Паргов: Спекулация е, че изборът на лидер ще струва много

Важният въпрос според него е с кого БСП ще постигне резултати
Обновена: 15 дек 2019 19:12 | 15 дек 2019 19:09, Веселина Йорданова
26

Спекулации са, че изборът на лидер на БСП ще струва много пари, заяви социалистът Калоян Паргов в предаването "Опорни хора".

По думите му прекият избор е добра европейска практика. "Най-важното нещо е не кой ще застане срещу Нинова, не това трябва да бъде дебатът в предстоящите месец", коментира още Паргов.

По думите на лидера на БСП - София има няколко много важни въпроса относно бъдещите кандидати за поста. Като например с кого БСП ще постигне по-добри резултати.

Разделението не е положителна тенденция, категоричен беше Паргов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Неговият призив е съгласие, единение, дебат и намирането на решение по спорните въпроси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
3
 
! Отговори
11 преди 4 години
Всички партийки сте клонинги на БКП ! Не ми се правете на света вода ненапита !Всички викахме за БКП , а после някои се изсулиха като пръдня от *** и станаха велики демокрали !Най -силно се плюе в знамето , в което си се клел и отрекъл ! И Христос го е казал " Ще се отречете от мен !" на учениците си . Да не се повтори историята ! Така , че по-кротко !
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП може да спечели парламентарни избори, ако избере Калоян Паргов за председател. Нов млад лидер, необвързан с миналото може да обедини партията и да привлече нови избиратели, които не гласуваха на последните три избора. С г жа Нинова партията, свива обществена подкрепа, може да разчита само на традиционните привърженици.
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С Курняла и или без, БСП няма шансове да управлява някога. Всички бивши комунистически партии ги закриха, тези какво се правят на ударени!? Самото им съществуване е обида за българския народ!Закриваааай!
20
1
 
7
 
! Отговори
Доволен преди 4 години
БСП ще се оправи чак когато изритат Корни Импексова оттам. Това ще стане скоро иначе трябва да закрият тази партия която е удобна *** на ГЕРБ.
19
1
 
7
 
! Отговори
Курнелия е абсурд преди 4 години
*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...
18
1
 
8
 
! Отговори
наблЮдИтел преди 4 години
как им се иска да се наредят на софрата с баницата.и дяволът ако трябва ще изтикат напред само да се докопат до власт.
17
2
 
8
 
! Отговори
ЗакривайСрамотията преди 4 години
Хайде закривайте тази Партия де, стига вредете де, стига лъгайте де, Откога ги забраниха всички бивши комунистически партии, само вие останахте. То все едно бившата Национал-социалистическа партия на Хитлел още да съществува и да иска да управлява. Повредени човечета сте вие, червенотиквеничковчетата! Слагайте за последен път цветя на Г.Димитров и Живков и купувайте билети за родината на Коминтерна.Нали той плащаше заплати на ЦК на БКП от 1923 до окупацията на властта през 1944г.
16
2
 
4
 
! Отговори
Емил Странжев преди 4 години
Да си изберат Гергов и ще бъдат супер заедно с ГЕРБ
15
1
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
БСП е като стара фирма с доста големи активи,но управлявана лошо и не в тон с новите реалности.А с най-новите да не говорим...
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав е Паргов.БСП и стотинка няма да даде,защото лидерът им е подготвен от БКП мноого отдавна.Партията майка мисли за всичко и е разчетено петилетка след петилетка.Парите в тях.Бай Тошо на конгреса на профсъюзите нали заяви " Който има пари,той решава.Ти като нямаш пари не можеш да решаваш ха ха ха ха"
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тоя Паргов баща му да не би да е бил " Борец против капитализЪма"? Всички от БСП са наследници на червенотиквеници,които ни върнаха един век назад.Гърция преди 1944 година е била по бедна от България.В момента има четири пъти по голяма икономика !
12
2
 
7
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
паргов има ли логично обяснение защо изобщо са във властта?
11
1
 
3
 
! Отговори
Edin преди 4 години
Като едни де имали проблем.Господа на тия хора в тоя град ми Ловеч ми идва от някои оттях не знам значи това което прави човек го прави самият тои аз не се оплаквам не споделям защо защото всеки ден те са останалите ние обикновенните кога ще се радваме по тоя повод съветва м уважаемата ни кметица да се заеме с всичко това Ко не тия ще ни се качат на рамената 20 години ги търпим мамини синчета докога
10
1
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Май е ви е до лидер, ами не можете да се разберете как да разделите 8-те лева. :)
9
2
 
14
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 4 години
Закривай!
8
1
 
7
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
До Д. А ти как реши, че си от умния електорат.
7
2
 
14
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 4 години
КОМУНИСТИТЕ--ОТДАВНА ВЕЧЕ НЕ СА АЛТЕРНАТИВА , НИТО МОГАТ ДА РОДЯТ ТАКАВА!ТЕ СА САМО ЕДИН СТАР ПРОЧЕТЕН ВЕСТНИК, ГОДЕН ЕДИНСТВЕНО ЗА ВЪНШНАТА ТОАЛЕТНА НА СЕЛО!НИЩО ПОВЕЧЕ!
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма спекулация,комунистите винаги струват скъпо на България!
5
3
 
12
 
! Отговори
fact преди 4 години
кво се разбира под резултати? Да дойдете на власт?Сорк, нема кой да управлевате. Измират или емигрират.Кой ше ви слуша вас да давате ъкъл?
4
1
 
12
 
! Отговори
дедо Ви преди 4 години
Паргов явно млад си, зелен си чадо. Първо тази Партия трябва да се дефинира къде е в политическото прастранство/ ляво , дясно ,център/. Второ ясно и високо да заяви кого представлява и чии интереси защитава. Трето тогава да обяви, че набира членове / които освен всичко друго вписано в устава трябва да плащат и членски внос/. Когато наберете критичната членска маса правете избор на Вожд.. И не ми говорете за 128 години традиции! Беше!!!!!!!!!!!!!!!!!!