени врагове, все неща които създават среда за медийни изяви. Тези филми вече сме ги гледали...а съдът трябваше да е безпристрастен...
128
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шоуинвалидите с нова партия - ръка с патерица на ГЕРБ и ДПССиня длан, която държи символът на партия ГЕРБ и ДПС
127
33
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разумните хора подкрепят Слави и екипа му! Отпадъка не... Успех Слави, с теб сме!
126
12
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя човечец наистина се взима на сериозно.
125
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние ако сме искали свобода и демокрация да сме се освободили сами от турско. Сега Баце е къде къде по добър от турците така чв няма смисъл да се напъваме. Да хапнем да пийнем, човек и добре да живее умира, а преклонена глава сабя не я сече. Бежанова майка е весела, а стоянова тъжна. Тука е така - дървото е дърво, камъка камък, нищо не може да се направи. Наздраве народе, кой пиячка кой тревица,кой бело това е репението.