Томислав Дончев за къщата в Барселона: Стара манджа!

Вицепремиерът коментира статията на "Ел Периодико"
26 фев 2020 10:10, Ния Христова
212
Томислав Дончев за къщата в Барселона: Стара манджа!
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът Томислав Дончев коментира излязлата статия на испанския "Ел Периодико" и разследането срещу премиера Бойко Борисов, пишат от Нова ТВ. По думите му всеки може да има интерес от подобен скандал

"Властите в Испания, по сигнал, подаден от България, разследват въпросния имот. Не чух да разследват премиера. Това е стара манджа, претопляне на испанския котлон. Такива неща не се случват случайно. Премиерът много ясно заяви, че къща в Испания няма. Още повече, че се появи и собственикът на имота", категорично заяви вицепремиерът Дончев.

"Предстои приемането на България в чакалнята на Еврозоната, сторим стратегически обекти в енергийната сфера, предстои да прием многогодишната финансова рамка на ЕС, има много заинтересовани лица", изтъкна Дончев.

"Ако аз имам да казвам нещо на испанските власти, няма да им го кажа през вестник, а ще извикам посланика или ще потърся други канали", допълни вицепремиерът.

Той коментира и ситуацията с коронавируса, която разтърси света. Вицепремиерът заяви, че в стремежа си за адекватна реакция не трябва да създаваме масова психоза. Установената зараза не значи смъртност. Той заяви, че са взети всички мерки и това е правилното поведение.

Още по темата

"Хората не се пускат в болничен от телевизора. Министърът на здравеопазването също не може да пусне 1/3 от българите. Болничните се предписват от лекар. Той преценява какво да прави и какъв е риска. Посланието на министъра е следното – не може всеки, който е бил на почивка, да излезе в двуседмичен болничен", поясни той.

"Всички трябва да бъдат гъвкави в тази ситуация. Хората по цял свят пътуват, може да не проявят симптоми", съветва Дончев.

"Не може всеки, който е кихнал, да има коронавирус. На сайта на Министерство на здравеопазването има достатъчно информация какви превантивни мерки трябва да се вземат", добави още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
1
 
4
 
! Отговори
XXLegion преди 4 години
Който гласува за ГЕРБ е национален предател!
171
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма некорумпиран член на шайката!
170
1
 
8
 
! Отговори
Дракул преди 4 години
Добре че беше ревността на Лили Павлова и нейните касички у нас че да разкрият барселонската афера. Тя все се надяваше и за нея едно къще там да изпадне но уеи. А и като си в Брюксел и хората ти тук огладняват.
169
2
 
16
 
! Отговори
Въх бре преди 4 години
Абе, Донче, Бойко има къща в Барселона точно толкова колкото Горана плаща наем. Това е ясно на всички. Собствениците са други хора с офшорки и така. По-важното е има ли Бойко връзка с ползвателя на къщата и как са придобити и заделени тези милиони евра. Това се нарича пране на пари, а не пребоядисване на къщи.
168
1
 
10
 
! Отговори
за парите МРЪСНИТЕ преди 4 години
А къщата то е ясно, че е на тъщата!!!!Да си спомним за ЦВИНОКИО и тъщата... и парите му, а те с Баце нали са от едно котило, еднояйчни братя са!!!!!- Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят. - От скрина - отговаря Цветанов. - А там кой ги слага - продължава следователят. - Тъщата ми ги слага - отговаря Цветанов. - А на нея кой ги дава - пак пита следователят. - Аз и ги давам - казва Цветанов. - Добре, а Вие от къде ги взимате - пита следователят. - От скрина....Та къщата, тъщата, брт'чеда РАДИ, офшорката тук, офшорката там..... абе ШМЕНТА КАПЕЛА!!!!!!
167
2
 
11
 
! Отговори
да бе преди 4 години
Тоз пък да не му е светил. Ако си е купил Бойко къща, точно ще го раздуха на Томиславчо, че го раздава осведомено.
166
17
 
4
 
! Отговори
Няма къща ма ББ преди 4 години
В Барселона - който не вярва да провери градския регистър И разследване стещу ББ няма в КаталуняКолко пъти ви го казваха ама вие си ВЕрвате :)Блажени сте верващите че *** Решетников е наместник на *** по тез земи :) Амин!
165
2
 
13
 
! Отговори
Койчо преди 4 години
Този откакто е на власт не е изкарал и 5 лв. за държавата
164
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това което не ви изнася е стара манджа.Гробари такива.
163
2
 
12
 
! Отговори
33 преди 4 години
ТРЯБВА ДА СИ ГОЛЯМ НЕГОДНИК ДА НИ ВНУШАВАШ ТЕЗА КОЯТО ТИ ПАЗИ ТОПЛОТО МЕСТЕНЦЕ .КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ КАЖЕ ПОЗНАВА ЛИ БОРИСОВ ЖЕНАТА ОТ БАРСЕЛОНА. МОЖЕ ЛИ ДА ГО КАЖЕ. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е СЛЕДСТВЕНА ЛОГИКА.НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ВЕЧЕ НА КОЙ Е ЗАПИСАНА КЪЩАТА В БАРСЕЛОНА
162
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Новина: "Съдът освободи от ареста и четиримата нападателите, съблекли 14-годишно момче в градския транспорт."ДЪРЖАВАТА ЦИРК и после защо сме били на този хал.
161
2
 
22
 
! Отговори
стара манджа преди 4 години
Стара манджа, ама блажно ..вече 11 г. безнаказани кражби.....Проклети да са крадците и тези, които ги подкрепят.
160
0
 
23
 
! Отговори
селски преди 4 години
А и да попитам кой български журналист има куража да иде и да снима и къщата и хазайката й,та да видим за какво иде реч?
159
1
 
8
 
! Отговори
Ще се нареди и то преди 4 години
До АнонименИ ще се нареди детенцето в колонката на репресираните.
158
3
 
19
 
! Отговори
дядо преди 4 години
А бре момче, що си хабиш приказките да крепиш къща на клечки? Цял свят видя и разбра за излагацията на бат бойко с неква си фуста и сал ти ли са яви най-големия защитник на таз меко казано конфузна ситуация.И още да кажа една приказка на гениалния дядо Славейков че ''който много приказва и се оправдава или казва истината ,но най-вероятно лъже като дър ***! ''
157
0
 
9
 
! Отговори
Борисоff преди 4 години
Верно е! Ама аз цар ли съм, или неква тиква?
156
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А вярно ли е, че работливата дама е КОМАНДИРОВАНА от министър Трайков в Барселона, "безсрочно", с 300 евро дневни или 9000 евро на месец ЗАПЛАТА от нашия джоб!?!?!?!!?Питам не за друго, ами защо не са повече ДНЕВНИТЕ?Как ще издържа дете, детегледачка, къща, тати и целия си род в БГ с 300 евро на ден?!?!?А, и гориво за "Поршето"?....а магазина....Уф, мноооо разходи!
155
0
 
27
 
! Отговори
Бойко Гешев преди 4 години
Tомислав Дончев за къщата в Барцелона: "Стара манджа"! Ама детето е малко, нали, и дамата за един ден изнесе луксозните стоки от бутика и го затвори. Томи,ти защо се забъркваш в кашата, да не сте баджанаци с таткото? Интересни хора сте вие министрите и депутатите от ГЕРБ. Работата, която трябва да вършите, не я разбирате, но започне ли скандал с някой от вас веднага тичате да го защитавате като Матросов! Непрекъснато кабинетът е замесен в скандали, гл.прокурор тича като конник без ..... из БГ...
154
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой ден детето на Бойко ще разправя, че комунистите са взели къщата на майка му в Барселона.
153
22
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
Провинциалното вестниче е надраскало този пасквил по поръчка на Цветан Василев по идея на руските служби. Аз вярвам в невинността на Борисов и заставам твърдо зад него. Все пак не на него казват г-н Лъжа.