Децата от ансамбъл "Пролет" са напълно здрави

Те се върнаха от Китай днес и бяха тествани за коронавирус
27 яну 2020 15:31, Нели Христова
10
Децата от ансамбъл "Пролет" са напълно здрави
Снимка: БНР

Децата от ансамбъл "Пролет“ кацнаха на Летище София с извънреден полет от Китай.  По информация на главния държавен здравен инспектор Ангел Кунчев те са в добро здраве.

Още по темата

Във Facebook Кунчев обяви, че те ще ще бъдат под медицинско наблюдение следващите две седмици. Децата също така са получили указания за поведение и консултация при необходимост.

Ансамбълът трябваше да участва в новогодишните празненства в Пекин, но те бяха отменени заради пламването на епидемия от смъртоносния коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен потребител преди 4 години
Не мислите ли,че и родителите имат вина, още декември, се знаеше, че е тръгнал вируса, а те заминават на 22.01.20,кой си пуска децата в такъв случай. Ако, не ги сложат под карантина за месец, вируса може да тръгнем без да са болни. Защото има хора, които са само преносители, поради много причини, може да не боледуват. Насадиха ни направи яйца, макар, че това е биологично оръжие, разработено от Пентагона и може, да го вкарат по много начини.
7
0
 
7
 
! Отговори
гОСТ преди 4 години
Само да попитам как точно ги тестваха, като няколко часа преди това излезе статия в този сайт, че в България ще има тестове за вируса след около месец?
6
1
 
6
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
Сега един месец карантина по домовете и никакво излизане. В Китай ще ми ходят !
5
1
 
12
 
! Отговори
Да бе! преди 4 години
И с какво точно ги тестваха? Термометър в дупенцето? Или Генен тест който още не е наличен в Европа (а ние така или иначе само се водим в 'еверопа')
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво бе! Минаха през неква камера и айде да щъкат свободно... На 22.01 у...я ли ми търсиха, че тръгнаха натам, при положение, че се знаеше всичко за опасността...???И сега дори няма да ги сложат под карантина!!!
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сложете ги под карантина за седмица поне, пък чак тогава съобщавайте, че са здрави, когато сте на 100% сигурни, че не представляват риск
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен потребител преди 4 години
Браво не трябва да ги пускат навън, лекарите трябва да са със защитно облекло и да спазват, необходимата дезинфекция. Ето ви отворени граници.
1
0
 
20
 
! Отговори
Кирил преди 4 години
А така, донесете го насам ... браво ... без коментар!