Bulgaria Air анулира полетите си от и до Милано до 27 март

Причината е зачестилите случаи на коронавирус
25 фев 2020 09:30, Красимир Ангелов
22
Bulgaria Air анулира полетите си от и до Милано до 27 март

Заради зачестилите случаи на коронавирус в Италия, до 27 март националният превозвач Bulgaria Air отменя полетите си от и до Милано, съобщиха от авиокомпанията.

"Сигурността и здравето на нашите пътници са от първостепенно значение за нас. Заради зачестилите случаи на коронавирус в Италия, до 27 март "България Ер" отменя полетите си от/до Милано", пише в официалното съобщение на националния превозвач.

Всички пътници по анулираните полети могат да поискат пълно възстановяване на сумата за самолетните си билети, както и да променят датата си на пътуване без да плащат такса.

Всички пътници по полетите ни до/от Милано в периода 29 март – 30 април 2020 също могат да получат пълно възстановяване на сумата за закупените самолетни билети или да сменят датата на пътуването си, без глоба, при наличие на свободни места, уточняват от авиокомпанията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
1111 преди 4 години
До АнонименКак пък винаги знаете причините за всичко бее!!!!!! Я кажете каква е причината аз да не отида на работа днес:):):):) Много сте прости и големи хейтъри. Добре са направили, че са отменили полети. Няма нужда да влачат потенциално болни у нас.
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 11Полета ми /вече отменения/ с България еър го бях платил 115 лв. Ай ся виж цените на другите компании от Бергамо. ***! Личи си, че на самолет не си се качвал никога.
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Причината е липса на пилоти в Bulgaria Air. Те още сума ти полети отмениха, поради липса на пилоти, още преди това. "Сигурността и здравето на нашите пътници са от първостепенно значение за нас." ХАХА!
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Bad CompanyЕднакви цени друг път.Кого лъжеш, бе ***?
8
0
 
6
 
! Отговори
До до 1 преди 4 години
Гастербайтери с нулева платежоспособност и хигиена са приятелите на *** ти бе дpackaч
7
5
 
7
 
! Отговори
Bad Company преди 4 години
До До 1Какво значение има бре, *** изтръцкан, кой на коя партия е симпатизант при пътуване? Аз ползвам България еър защото ми е по-удобен полет от Малпенса. На живеещите източно от Милано е по-удобно да летят от Бергамо с Уйз и Раън. Ай стига с гнусните си тролски писания да политизирате и полети и корона вируса. Впрочем, цените им са почти еднакви и на трите компании.
6
6
 
11
 
! Отговори
Bad Company преди 4 години
Неприятно е но какво да се прави. Ще се прибера с колата.
5
0
 
4
 
! Отговори
м преди 4 години
така трябва в АМЕРИКА ВСЕКИ ПРИСТИГНАЛ ОТ КИТАЙ ИТАЛИЯ ОЩЕ НА ЛЕТИЩЕТО ГО ОТВЕЖДАТ !4 ДНИ В КАЭАРМА ОПРЕДЕЛЕНА ЭА ТОВА КАЭВА ТАЭИ СУТРИН ПО НОВА ЛЕКАР И ЭА ТОВА НЯМАЛО ЭАРАЭА А ПРИ НАС ЭАЩО НЕ ГО ПРАВЯТ ТАКА ИМА ЛАГЕРИ КАЭАРМИ КАКВО ЧАКАТ ДА СЕ ЭАРАЭИ БЪЛГАРИЯ КАКТО КАЭВА ЭАВЪРНАЛАТА СЕ ОТ ИТАЛИ ВЧЕРА Е ОБИКАЛЯЛА ВСИЧКИ БОЛНИЦИ ДА ТЪРСИ ПОМОЩ ДА СЕ ИЭСЛЕДВА И ДА НЕ ЭАРАЭИ БЛИЭКИ НЕПОЭНАТИ И НИКОЙ ДА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ЭА ЭАВЪРНАЛИ СЕ ХОРА НАПРАВЕТЕ КАТО АМЕРИКА ДОКАТО НЕ СТЕ ЭАРАЭИЛИ БЪЛГАРИЯ в
4
5
 
10
 
! Отговори
до 1-ви преди 4 години
нямам представа кой ги ползва , но с тази фирма в празен самолет не съм се возил
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сетила се мара да се побара.
2
2
 
12
 
! Отговори
63839393 преди 4 години
ЕВАЛАОт някъде трябва да се почне.
1
9
 
21
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Гастербайтери с нулева платежоспособност и димитровградски дисаги като тебе наистина не ползвате, за вас раянеър и уйз еър.