Борисов за ген. Боцев: Достоен български офицер!

Премиерът изказа съболезнования по повод смъртта на началника на отбраната
28 фев 2020 11:37, Красимир Ангелов
29
Борисов за ген. Боцев: Достоен български офицер!
Снимка: БГНЕС

"Бог да прости ген. Андрей Боцев! Добър човек, достоен български офицер, който до последно служеше на родината си. Съболезнования на близките му".

Още по темата
Това написа министър-председателят Бойко Борисов във Фейсбук по повод смъртта на началникът на отбраната ген. Андрей Боцев. Той почина в четвъртък вечер след кратко и тежко боледуване, съобщиха от Министерството на отбраната.

"С честната си служба в Сухопътните войски, с принципното си отношение и воля за решаване на наболелите проблеми във Въоръжените сили, с достойния пример на командир, загрижен за своите подчинени, генерал Андрей Боцев ще остави трайна следа в съвременната военна история на България", заявиха от ръководството на Министерството на отбраната.

В знак на почит към паметта на началника на отбраната генерал Андрей Боцев във всички формирования на Българската армия и въоръжените сили на Република България днес националният флаг е спуснат наполовина.

От Министерството на отбраната съобщиха, че в знак на почит към генерал Боцев със заповед на министъра на отбраната до 2 март 2020 г. се отменят всички публични събития в Министерството на отбраната, Българската армия и структурите на пряко подчинение на министъра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Ни първия,ни последн преди 4 години
За съжаление не посмя с нищо да се опълчи на Шайката. Вероятно все пак е имал съвест и му е тежало. Много военни още от царската армия избиват стреса чрез злоупотреба с алкохол. Не е първият умрял от цироза,нито ще е последния.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 22След 9-ти избиха разни Черни капитани, убийци на деца и ранени партизани, разни носили отрязани глави и получавали по 50000 лв за глава! Познавам много царски офицери, служили в Българската Народна Армия, участвали в боевете на Страцин, Стражин, Драва, атакували със "Щуките" немците в Македония! Искаш ли имена?
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 10"Познавам офицери предлагащи жените си за секс."....Познаваш курац! На теб никой не ти е предлагал жена за секс! Най-много да те докопа някой анадолец!
23
6
 
4
 
! Отговори
Доктора преди 4 години
Доколкото разбрах, причината е цироза на черния дроб. Мдаа, мнооого се е трудил за родината , истински родолюбец... получил сериозно професионално заболяване и трагично загубил борбата с него . Да почива в мир .
22
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никакъв не е тоя истинските родолюбиви офицери ги избиха след 9 септември а тоя е *** каскет
21
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам какъв генерал е, но като го гледам на 60 години прилича на 100 годишен.
20
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ало неграмотници,човека не е генерал... Званието е генерал полковник най високото звание в България
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Премиерата Борисов не беше ли и той генерал ? Или вече е пенсиониран пожарникар и бивш министър председател на територията България ? Лека му пръст на умрелия генерал, но те всичките са такива.
18
1
 
7
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Е оти го похарчихте тогава ???!!!
17
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунистически Женералин. Нема смелоста да вдигне армията доколкото е останала такава и да оттърве народа от айдуците в парламата мутрите четепите и тем подобни ***. Ако го беше сторил сега целият народ щеше да го почете и реве за него. Но смелоста не му е достигнала била е в разход. Въпреки това Бог да го перости ако разбира се е вярвал в Бог. Щото тези които са Атеисти Бог няма нужда от тях както и те от него.
16
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
винаги како цитирате фейсбук профила на Боко и твърдите, че той го е писал на практика лъжете. На всички е известно, че там пише ПР-ката му Севдалина Арнаудова. Той даже потвърди това на делото, което Йончева водеше срещу него за клевета, тогава заяви в съда, че той не пише в профила си.. Тъй че по-леко
15
1
 
14
 
! Отговори
Каракочев преди 4 години
Както казваше дедо: "Не е важно колко ти е пенцията, а колко време ще я получаваш".
14
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бог да го прости, ама не ставайте смешин с това за ТРАЙНАТА СЛЕДА ...
13
9
 
17
 
! Отговори
КРОКОДИЛ преди 4 години
ГЛУПОСТИ. КАКВА ТРАЙНА СЛЕДА Е ОСТАВИЛ ТОЗИ ГЕНЕРАЛ 12 ГОДИНИ ПО - МЛАД ОТ МЕН, А АЗ СЪМ САМО ЕФРЕЙТОР. НО И ХИТЛЕР ОТНАЧАЛО Е БИЛ САМО ЕФРЕЙТОР!
12
3
 
15
 
! Отговори
Мухахаха преди 4 години
На снимката Бацето на втория ред си е глътнал шкеммбето и си натиска с ръка женствените сиси докато се опитва да види дали си е лъснал добре обувките .
11
14
 
4
 
! Отговори
генерал от НАТО преди 4 години
Ами ако Русия го е отровила?!?!
10
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Болна армия с болни генерали.Министърът им,*** Балкански ,носел си ракия и зеле в щатите.Познавам офицери предлагащи жените си за секс.
9
4
 
15
 
! Отговори
дааа преди 4 години
Бог да го прости човека, пред смъртта всички сме равни.Но от него друго освен "Да, г-н премиер. Разбрано, г-н премиер. Слушам, г-н министър" не съм чувал.За умрелите истината или нищо - това е автентичната поговорка.
8
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ген Боцев, който никой не го е чувал до днес, загина храбро в битка с Цирозата.
7
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Достойни генерали няма за съжаление, никой уважаващ себе си български генерал не би позволил да го командват генерал Буда и Шкембе Войвода. Най-сладко е да си военен в мирно време - висока заплата, нищоправене, ранно пенсиониране...