Гешев се закани: Акции, докато не преборим битовата престъпност

Накрая на годината ще видим резултатите, смята главният прокурор
14 фев 2020 19:33, Красимир Ангелов
89
Гешев се закани: Акции, докато не преборим битовата престъпност

Полицията и прокуратурата ще провеждат акции, докато не бъде победена битовата престъпност, обяви главният прокурор Иван Гешев от Самоков.

Още по темата
"Това е поредната операция срещу битовата престъпност. Такива операции днес се провеждаха и във Враца и Пазарджик. Има задържан", обяви обвинител №1, цитиран от "24 часа".

"Продължаваме, докато не се преборим с битовата престъпност. Накрая на годината ще видим резултатите. Мисля, че е постижимо", каза още Гешев

Той бе категоричен, че борбата с битовата престъпност вече е приоритет на държавата. По думите му доброто взаимодействие, което е на централно ниво, може да се изгради и на местно, тъй като "няма как да се решат проблемите в един град, ако няма съдействие от местната власт".

В хода на специализираната операция срещу битовата престъпност в Самоков са били проверени 961 души. Разкрити са престъпления, свързани с притежание на наркотици, причиняване на смърт на животни (убийство на две кучета), както и кражба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма по големи предатели от комунистите. За нищо не стават освен да крадат. То и олигарсите и такива парчета, та затова търкат наровете в ареста, или бегат в чужбина.
58
4
 
2
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
С акции не става тая работа г-н Гешев!
57
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един бивш гл. цекретар на МВР, неколко министри на МВР от ГЕРБ цели десет години се бориха срещу битовата , уличната , организираната и неорганизираната престъпност и нищо, ама си взимаха заплатите. Сега пак ще е така. Потенциала на МВР падна много.
56
1
 
2
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
Борко винаги избира/назначава/ по-бъгави парчета от него, защо ли?!
55
0
 
2
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
За мен битова престъпност е мостът за Хотел Премиер и покрай това за Терминал 2. Безмислено съоръжение за 100 милиона лева обслужващо 1 хотел. Разрушиха част от стария мост, построиха едно недоразумение за да премахнат 1 светофар. Ако идеята беше да се премахнат задръстванията - околовръстното е на 2 км от Терминала. Цифром и словом 2 км асфалтов път вместо разрушаване, естакади, мост за 100 милиона. Е ама сега хотелът си има достъп. Ега си Държавата. Ега си Кметицата.
54
2
 
4
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Откакто Гешев обяви борба с битовата престъпност всеки ден започна да се случва по някой друг инцидент,но само с борба и всичко по старому промяна ще настъпи ли? Явно не,защото ако няма престъпност,няма бедни и незадоволени хора какво ще правят полицаите,затворите,адвокатите,прокурорите? Държавата явно ще трябва да обяви фалит. Хора,пари се печелят от проблеми,а не от решенията им. Схващате ли,че ще си останете роби и ще *** като мухи в тези времена?Народа бавно и сигурно си заминава.
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е както се казва ,върхът на сладоледа,така ще заобичат ГЕРБ,че ще изчезне от политическата карта,така не се управлява Европейска държава нали си има институции.Никой ли от местната власт не е знаел ,че този човек е издирван ,значи оставка.на кмет районен и т.н.
52
1
 
5
 
! Отговори
ББ преди 4 години
ее обичате да мразите и отричате всичко и всеки...особенно ако е наш сънародник,да му дадем време,тръгна ударно,без подкрепа срещу милиардите на политическата класа и медийте той няма шанс,а ако му дадем обществена подкрепа ...да опитаме бе...а ако привика Бойко и ние сме под прозорците и го подкрепяме...а чекате хАмериканците или рАшите да ви я свършат...последният страхливец да изгаси тока...Анатема,Бог да пази България..от еничари и предатели
51
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото повече крадат управляващите, толкова по-голяма е битовата престъпност.
50
3
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Гешев винаги го гледам каскет в цвят като костюма /якето.Днес не е в тон .Явно му е дошъл цикъла и не е на кеф!
49
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той предишния беше започнал проверки на пешеходните пътеки, ама не му стигна мандата да ги преброи.
48
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И как я бори битовата престъпност? Ходи по селата, прибира ги на "зимен лагер" на топло и след това са пак навън!
47
1
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
така наречената "битова престъпност" може да бъде овладяна и БЕЗ напъна на "главния прокуратор"!Достатъчно е полицията и СЪДЪТ да си гледат работата!!..НИЩО ДРУГО!Мисията на "Каскет 1" е борбата с ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ПО ВЪРХОВЕТЕ НА ВЛАСТТА!!!!!Но тъй като самата "власт" го иклимиса на тоя пост,спокойствието й /на властта/ е гарантирано....тоя ще засенчи Чорбаджията си по фукни и шоута по медиите..
46
0
 
9
 
! Отговори
Куха лейка преди 4 години
До : Ням угода.... Колко години , заместник Главен Прокурор? И защо се активира Вчера???? Кой му пречеше до днес??? Да го пусне и него по етапен ред.... За кого работи?
45
2
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
фърли са на Президента тоя,фърли са на другарчето на Боко -Божков,па като видя,че това е работа,която не му е по силите,подхвана "битовата престъпност"..Хем лесно,хем има поле за "работа" за целия му седемгодишен мандат....Разбира се,той НЯМА да се справи с тая "престъпност",защото тя е толкова МНОГОЛИКА,че ще му се наложи да окошари половин България.Видя Андрешко,че в това дело има хляб за десетилетия напред и го захапа....А вярващите са блажени..
44
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Гешев!Най после!От някъде трябва да се започне.
43
1
 
10
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Ама гусин ГешеФ,с кого ще я вършите тая работа не разбрах?!Защото за 49 години съм осъзнал,че за борба с престъпността са нужни полицаи.Да ама.....,те заети,къде да обират казина,къде да обират възрастни женици...Та с кого викате ще "БОРИТЕ" престъпността?!
42
3
 
12
 
! Отговори
Койчо преди 4 години
Божееее, главния прокурор бори кокошкарите............
41
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 43 - нека поред да карам - сега убийците на кучета са ми по важни, после крадците на царевица, после пътуващите без билет (от не малцинствата), после - абе много работа бе, каскета ми се подпали - кога да го мисля за Милионите апа още по малко време ми остава за Милиардите!
40
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КоТочно така, г-н Гешев е следващия премиер на България