Борисов провери АМ "Европа" и се оплака: Омаскариха си ме и това е!

Ретроградните сили ни оказват натиск да не влезем в ERM ІІ, рече той
Обновена: 23 фев 2020 16:36 | 23 фев 2020 16:30, Веселина Йорданова
322
Борисов провери АМ "Европа" и се оплака: Омаскариха си ме и това е!
Снимка: МС

Премиерът Бойко Борисов отново отхвърли твърденията в испанската преса, че има къща в Барселона.

"И като кажат: "Къщата на Борисов в Барселона". Абе аз къща нямам, обаче както и да кажеш: "Нямам къща", те викат: "Не. Борисов къща има". Край. Омаскариха си ме и това е", коментира той при инспекция на строителството на Автомагистрала "Европа".

Още по темата
Борисов отбеляза, че България трябва да влезе в чакалнята на еврозоната, което ще повиши и кредитните рейтинги.

"Ако поради някаква причина не се случи заради натиска вътре, който ни се оказва от ретроградните сили, това ще се счита слабост“, каза премиерът във видео на профила му във Facebook.

По време на инспекцията на АМ „Европа“ Борисов бе придружаван от вицепремиера Томислав Дончев, финансовия министър Владислав Горанов и заместник-регионалния министър Николай Нанков.

През май миналата година започна изграждането на първия участък от автомагистралата, а преди 20 дни - изграждането и на втория участък. Той е от Калотина до Драгоман, предаде БНР.

Борисов провери първо строителството на трасето в участъка "Драгоман - Сливница", чиято дължина е близо 17 км,  а след това и изграждането на участъка между  ГКПП "Калотина" и Драгоман.

По време на огледа министър Горанов подчерта, че граничният пункт "Калотина" не е ремонтиран, откакто е създаден. Затова се предвижда разширение и пълната му модернизация.

"Мисля, че в сроковете, в които ще е готова магистралата, ще е готов и пунктът. Най-голямото ни усилие е да увеличим капацитета му, за да отговаря на магистралния капацитет", уточни финансовият министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
2
 
1
 
! Отговори
BG юбералес преди 4 години
Очевидно е, че България трябва да започне да води твърда антируска вътрешна и външна политика, доколко въпросната страна вижда заплаха за себе си и се опитва да саботира всяко полезно за България решение. Последно - влизането ни в ЕРМ2, преди евро-интеграцията на Западните Балкани и др. Проводници на руско влияние у нас трябва да се размажат, защото защото работят за дълбоко антибългарските политики на ментора си! Независимо дали е за пари или от глупост!
257
1
 
3
 
! Отговори
СМЕХ, СМЕХ, СМЕХ преди 4 години
ПАК ДА СЕ КАЖЕ: ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е В КЪЩАТА! ТОВА УМИШЛЕНО СЕ ПОВТАРЯ ОТ ПЛАТЕНИТЕ ОТ БОКО МЕДИИ, ЗА ДА СЕ ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ ОНЕЗИ 5 МИЛИОНА ЕВРО, С КОИТО РАЗПОЛАГА МИС *** И КОИТО НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ОТКЪДЕ СА! ОТКЪДЕ СА??? НА ТОЗ ВЪПРОС ДА ОТГОВОРИ БОКО. МИС *** С БАЙ ХЕЙ БЕЗ *** И НАКРАЯ, КОЙ МУ С РА В ГАЩИТЕ. СЕГА СЕ РАЗТИЧА ДА ИНСПЕКТИРА НИ В КЛИН, НИ В РЪКАВ ПЪТИЩА, ДА СВИКВА КРИЗИСЕН ЩАБ ЗА КОРОНАВИРУСА, ЗА ДА ВИДИМ ЯСНО, ЧЕ НЯМА НИКАКВА ГОТОВНОСТ ОТ ВЛАСТТА, АКО НЕДАЙ СИ БОЖЕ НИ НАПАДНЕ
256
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов освен до се разхожда с джипа или самолета нещо друга прави ли -построи ли поне един завод който да инспектира така както пътищата и да се хвали -пълно зеро е за България
255
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
много ясно че няма да има връзка с бб но хипотетично собственика на къщата който явно е незаменим дялан камък е назначен в управителните съвети на ред крупни и печеливши компании е наел за подръжка на къщата бащата на въпростото ленче.
254
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние сме мафиотска държава на нивото на Косово и Албания!
253
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След десети ноември много хора, които трябва да са задържани в специализирани заведения са навън.Някои даже управляват държавата.
252
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Американци ни казват за корупцията,Италианците за отпадъците,Испанците за прането на пари,какво правят нашите.
251
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ако поради някаква причина не се случи заради натиска вътре, който ни се оказва от ретроградните сили, това ще се счита слабост, каза премиерът във видео на профила му във Facebook."Народа е РЕТРОГРАДНА СИЛА!!!На КОЯ държава УПРАВЛЯВАщ
250
1
 
8
 
! Отговори
Докато му БЛИЖАТ зад преди 4 години
"Такива неща се случват всеки ден. Медиите с това се издържат да публикуват срещу пари подобни безсмислици , каза още собственикът на ТВ ЕВРОПА Георги Харизанов." ........................... .. ....................А ходете да му гледате ТВ ЕВРОПА на тоя мУшеник....където всичко е платено и неверно....сам го доказа!!!!!
249
1
 
10
 
! Отговори
МддМ преди 4 години
Боко е по богат от ТръмпА на демокрация го бие само КимНо нас...какво ни греят неговите постижения. Нямал къща...ми не е на негово име , нормалноА детето на момата негово ли е ??Бил хванал мис ***?? Е то библиотекарка ли да хване , откъде книги че да и подарява
248
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Омаскариха си ме и това е! - МЕН ЛИ ДА ОМАСКАРЯТ БЕ ТИКВА....МЕН ЛИ АПРОДАЙ КЪЩАТА В БАРСА И НЯМА ДА ТЕ МАСКАРЯТ ХАХАХАХАХАХ
247
1
 
5
 
! Отговори
*+* преди 4 години
Обикаля за да си надзирава комисионаТой технически надзор ли е ?Как обиколката му помага на строежа?? Та нямал къща.. бойкострала сестрои за10 млн на км....от 5 км комисиона ето ти къща!! Той никога не се иЗвинява , никога не е виновен... Даже осевата линия не птестъпя. Шу шу мига,филията с мас му е запушила гънките
246
3
 
5
 
! Отговори
ами преди 4 години
"Нямам къща", те викат: "Не. Борисов къща има,oмаскариха си ме и това е". Това същото твърдение ли е като: "Не съм аз,не съм говорил за Мишо бирата,защо ме омаскарявате" и след 3 г. в едно предаване: "Не трябваше да говоря с Вальо за Мишо бирата"....
245
1
 
8
 
! Отговори
Лудко преди 4 години
А бе, каскета и мустафата що мълчат?Само питам.
244
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И преди управляваха престъпници, ама тия са и нагли!
243
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И как провери изграждането, само с разходка? Замери ли, взе ли проби за качеството на материалите, интересува ли се колко см е настилката, подложката каква е... ? По тази логика всеки български гражданин инспектира строителството на пътища и магстрали и всеки знае, че качеството е под всякаква критика!
242
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Aбе, на сърбите кой им дава пари за да си построят такава хубава магистрала? ;)) Значи и у нас ги има без парите от ЕС, обаче се ползват за нещо друго... Или да речем хипотетично, че потъват в джобовете на някакви хора.
241
1
 
19
 
! Отговори
Ал Купона преди 4 години
Пред новината, че премиерът е разследван за пране на пари, всичко друго бледнее........https://m.dnevnik.bg/analizi/2020/02/22/4032846_pred_novinata_che_premierut_e_razsledvan_za_prane_na/
240
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Системата за продажба на винетки се срина"Ето това му е на банкянския хайдук строителкството.Всичко се разпада след няколко месеца.Но псоред плебса виновни са "тъмните сили" щото искат да прецакат Тиквата....Егати тъпаните са тва българите.На гола кука може да ги хванеш............от балък по-балък.
239
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 252Мис *** най-вероятно е забегнала в САЩ да се крие при на Боко останалата рода.А и САЩ няма да я екстрадират.Голем смех...........И Боко като останалите бандити започна да се крие на прибежки....ХА-ХА