Борисов: Разочарован съм много от Джамбазки

НСО е на пряко подчинение на президента, уточни премиерът
Обновена: 13 дек 2019 16:24 | 13 дек 2019 12:32, Елка Василева
87

Премиерът Бойко Борисов коментира пред журналисти в Брюксел снощния инцидент с автомобил на НСО, както и съобщенията, свързани с евродепутата Ангел Джамбазки.

Това, което МВР е трябвало да направи, е направено в пълен обем - спрели са го, санкционирали са го, взели са проба, посочи той по повод залавянето на евродепутата с алкохол в кръвта зад волана.

Още по темата

Той ще понесе всичките последствия, заяви Борисов.

„Изключително голям противник съм на всеки, който си позволи да пие и се качи да кара. Разочарован съм много и думата разочарование е много малка. Винаги съм го харесвал като политик, много работа е вършил за България. С един подобен инцидент си нанасяш такава щета, че не знам дали ще може да се възстанови. Това е работа на ВМРО да вземе своите решения. МВР е свършило всичко, както пише в закона и никого не е прикривало“, добави премиерът.

Той отбеляза, че НСО е на пряко подчинение на президента. „Не обичам да се меся в работата на другите хора. Що се касае до инцидента, хубаво е те по-навреме, коректно и бързо да информират обществеността какво е станало. Всеки от нас кара кола и знае, че на всеки може да се случи, пази Боже да има такъв инцидент, но трябва коректно да се каже - колата на коя институция, имало ли е в нея пътник“, каза премиерът, цитиран от БТА.

„Ако сравните двете съобщения, когато Цвета Караянчева катастрофира и вчерашната катастрофа - опитаха се през жълти, лъжливи, фалшиви, лайниви сайтове, бих казал, без да се извинявам, да кажат, че гавазите на Борисов са предизвикали катастрофата. Упрекът ми е, че не навреме и некоректно информираха обществеността“, добави той по повод снощния инцидент в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Сиреч преди се Очаровал, сега се разОчатовал. Абе Пънчо, нали те си дублираха Твоята Схема - мъжествения Борисов и Плевнелиев. Нищо чудно един ден да имаме следната карикатурна управленска двойка Тулупа Каракачанов и портала Джамбазки..
55
0
 
5
 
! Отговори
патриот преди 4 години
защо боко е разочарован от конекрадски неговите сикаджии не беха по-убави
54
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе м..утро борисовска, президентът Радев ли е виновен, че някакъв връзкар некадърен от НСО е ударил детето,
53
3
 
9
 
! Отговори
Марко преди 4 години
От сикаджия и мутра политик не става, камо ли от ***
52
3
 
6
 
! Отговори
V преди 4 години
Тоз защо е толкова кръгъл ? Защо е оставил бандитите да не платят 40 милиарда само от 2016 г насам ??? Като така са довели коректните до фалит .А докато не си е вършил работата и не си е събрал вземанията защо е утроил дълга до 34 милиарда лв. И що ни занимава с глупости докато продължава да ни краде ??? И що е толкова кръгъл ??? Да не е глобус ???
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Borisov, zasto kat rbg ne informirva direktno bg narod suveren v oficialnia im ITsait i facebook stranicata na kat s osnovnite fakti pri registraciata na vseki vid patno transportno proizshestvie ot patrulite na kat?! Te negramotni li sa ili v milicionerskto uchiliste ne sa uchili kak da pishat obektiven protokol?! Vseki automobil ima registracionna tabela, vseki vodach ima lichna karta s 3 imena, snimka data na rajdane, data na dokumenta, ot koe upravlenie e izdadeno?! tejko piani li sa kat?
50
16
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
С всеки изминал ден и час популярността и влиянието на ПП ГЕРБ расте... - народът вече не глупав и му се отвориха очите... - с просто око се виждат повсеместните строежи на ползу роду... - а Премиерът ни отдавна е получил международно признание - навсякъде канен, навсякъде приет - същински Левски само, че в по голям мащаб...
49
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Грую 48Когато човек е *** - това е неизлечимо, особено когато родителите му са генетични простаци от измислената от комуноидите "работническо-селска" класа, за него спасение няма . остава си долно пробен ренегат, на който не само ГЕРБ му е крив - целият свят освен *** и грепена съ му криви, а лозунгът-пътеводна звезда му е ""абе вие сте гадни, ама аз съм още по гаден".Браво за "мисълта" и конструктивно-грипенските лай...а!!
48
0
 
6
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
"Стойността на алкохола в кръвта на Джамбазкив крайна сметка - след кръвна проба, е 1,08 промила"Е, и? Това какво общо има с написаното от мен?
47
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Бате Гойко 36Стойността на алкохола в кръвта на Джамбазкив крайна сметка - след кръвна проба, е 1,08 промила, за разлика от двуцифрената стойност на твоя IQ - ама нищо де, комуноидно-чорбаджийските *** открай време сте си прословути с почтеността и интелекта си.
46
1
 
5
 
! Отговори
Грую преди 4 години
До Анонимен28, напълно възможно и сравнително често срещано е. Особено ако имаш ГЕРБ (това е болест - гастроентерологичен рефлукс, не партията въпреки че и отива) или веднага след пиене, докато пиенето ти е още в стомаха, нивото на алкохол в издишания въздух може да е 3 пъти повече от това в кръвта.
45
2
 
9
 
! Отговори
Сериозно преди 4 години
Сега "слугата на народа" Джамбазки ще поеме вината за наказуемото по НК деяние с тънки мезета, ще си го пр...сти в другия крачол и ще продължи да получава огромна заплата за нищоправенето си в Брюксел! А вие се въмущавайте....
44
1
 
17
 
! Отговори
Тръба преди 4 години
Проклет да е материалчеца некачествен дето ми я натресе тази Тиква ***. АНАТЕМА!
43
1
 
10
 
! Отговори
северозапада преди 4 години
Аман от главанаци бе главанак !
42
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До GG 40Великодушното псевдо-семейство Гадеви-Парцалесови прие на бос крак две сирачета за един ден в "родната" си комуноидна Вила "Калинка" и вдигна страхотна медийна врява по този "щедър" повод, а ти мрънкаш - ами какво повече да очаква човек от богопомазани *** (Бог - ГРУ Москва-Малофеев-Решетников)!
41
0
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
До Mr STARBUCKSНаучих една...нова българска дума от един...емигрант.Поздрави приятелю и дръж за българския корен,за да те уважават...навсякъде по света,защото човек без корен,е като кораб без...котва;винаги може да го отвее вятъра и бурите да го...подхвърлят.Благодаря за оценката и да сме все така...критично-оптимистични и...хумористични..
40
1
 
20
 
! Отговори
Йово преди 4 години
Рядко глуповат човек!
39
26
 
3
 
! Отговори
GG преди 4 години
А семейство Радеви пак газят всичко наред що им изпречи ! Няма индавалиди, няма деца всичко долу !
38
5
 
40
 
! Отговори
Joko преди 4 години
"Борисов: Разочарован съм много от Джамбазки"Аз пък съм много разочарован от теб и тайфата ти !
37
3
 
31
 
! Отговори
Съжалявал бил.... преди 4 години
Ейй голям артист стане ве Баце,направо си за Балшой театър! Много ти станаха съжалените! Що не вземеш да окошариш някой най накрая? Материал бол,като почнеш от Цветанов та свършиш с Джамбазки! Ами тоя шофьорчето от твоите,дете прегази хлапето и него ли ще съжаляваш? Ти и Столтенберг съжали,че ще даваш на неговите пари за подводници,а дереш българите с данъци! Май наистина ще останеш като последния диктатор на България,който я приключи!