Нападнато момче в автобус спечели сребърен медал по самбо

14-годишният участва в националното първенство
56
Нападнато момче в автобус спечели сребърен медал по самбо
Снимка: Pixabay

Въпреки изживения стрес, нападнатото 14-годишно момче, което беше ударено и съблечено в автобус 404 в столицата, е участвало в националното първенство по самбо и е спечелило сребърен медал. Това обяви директорът на спортното училище, в което учи детето Борис Борисов, предаде БНТ.

Още по темата


Продължава издирването на нападателите на 14-годишното момче.

По данни на свидетели ученикът е нападнат от няколко души с качулки на видима възраст около 20 години.

Те свалили тениската и суитшърта на момчето с надпис ЦСКА, насилили задната врата на автобуса и избягали. В превозното средство е имало и други пътници, но никой от присъстващите мъже не е реагирал. Шофьорът също не се е намесил.

От Столичния автотранспорт заявиха, че водачът е подал сигнал за случилото се в диспечърския пункт и ще бъде разпитан в понеделник. Записите от камерите в автобуса вече са иззети от полицията. По случая тече разследване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: автобуссамбо404
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И вече момчето научи истината - в държавата на мутрите не може да живееш цивилизовано. А когато те нападнат, трябва да ги правиш инвалиди. Полиция - йок, съд - никакъв шанс, администрация - нищоправещи пушачи на цигарки и пиячи на кафенца. Нивото е като в Дивия Запад. Убий, или бъди убит, защото закон има едва след няколко хиляди километра.
45
0
 
3
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Честито! На най-добре го оставете на мира!
44
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Не по паданеТака съм се превъртал дори при падане веднъж от колело и друг път от ремарке. Но падане е по-точно, защото освен превъртане, включва и друг вид падане, където няма превъртане.
43
0
 
3
 
! Отговори
Не по падане преди 4 години
До Анонимен 43По превъртане през глава. И това помага не само на джудисти, а дори на джогъри, бегачи.В парка все се случва да се спънеш. Ако си тренирал джудо или карате знаеш как да паднеш като се спънеш в някой корен. И да се превъртиш през глава. Което е неизбежно във всички паркове в София.
42
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Момчето още е дете - на 14 години само! Но 20 - годишните му съотборници може да организират на нападателите едно здравословно обучение по падане - все пак с това започва обучението по самбо и джудо. 🙂
41
0
 
15
 
! Отговори
Абсолютно преди 4 години
До Анонимен 41Просто е имал приоритет. Да вземе медал в националното състезание. А не да прекара вечерта в РУ.Запазил е хладнокръвие. А с провокаторите той, съотборниците му и треньорите - ще се справят на по-къссен етап.
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има много пом ия ри в този блог, които и не владеят книжовен език!Браво на момчето, че ако ги беше набил поми ярите тук щяха да викат убиец!Отивам в друг блог - нивото е просто много ниско!
39
3
 
8
 
! Отговори
Спомени преди 4 години
До Анонимен 37На един наш бизнесмен бодигардът-каратист с черен колан, титолуван състезател, преди някалко години в "Текила" на жълтите павета, уби с един удар трениран полицай от БОП-а. Или "Сигма". Или "Кобра".После какво стана - не знам. Един удар... Може да е бил пиян и да си е ударил главата... Един удар. Камерите го потвърдиха.Каратистът, заради това не удря, а предпочита да го поблъскат малко дебелаци. И да изяде няколко шамара. Вместо да лежи.
38
1
 
6
 
! Отговори
Той е самбист, ма преди 4 години
До Анонимен 37През 90-те доста от каратистите пердашеха наред боксьори, борци и вся остальная ***. Преди 10-ти боксът и борбата не бяха забранени за цивилни лица.Бяха забранени карате, джудо... Що така, според теб? Карате и джудо можеха да тренират само военни, и то не какви да е, милиционери, и то некакви да е.Не знаеш за какво пишеш.
37
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 6!$ годишен хлапак да се "защити" срещу трима 20+ мъже? Как точно си го представяте да стане това, при такова ръстово, силово и числено превъзходство на нападателите?
36
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това доказва ЗА кОЙ ПОРЕДЕН ПЪТ,че в уличният бой каратеги и каратистите са пълни ама ПЪЛНИ ЛИВАДИ и ги бие де -кой свари на килограм отнасят бой.
35
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано следващият път да го пребият като куче и да наааат жена му за да може да стане световен шампион.С.М.Е.Ш.Н.И.К
34
1
 
15
 
! Отговори
Добре ли сте? преди 4 години
Благой Иванов - Багата също е самбист. Вярно, надградил си е уменията с тренировки в още много бойни спортове. Но основно е самбист. И пердаши наред в САЩ, където е Меката на свободните двубои. Хабиб Нурмагомедов, който преби МакГрегър също е основно самбист.Айде оставете го детето, предмет на статият, да порасне. Взело е сребро в национален турнир! Това е повод за национална радост! И показва, че има здрава психика.И питбулите се разждат кутрета.
33
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това някаква подигравка ли е. Никой не го вълнува какво е спечелил и какъв е щом не може да се защити си опази гащите на гърба по които са го събули и е останал в автобуса. Този *** ако беше толкова добър щеше да го съдят за поне три счупени тежко челюсти.
32
5
 
1
 
! Отговори
Мичон преди 4 години
В Пловдив,мач между Ботев-цска,момче е бито и съблечено от поне двеста ***,никой не реагира тогава!Ловеч,финал за купата между Левски и бирое,мъж,жена и двете им малки деца нападнати от голяма група марули ,бити и пребити,никой нищо не каза!Пак в Пловдив,Ботев-Левски двама стюарди крадат знаме на Левски със любезното съдействие на полицията!?Може.Миналата година фенове на Левски шамарят ботевисти и им взимат знамето и тия риват и подават жалба в полициятя!
31
0
 
9
 
! Отговори
Нема страшно преди 4 години
Пропаднал сайт. Както и държавата, начело с управлението.ДЖурналисти, взели изпити със слушалки в ушите, тръгнали да цензурират какво пишат хората.Идея си нямат какво правят и какво се случва изобщо. Каквото управлението, такава и ДЖурналистиката, такъв и този сайт. Закривай и напускай територията.
30
2
 
15
 
! Отговори
Нема страшно преди 4 години
Спорта е възпитание. Не е оръжие. Особенно в бойните спортове, първото на което те учат е въздържание и да не използваш уменията и знанията си със сила. Който не е спортувал, той не знае. Като оня долу - мисли си че като детето трнирало Самбо и трябва да бие всички наред. Особено бойните спортове, те не са само битки на тялото, те са най вече битки на духа. Преди да научиш много от техниките, първо научаваш за състоянието на духа.
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако имаха милиони за прибиране или нещо за открадване от колекция ,друго щеше да е
28
2
 
19
 
! Отговори
Пич... преди 4 години
До Божидар ПетковНа тия години това детенце не може да се справи и с шамарите на майка си...Нека порасне, да изгради характер и физика, пък после да видим. Взел е сребро на републиканско - това не е шега работа.
27
1
 
24
 
! Отговори
Силни думи преди 4 години
от Божидар ПетковЗначи тия дечица, момчета и момичета на по 7-8 годишна възраст, които имат кафяв или черен пояс по джудо, тайкуондо или карате трябва да могат да преборват по трима наркомани на 20 години?Много филми гледате.