Джамбазки не отрече, че е пил, чака кръвната проба

Беше малкият дявол, заяви евродепутатът
Обновена: 13 дек 2019 13:58 | 12 дек 2019 17:22, Нели Христова
114
Джамбазки не отрече, че е пил, чака кръвната проба
Снимка: Булфото

На 7 декември евродепутатът Ангел Джамбазки е бил заловен да шофира пиян край Самоков.

Политикът не отрече своето прегрешение и заяви, че това е "малкият дявол".

Още по темата

"Срамувам се от постъпката си, беше безотговорно от моя страна", заяви Ангел Джамбазки пред bTV.

"Дрегерът показа показания, по-високи от разрешеното за шофиране. Кръвна проба ще покаже точно, защото може да се правят много спекулации. Затова се прави кръвна проба, има контролна, втора, има си холограми, всичко. Не е постъпка, от която да не се срамувам. Напротив, срамувам се. Беше безотговорно от моя страна и съжалявам, за което. Малкият дявол е, че това завърши с проверка и наказание, каквото ще последва", каза евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
2
 
! Отговори
Д-р Ох Боли преди 4 години
Ало, абе трябва да помогнем на едно наше момче, че има малко проблеми. Я вижте там една кръвна проба, какво може да се направи.Така стават кръвните проби у нас
90
1
 
4
 
! Отговори
Русенец преди 4 години
Голямо чакане на тая кръвна проба. На мен ми я правят за няколко часа. На джамбаза 5 дни и отгоре.
89
2
 
2
 
! Отговори
до Тошо 97 преди 4 години
Тошоооо, Тошо- той не е осъзнал грешката си понеже казва, че малкият дявол е това "...че това завърши с проверка и наказание, каквото ще последва...". Явно пича познава и Голения дявол, а пък не си е взел поука ами само съжалява, че е хванат и ще има проеврки и евентуални наказания...
88
8
 
3
 
! Отговори
Тошо преди 4 години
Уважаеми госпожи и господа, писали тук..........всички Вие застраховани ли сте от грешки, извънземни ли сте или какво....всеки може да сбърка, депутатите също....важното е човекът да осъзнае грешката и да не я повтаря, а лошото е друго, че негативизмът става навик при доста хора и се повтааааря до безкрай, а до колкото знам не е безвреден....най вече за източникът му !
87
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ангелчо, там където си се квакнал, за таквос нящо подават оставки. А ти, евро законотворецо? Чакаме кръвната проба от кака Сийка санитарката, нали?
86
1
 
7
 
! Отговори
А, де преди 4 години
Какво има да чака кръвна проба като знае, че е пил и е карал след това?!?Или чака да подменят резултата, та да излезе после, че проверката е била целенасочена, или търсим кое беше онова хапче дето ухаеше на анасон.
85
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тоя е като Волен същия модел.Оставка да дава и да се маха от политиката.Как не го е срам?!
84
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дамаджана Войвода
83
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дамаджана Войвода
82
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако е нормален депутат в нормална държава ще се оттегли от политиката заради тази недапустима постъпка. Изглежда това няма са се случи щото не иска да изтърве държавната кьор-софра и облаги като действащ политик.
81
2
 
15
 
! Отговори
Дани преди 4 години
Много е хрисим. В нормалният свят никой не чака да го слуша как съжалява и да се сополиви. Да е мислил. Подава се оставка. Даже за съмнения в нещо такова се прави. Но тук не е нормална държава.
80
1
 
14
 
! Отговори
Обръгнал преди 4 години
Тая новина можеше и за 8-ми март да я съобщите, що не?
79
2
 
24
 
! Отговори
Велес преди 4 години
-И сега кво? Кръвната проба след толкова дни излезе доста под 1 промил.... Хвала и на адвокати, и на доктори, ина политици патриоти....Хвала..
78
3
 
18
 
! Отговори
Цацаров преди 4 години
Споко Джамби, и този път ще ти се размине, като на бившия министър Московски. Сега не е в затвора, а е шеф на банка! За управляващите законите не важат. Но ще ти образуваме с Гешев едно дело, което ще си седи с години на трупчета. За да слушкаш!
77
3
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
В случая можем да говорим за богатството на българския език: Бил се бил напил. Много лош пример, тази случка ще му изяде главата, а и не само неговата, ами на цялата му партия.
76
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някак си не ми изглежда да е толкова ***, че да си бие шута на кариерата толкова банално. Виж ония Контрера и Сиди са си *** ама тоя беше поне на ниво. Прилича ми някой да му е подшушнал сравнително небудещ подозрение начин да се откаже от политиката
75
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 81И кое му е "бързото", на шестия ден след установяване на пиянството?Достатъчно време за стиковане на позиции, факти и натаманяване на нещата...хем евродепутатът цял, хем законът спазен!
74
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прекалено бързо признава вината. Прилича ми някой да го е накарал по такъв тънък начин да се откаже което окончателно ще извади патриотите от следващия парламент.
73
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А има ли законоустановен срок, в който да се даде кръвна проба, след теста с дрегер?Може да е отишъл след 4-5 часа, много ясно, че тогава резултатът няма да е 1.5 промила.
72
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малко бил пил-има ли малко бременна жена?