Бащата на Андреа: У нас няма закони, убиецът е по-жесток от животно

Асен Руменов отново призова за промяна на закона
Обновена: 19 яну 2020 11:52 | 19 яну 2020 11:20,
109
Бащата на Андреа: У нас няма закони, убиецът е по-жесток от животно

Дори и животните не могат да бъдат толкова жестоки. Тези думи бащата на убитата Андреа в село Галиче каза по отношение на 17-годишния младеж, който е обвинен за тежкото престъпление.

Още по темата

В ефира на bTV Асен Руменов отново призова за промяна на закона във връзка с това какво трябва да бъде наказанието за непълнолетни, извършили такова тежко дейния. 17-годишният младеж може да получи от 5 до 12 години лишаване от свобода за убийството.

„За мен това е една школа и след като излезе, отново ще бъде убиец“, каза Асен Руменов.

Той се обърна към премиера Бойко Борисов, заявявайки, че „един отчаян баща иска детето му поне да има покой на душата“.

„Нека този закон да се промени и това да стане за моето дете“, призова бащата на Андреа.

Той поиска среща с премиера, а след разговора от пресслужбата на Министерския съвет съобщиха, че в следващите дни Бойко Борисов ще се срещне с роднините на убитото момиче.

„След този случай много мои близки няма да се върнат повече в България. Не си заслужава да се върнат в страна, в която няма закони и ред“, каза още Асен Руменов.

Той сподели, че оттук нататък ще живее заради другото си дете и докрай ще се бори за тази присъда и „този закон, който защитава убийците“.

„Андреа за всички беше ангел. Нищо лошо не е направила на никого. Аз поех попечителството над децата и оттогава посветих целия си живот на тях. Винаги съм ги учел да бъдат човеци. Да бъдат добри, възпитани и съвестни хора“, разказа Асен Руменов.

От четири години той работи в Англия. Решението да замине взел заедно с децата си, защото виждал, че у нас не може да им осигури необходимото. Признава, че решението било трудно, но не е имал избор.

„Избрах по-малкото зло, а то се оказа по-голямото“, споделя бащата.

Малко преди да я убият той казва на дъщеря си, че ако пожелае, ще се върне в България. Тя обаче му казва да остане в Англия.

„Тя е едно прекрасно дете и може да бъде пример за всички. Изключително дете. Мечтата й беше да завърши, а след това да предприемат нещо по-сериозно с нейния приятел. От четири години са заедно и държаха един на друг“, разказа братовчедът на Андреа – Марио Милчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бащата на Андреа: У нас няма закони, убиецът е по-жесток от животноХайде сега, пак се почва с крокодилските лицемерни сълзи. Разбирам този да иска справедливост относно човека, който е посегнал на дъщеря му, НО заради грехове и грешки на човеци, като този очерняват и сатанизират човека, човешката личност и достойнство, човешкия род! Човека НЕ трябва да бъде сравняван с животните! Нито пък на животното да се дава приписва човешки достойнства, чувства и качества!
74
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма страх от закона , правят поразии и убийства , защото няма смъртно наказание . Това ще продължи до тогава , докато то не се върне . Иначе такива престъпници са страхливи и милеят за живота си , не и за чуждия . Питаме защо няма вече сигурност и спокойствие за обикновения човек работещ и плащащ данъци на държавата ?До кога така ще я караме *** които издържаме с нашите данъци да ни унищожават ?
73
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма животно, което да убива за удоволствие. За разлика от двукраките същества.
72
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смятайте колко е паднало управлението в България след като и ромите им казват на ГЕРБ че законите на са справедливи
71
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ИМА РЕШЕНИЕ ЕДНО ЕДИНСТВЕННО ,СМЪРТНАТА ПРИСЪДА ! Представителите на народа обаче нямат топки да върнат този метод за справяне с най-тежките престъпления - убийството. Всеки живот е ценен ,но най- вече личният твой е безсценен .Ако престъпилият ЗАКОНА осъзнава това, няма ПЪРВАТА МУ МИСЪЛ Е ДА УБИЕ ! По сегашните закони в западните страни живота няма цена ,той е обезсмислен -убиваш полежаваш малко в затвор или клиника /ако се изкараш луд/и те пускат обратно навън .
70
2
 
2
 
! Отговори
Диабло преди 4 години
В сянката на джамията, под крилото на дупясе.!.
69
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България нямало закони ли? Не е вярно бе има, *** не знаете чий.Тъй като България е колония за която се бият няколко колониални империи във всеки сектор важи закона на завладелия го.Ако сте от източна България при престъпление пуснете жалба в Москва, ако сте от Западба България във Вашингтон а ако сте от Южна в Анкара учете ги тия неща бе.Като тъй и тъй се придавате за пари по избори поне научете кой ви е робовладелеца.Иначе не става.
68
1
 
5
 
! Отговори
По тв, дадоха преди 4 години
че Андрея е изпратена пред джамията , а защо ли не пред църквата в селото ? вътрешни отношения между етноса...
67
0
 
13
 
! Отговори
Румен преди 4 години
Баща не може да е баба, майка или социален служител. Тук в България ако не си в схема на корупция , си безработен. Другото е да си траеш и да терекетират от служители на МВР.
66
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Запад 17-18 годишни момичета се събират с момчета и се женат. А младите мъже са с изградени трудови навици и с работата се развиват и учат едновременно. Не ги издържат родителите им. Дори напускат и домовете им. Заживяват самосъоятелно.
65
1
 
23
 
! Отговори
НЯМА ДЪРЖАВА преди 4 години
У нас частната собственост и живота са неприкосновени само според конституцията. Реално НЯМА ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, което да гарантира живота и собтвеността на хората. Реално нямаш право да нападаш крадеца или изнасилвача, влязал в дома ти, ако той не те нападне пръв и нямаш право да използваш срещу него оръжие или каквото и да е, освен ако той не използва същото срещу теб. Реално ЗАКОНА ЗАЩИТАВА НАСИЛНИКА И КРАДЕЦА. А решение иам, но партията, която го гласува губи ЕЛЕКТОРАТА, съответно изборите.
64
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Запад трудно се влиза в схеми с корупция. И там парите се изкарват по достойно. Тук първо получаваш висше и като си в колектив крадеш спокойно. Не ти е нужен гурбет
63
1
 
16
 
! Отговори
Румен преди 4 години
До66. Това момиче само бащали има. И този баща ако е в България и на работатали си ще води дъщеря си. И всяко дете ли трябва да го убиват щом баща му е на гурбет. Убиеца с родителите да плаща кръвнината на бащата. А ти анонимен 66. Сигурно си на държавна ясла. И ли си в схеми на корупция.
62
21
 
5
 
! Отговори
Ханс преди 4 години
Тая е имала сериозен приятел от 14 годишна, избягала е от къщата на чичо си за да се начеше , истинска благородна девица. Ако някое бавно развиващо се същество от етноса не се беше оказало на правилното място да обере пешкира, сигурно щеше да излезе самоубийство.
61
7
 
8
 
! Отговори
нено преди 4 години
Бащата вика, че от 4 год е в Англия.Кой е лледал Андрея, през това време ????
60
7
 
9
 
! Отговори
нено преди 4 години
Масова практика е децата и тийнеджърите до 18 год. да се гледат от баби/дядовци.А, родителите в чужбина.Е, кой възпитава, контролира и защищава дещата тогава ?Това е глешка
59
9
 
14
 
! Отговори
ало ? преди 4 години
Кой е гледал Андрея ?Сама ли се е гледала ?На 17-18 год сама да живее в тази къща ?Нещо не е наред тук.Не можеш да оставиш едно момиче на 17-18 год. да се гледа само.
58
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И с какво ще му помогне премиера,след като го е принудил да отиде да работи в чужбина.И с парите който е изпращал от чужбина е излащал социални помощи на убиеца!
57
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изоставил децата си безпризорни и на произвола в бандитска бг, какво друго е очаквал да стане с тях? И да не говори глупости за животните, те не нито са жестоки нито мили.
56
1
 
23
 
! Отговори
гробарят преди 4 години
Този акт с убийството на ,Андреа е поредният пример за оскотяване на нацията ,пълна деградация на обществото ,морален упадък ,изгубване на човешкият облик на един социопат .Тука всякакви превъзпитателни мерки са изключени ,това не е човек и не трябва да се третира като такъв ,не говоря за пълнолетия и др законови хватки ,става въпрос за физическа незабавна ликвидация на този индивид ,никакви закони и хуманност а смърт и то най -жестока и публична за назидание !