Бащата на убитата Андреа: Детето ми беше ангелче!

Галиче на бунт срещу задържания, искат променини в НК
14 яну 2020 16:21, Анисия Иванова
71

Хората от село Галиче се прощават с убитата 18-годишна Андреа. Преди това те излязоха на протест след бруталното убийство на момичето и отново поискаха справедлива присъда за убиеца на момичето.

Задържаният 17-годишен Аксел може да получи от 5 до 12 години затвор, защото е непълнолетен.

За първи път след жестокото убийство проговори бащата на Андреа.

Още по темата

"Моето дете беше ангелче. Никога на никого не е направила нищо лошо, много ме слушаше. Андреа мечтаеше да се събере с приятеля си, аз ѝ обещах да ѝ направя най-хубавия бал", сподели бащата Асен Руменов пред Bulgaria ON AIR.

Почерненият баща е категоричен, че Аксел трябва да получи доживотен затвор. Зад исканията му застанаха и жителите на Галиче. Те събират подписи за промяна на Наказателния кодекс.

Хората в Галиче се страхуват, че след като излезе от затвора Аксел ще бъде още по-опасен и може да извърши други престъпления. Местните настояват роднините на 17-годишното момче да бъдат изселени от селото.

Въпреки че Галиче осъмна с протест, ситуацията е спокойна, обяви кметът на селото. Схр: Страхил Стоянов, кмет на Галиче: "Хората са спокойни, няма напрежение. Просто хората искат да направят подписка за промяна на Наказателния кодекс", коментира той.

Полицейскто присъствие в Галиче остава засилено, работи се и по поставянето на камери за видеонаблюдение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
6
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 4 години
Хората са спокойни, няма напрежение.... полицейското присъствие остава засилено , хахах , защо ??!! Нали няма напрежение *** ?
49
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България е една скапана държава и който избяга, няма да сбърка. Народа е победен от мафията, няма съпротивителни сили за промяна. Идват средните векове за България.
48
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека ромите в затвора си свършат работата!
47
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мешерето веднага да се сезира! Нека то му реши съдбата!
46
2
 
14
 
! Отговори
Край преди 4 години
Доживях и тия да искат по строги присъди.То българите отдавна ги искат ама нали е демокрация-какво иска демоса няма значение
45
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На некролога на починалото момиче има полумесец, което ясно показва, че " родителите " й са от ромски - турски произход, не са българи, а български граждани. Трябва убиецът да отиде в затвора. Съболезнования към родителите, и един съвет към коментиращите - НЕ бъдете подмазвачи в такива случаи! Вашите лицемерни ласкави думи и сополиви, разнежени мнения и съчувствия не помагат!
44
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И между другото - днес по стар стил се почита свети Василий Велики. Този велик светец НЯМА нищо общо с мръ.сните ци.га..ни! Той НЕ покровителства престъпния и мръ.сен небългарски и невропейски индийски етнос - ***!
43
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На некролога на починалото момиче има полумесец, което ясно показва, че " родителите " й са от ромски - турски произход, не са българи, а български граждани. Трябва убиецът да отиде в затвора. Съболезнования към родителите, и един съвет към коментиращите - НЕ бъдете подмазвачи в такива случаи! Вашите лицемерни " ласкави" думи не помагат!
42
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Въпрос:Ами така , щом българи предават българското. Когато бели хора предават и се отказват от своята си кръв и от белите народи и когато се смесват с НЕбели по.дчовеци, на такива съчувствие и подкрепа не трябва да има!
41
2
 
14
 
! Отговори
Въпрос: преди 4 години
Първоначално ми се стори странна историята, че *** посяга на свои. Видях майката - такава е! Но бащата ми прилича на българин. Изводите за вас!
40
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АниЗащо не си събереш чукалата и пар.цалите, безроднице и се махнеш от България?
39
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 36Ама лекувай се, ти, бе/*** , подмазвачо/чке! С подмазване няма да помогнеш на момичето! То заради безотговорността към деца на " родители" като този на снимката и такива като теб , уви , се случват такива тъжни случаи! Ако родителите на момичето не бяха оставили детето си само и без надзор и го бяха възпитавали и в скромност и в прилично поведение и облекло, такъв тъжен случай едва ли щеше да има!
38
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
сега,майка ми от 14г. казваше, дошла в града на квартира от село.В комунизма де. И се изучила за учител, и семейство после създала, баща ми и той от село.Стана машинен инженер.И гимназияи всичко, и висше все сами са били.Но др.порядки,др.нрави,нали?
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 31По мое време половината родители на съучениците ми бяха в Гърция или Испания и децата бяха сами. Аз вкл.за малко съм се гледала сама на години доста по малко от тези на момичето. В малкия град/ село няма много поминък и това е обичайната практика.
36
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 30Засрами се! Такава гадост за това момиче не може да се каже!Ако на теб ти има нещо, *** поговори с някой психотерапевт.
35
5
 
17
 
! Отговори
Бог да прости Андрея преди 4 години
Загубата е не само за близките, но и за държавата ни, защото това момиче щеше да роди и да възпита свестни ромчета.Вместо това, загубихме нея, а убиецът остава да живее на наша издръжка. Срамота!
34
4
 
16
 
! Отговори
Ани преди 4 години
А защо обиждате българите, които си гледат децата в чужбина или пък имат дете от чужденец? Така е много по-добре, отколкото да си оставиш детето на баби и дядовци и да отидеш в чужбина. Аз не бих гледала дете в тази държава. А пък ако имам дете тука и тръгна за чужбина ще си го взема с мене. Няма да живея далече от детето си, докато не стане на 18.
33
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искрено тъжа за това момиче!Бог да го прости!
32
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все по-често четем истории за ниско ниво, деградация, хора които трудно се изразяват и не знаят какво правят и това са млади хора. Какво ли им е в главата? ***. Огромна крачка назад.
31
13
 
2
 
! Отговори
Пипи дългото чорапч преди 4 години
И бащата нали е от малцинството ще му се размине!Вие колко български майки или бащи познавате и кой е оставил само дете?Бащата що не си я гледал,няма официален настойник,ущето също е знаело.Момичето е взимало и помощ от общината в размер на 300лева,бащата е пращал и е бил също на социални там.Доста неща не са спазени не е само до изверга