Да помогнем на Йосиф да има щастливо детство!

11-годишното дете има мускулна дистрофия, решението е операция
Обновена: 29 яну 2020 14:43 | 29 яну 2020 14:43, Криси Табачка
12
Да помогнем на Йосиф да има щастливо детство!
Снимка: Facebook

Йосиф Цветанов от Видин е само на 11 години. Страда от профресивна мускулна дистрофия. Заболяването не е лечимо, но е възможно подобрение. За случаи като на Йоско, в България не се прилага терапия и затова семейството му събира средства за клиника в чужбина.

Една коварна диагноза, прогресивна мускулна дистрофия, срещу която се борим с всички сили. Защото вярваме, че Йоско заслужава да бъде щастлив. Защото той е просто едно дете, което мечтае да играе, което мечтае за всичко, което другите деца вече имат като нещо нормално. Той мечтае за нормалното.
 
Йосиф премина успешно през първа процедура от лечението си на 11.09.2019 година, извършена от д-р Джихан Абазович и неговия екип.
 
Решение за крачето му има и то е операция в Нови Сад, Сърбия. Операцията на Йоско не може да чака, той ще постъпи в болницата на 15.02, а семейството му все още не разполага с необходимите средства.
 
Има само 2 седмици, а оставащата сума от 4 290 лв. е пречката, която трябва да преодолеем заедно и ни спира от това да направим едно дете щастливо. 
 
Нека заедно да дарим щастливо детство на Йосиф!
 
Титуляр: Йосиф Станимиров
IBAN: BG95FINV91501317303133
SWIFT: FINVBGSF
Банка: Първа Инвестиционна Банка

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Милото детенце. Хубаво дете с хубаво име.
9
1
 
3
 
! Отговори
предложение преди 4 години
Предлагам Бойко тая година да НЕ прави гей парад в София за който се пръскат толкова пари да го охраняват, а парите да се дадат за лечението на детето и други болни деца. Нека и тези които са с обратна ориентация да се замислят по този въпрос. Защо се кичат с разни пера и странни дрехи на измислен парад вместо да направят нещо добро и полезно и по този начин няма да се чувстават мразени от обществото или различни.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Държавата 7Не може да помогне на всички болни. Ще фалира. Ако държавата му плащаше всички лечения, повече хора като него ще се раждат. Защото родителите ще си мислят, че държавата ще ги издържа. Така бройката се увеличава и помощите им. Болните деца ги оставете на произвола на съдбата в гората.
7
3
 
2
 
! Отговори
Държавата преди 4 години
Не може да помогне на всички болни. Ще фалира. Ако държавата му плащаше всички лечения, повече хора като него ще се раждат. Защото родителите ще си мислят, че държавата ще ги издържа. Така бройката се увеличава и помощите им. Болните деца ги оставете на произвола на съдбата в гората.
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А къде е държавата?Събираме левчета за болни деца,капачки за кувьози,помощи за бедни,а през това време държавата пилее стотици милиони и милиарди за какво ли не,а хората кучета ги яли.
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А България няма ли да се погрижи за гражданите си като всяка нормална държава или ще продължава да е със статукво Гуувнярия? Питам сериоано!
4
14
 
2
 
! Отговори
В.Узунов преди 4 години
То Алла не му е помогнал та аз да му помогна
3
2
 
17
 
! Отговори
123 преди 4 години
Защо слагате минуси, хора, номер 1 ви е казал самата истина - тази болест не се лекува! Много жалко за детенцето, но за съжаление не е измислен лек за тази и други подобни болести!!!
2
2
 
11
 
! Отговори
Ира преди 4 години
Удавник за сламка се хваща.Сблъсках се с тази коварна болест,за съжаление нищо не помогна,витамини ,протеини,аминокиселини,опитахме всичко възможно..Дайте сметка в Хелпкарма,ако има.
1
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко за детето, но операция въобще няма да помогне. Прогресивната мускулна дистрофия е нелечима.