Мъж отне живота си на Асеновата крепост

Радослав се е запалил в колата си
Обновена: 18 яну 2020 13:27 | 18 яну 2020 13:15, Петя Славова
213
Мъж отне живота си на Асеновата крепост
Снимка: БГНЕС

32-годишен асеновградчанин се самозапали в колата си рано тази сутрин на пътя между селата Лясково и Яврово над Асеновата крепост, съобщава "Дарик".

Сигнал за случая е подаден в 07.20 часа сутринта на спешния телефон 112 от 46-годишен ловджия, който пътувал с джипа си по пътя за село Яврово.

На отбивката край пътя ловджията видял лек автомобил, от който излизал дим. Човекът спрял, за да помогне, но в същия момент предната врата се отворила и от мястото на шофьора излязъл мъж, който веднага пламнал. Ловджията се опитал да го загаси с пожарогасител, но мъжът починал от изгарянията.
 
На мястото пристигнал екип на полицията, който само установил смъртта.

От пресцентъра на Дирекцията на полицията в Асеновград съобщават, че това е 32-годишен асеновградчанин, работил като охранител и със сигурност става дума за самоубийство.
 
Образувано е досъдебно производство за склоняване към самоубийство, отбелязват от пресцентъра.
 
Според близки на загиналия той е имал проблеми с приятелката си, с която живеели на семейни начала от началото на годината. Според друга информация двамата сключили брак този месец. Местни жители твърдят, че момичето сутринта получило прощален SMS.

Все още тече разследване относно причините за самоубийството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
след жена и автобус не се тича , ще дойдат други
134
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Охранител с БМВ.Почнете от там.Добре че не е застрелял или заклал жена си като оня предишният с екзотичното име Франческо ли беше Викторио ли забравих вече.
133
2
 
4
 
! Отговори
ЧУМАТА ГЕРБ преди 4 години
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ -ГЕРБ!
132
5
 
7
 
! Отговори
сДС преди 4 години
Костов е виновен.
131
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименДо 111 България е създадена 10/12 хиляди години преди новата ера само,че тогава е била на племена и царства-------------------Вземи си хапченцата!Българите сме след Христа,а не преди новата ера.Дунавска България се е създала 681г., когато Византия е започнала да плаща данък на българите.Преди това е съществувала само Стара Велика България и Куберовите българи живяли в земите на днешна Македония,днешна северна Гърция и малка част от Албания.
130
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как се самозапалва човек,който излиза от колата?!Според мен,този са го самозапалили дистанционно.
129
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
отидох в москава да работя в 1994 г оставих жена си и трите си деца прибирамсе след година и осем месеца получавах по 2000д.в месец швйцарска фирма и три пъти ядене съпругата ми се намери любовник с моите пари се живуркаше си остави ми децата на родителите и изчезна зех си децата при мен москва след година подадох на развод децата ми пораснаха в москва с втората ми жена москвичанка тя ми роди син аз помолих децата ми да уважават майка си все пак тя ги роди те се отказаха от нея не я искат
128
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има религиозни които са целите татуирани ако бяха религиозни ,защо им е да се татуират целите
127
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 123 татуировките нямат общо с религията при религията и татуировките са други нещата
126
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 111 България е създадена 10/12 хиляди години преди новата ера само,че тогава е била на племена и царства
125
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
караше ме да декламирам таблицата за умножение, "Жив е той, жив е" и "От Батак съм, чичо".---Вярно значи си закърмен с омраза...
124
3
 
26
 
! Отговори
патил от жена преди 4 години
И аз имах приятелка, отказа се много бързо от мен, РАЗБИ МИ СЪРЦЕТО, един месец след като се бяхме разделили, ме смени с друг мъж................да, признавам си, беше ми много мъчно, все още я обичам, но ми мина все пак, след няколко месеца, да е жива и здрава, само щастие й пожелавам!
123
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой слаб и безработен холандец или пък българин или друг е минал през нея и е вбесил мутрата а татуирания е трябвало да взриви двореца както оня полицай взриви блока
122
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбира се, че науката може да бъде само средство и инструмент, а не самоцел и висша инстанция. Какво ако не пълно извращение е зачеването ин витро от анонимен донор?
121
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баба ми пазеше сички пости, палеше кандило вкъщи, научи ме да се кръстя преди лягане, цял живот ходеше забрадена и никога не е отричала науката, напротив - караше ме да декламирам таблицата за умножение, "Жив е той, жив е" и "От Батак съм, чичо". Вие изобщо нямате хабер от християнство, ***. И разбира се, че Господ прилича на човек Да вярваш във Великата природа е велика глупост - все едно да вярваш в камък или дърво. Природата не ти дава понятия за добро и зло, дава ги Господ
120
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е психохат От мъка се е самоубил! Разбирам го... два пъти са ми раззинали сърцето Но пиех по Малко поплаквах си на някоя балада на Глория И така... боли, много болиНо някак си намираш сили да продължишЗнам, че повече НИКОГА не си същият
119
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако приемем, че не е станало защото е полудял от зоб, както явно често се случва, значи това само показва, че е бил много качествен човек, който е държал на семейството и за него са били от значение думите чест, достойнство, любов, отдаденост. Показва и че въобще не е бил егоист.
118
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Животът е единствен и незаменим и няма жена, която да заслужава заради нея да гниеш 2 метра под земята!!!
117
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Когато им гостувах, жената оставяше храната и напитките пред вратата и почукваше. Мъжът отваряше и внасяше подноса. Не беше разрешено да я видим даже. Ще коментирате ли ?"Да, ще коментираме. От една страна погледнато това е точно същото, за което се борят тук някакви хора, които толкова се прехласват по християнството. Жената да е примерна, да слуша, да не ходи по чуждо, да има уважение към мъжа. А мъжа да си я брани от другите.От друга страна, това не е във всички ислямски държави.Още?
116
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Работил съм в ислямски държави.Имал съм приятели там. Когато им гостувах, жената оставяше храната и напитките пред вратата и почукваше. Мъжът отваряше и внасяше подноса. Не беше разрешено да я видим даже. Ще коментирате ли ?