Каракачанов - с торбичка, по униформа... в социалните мрежи

Вицепремиерът - продавач на дини, лице на филмова компания...
18 яну 2020 07:45, Петя Славова
72

Колажи на вицепремиера Красимир Каракачанов станаха хит в социалните мрежи. Военната униформа, с която беше облечен министърът на отбраната по време на официалната му визита в Египет в сряда, предизвика хумористични коментари и стимулира народното творчество.

Само за няколко часа Красимир Каракачанов се превърна в продавач на дини, лице на филмова компания, събеседник на Форест Гъмп и участник в касовата продукция "Титаник".

Хит №1 обаче си остава синята каска на Каракачанов, съобщава Bulgaria ON AIR. По време на коалиционните трусове през есента на 2018 г. вицепремиерът се появи на среща в Министерския съвет с каска – символ на мира.

След ареста на министър Нено Димов, Каракачанов не сложи синята каска, но запази чувството си за хумор като прие с насмешка новите колажи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не може да става и сравнение между последният истински военен министър армейски генерал Добри Джуров и тоз усмиван човек с торбичка Билла.
51
1
 
24
 
! Отговори
ха-ха преди 4 години
Видях ги тез колажи, ама едва ли това ще накара шкембето да се и засрами поне!
50
2
 
22
 
! Отговори
Не извратен тип преди 4 години
Агент Иван-ДС КРЕМЪЛ,уж сме във ЕС а начело на държавата са агентите на Кремъл.Откраднаха ви парите а сега и водите,вие никога няма да живеете като европейци заради такива като агент Иван,агент Сава,агент Буда и КОЙ
49
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами, *** бай ***. Как няма да му се подиграват?! За смях стана по цял свят, не само у нас.
48
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отдолу се подреждат памперси до 8 метра височина, после парцали до 16 метра, после шишета до 21 метра, нагоре - картон и пластмаса.
47
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Египет са почерпили членен опит как се подреждат бали с боклyк като пирамида.
46
1
 
37
 
! Отговори
Пълна пародия преди 4 години
България никога не е имала такъв дебел военен министър. Пълна пародия.
45
2
 
8
 
! Отговори
Поп Грую преди 4 години
До 50Видяхме ги какво направиха ес през вековете - все руският байрак стърчи забит в някоя столица...
44
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до50. Няма как да стане. Защото нямат тоя капацитет от хора в РФ.. И територията им е много голяма да се насочват към ЕС. По е възможно от ЕС да тръгнат към Болшая и Магучая за използване на природните изкопаеми, както и да ги цивилизовот в екологията. За сега успеха е само на Китай , Турция и Полша.
43
0
 
24
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Иване, Иване, защо не подаде оставка когато беше време?
42
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Авторчето на коментар 50, ти ако не си разбрал колко са паднали прибалтийските микро държавици и да ти обяснявам, няма да разбереш.Там е пълна стагнация, скапване и провал във всичко. Те са по-напред от нас в натегачеството пред САЩ и оплювките на Русия и резултатите са налице. Повече от половината население бяга от там, всичко е в руини. Ние с бодри крачки вървим по техния път и същото ни чака, но по-бавно. При нас само 30% от населението е избягало (за сега).
41
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълен позор!Защо ходят тези охранени шопари в Египет?Там свинското не е на почит.А и Каракачанов е карикатура на патриот и карикатура на министър на отбраната.Какво ще отрбаняват? Те за пари и майка си продават.
40
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Товарищ Путин ще ви излекува скоро ... Според руски експерти - Всички промени в руската конституция се правят с цел ново насилствено преразпределение на източна Европа ... и никакво Нато няма да ни спаси. Първи ще паднат Балтийските републики, после сме ние.
39
0
 
1
 
! Отговори
нищо странно няма преди 4 години
До ГробокопачПросто от ДС така са ги преценили,и естествено толкова са им дали!
38
0
 
29
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
"десет години вече управляват едни посмешища"30г.
37
5
 
6
 
! Отговори
До Бато от Банки преди 4 години
Ти гледай да си вземеш матурата ,и не вярвай на всичко млади мушмороко! И за къщите и островите и милиардите,всичко знаеш бе !! Даже повече от фризьорка!!Боже спаси България от такива ,,чада".................Няма смисъл да обръщам внимание на ,,колекционер на фейкове"!!!Бъди здрав,дано поумнееш като пораснеш!
36
0
 
36
 
! Отговори
saki преди 4 години
Откога човечето на Мишелин е станало военен министър ?
35
0
 
23
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Каракачанов си е бил карикатура винаги! Странното обаче е, как в тия тримката, 11% припознаха себе си;)))
34
0
 
0
 
! Отговори
До37 преди 4 години
Идеален си! Лекувай се! Забравил си да добавиш че мароканският Султан е много добър човек и че овошките миналата година по-рано цъфнаха.! Има връзка и логика с твоя прЕоритет на виШСист!
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе тези коментатори по-долу от култа към Образованието (в България ха-ха) Понякога замисляли ли сте се защо не ви излизат сметките и все хора без образование печелят високите позиции и все пак образованието е "всичко" за вас?Знаете ли че не знаете това което не знаете?Може би образованието просто увеличава шанса (но не гарантира) да си намериш добра работа и да се включиш в работната класа и може би ти дава някаква обща идея за култура. Това не е реалният свят, но помага на някои хора.