Грипът повали Бургаско, Кърджалийско, Хасковско...

В грипна ваканция са още в Луковит и Асеновград
Обновена: 24 яну 2020 17:48 | 24 яну 2020 16:16, Анисия Иванова
2
Грипът повали Бургаско, Кърджалийско, Хасковско...
Архив: Булфото

Нови области в страната обявиха грипна ваканция. От утре грипна епидемия е обявена в област Бургас, а от понеделник ( 27 януари) - в областите Кърджали и Хасково, съобщиха от Министерството на здравеопазването.

Регионална здравна инспекция – Ловеч обявява грипна епидемия и на територията на община Луковит, считано от понеделник, 27 януари.

Още по темата

Учениците от Асеновград също излизат в грипна ваканция от понеделнки, 27 януари, за една седмица, съобщи д-р Моника Троянчева, директор Дирекция „Надзор на заразните болести” в Регионална здравна инспекция (РЗИ) – Пловдив.

"Не предстои да се дава ваканция на учениците в Пловдив, тъй като няма нарастване на случаите, а нивото на заболеваемостта се задържа”, поясни д-р Троянчева пред "Фокус"

Регионална здравна инспекция – Габрово също обявява грипна епидемия на територията на общините Севлиево, Трявна и Дряново от утре, 25 януари.

До второ нареждане се ограничават плановите операции и свижданията в лечебните заведения. Преустановяват се женските и детските консултации.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да пази господ Китайската зараза да не дойде в България,този грип в момента е бял кахър.
1
4
 
4
 
! Отговори
дедо Боре преди 4 години
Язък за електората на ДПС.