Заради всяване на тревога: 20 бона гаранция за Костадинов

Той заявил, че противоепидемични мерки не били в интерес на гражданите
30 мар 2020 16:05, Нели Христова
179
Заради всяване на тревога: 20 бона гаранция за Костадинов
Снимка: БГНЕС

Заради всяване на тревога у гражданите, Софийската районна прокуратура се самосезира срещу лидера на политическа партия "Възраждане", Костадин Костадинов. Той бе привлечен към наказателна отговорност, като определената му мярка за неотклонение е парична гаранция в размер на 20 000 лева, съобщават от прокуратурата.

Според обвинението, изказвания на Костадинов будели неоснователна тревога у гражданите в условията на извънредното положение.

В телевизионно предаване Костадинов твърдял, че въведените противоепидемични мерки от здравните власти са "пропаганда за отклоняване на вниманието и не са в интерес на гражданите". Освен това той отправил заблуждаващи твърдения за липси на стоки от складовете на Държавна агенция "Държавен резерв и военновременни запаси" с думите: "Там има всичко по документи, а на практика няма нищо, всичко е ограбено, опоскано, изядено".

Разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
0
 
0
 
! Отговори
Корнелия Нинова: преди 3 години
ДИГАТ МУ РЕЙТИНГА ЗА ДА ГО ВКАРАТ В ПАРЛАМЕНТА, ОНЯ *** ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ СЕ ИЗТЪРКА И КОСТЯ ЩЕ Е НОВАТА ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ В НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО.
150
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Правилно!Само така за патерицата на Нинова!Бивш член на АТАКА, ВМРО и Движение 21!Без коментар!Типичен БГ хитрец!
149
1
 
0
 
! Отговори
Ванче Михайлов преди 4 години
До анонименНе дорогой, ника изобщо не е грешен. Ванче може да се нарече убиец, но убиец на националните предатели! Ти можеше да си избереш ника на другаря Грудов, един друг убиец, на когото Партията ти любима беше кръстила град!
148
3
 
3
 
! Отговори
Тъпомер преди 4 години
Мислех че сме в инзвъредно положение,а то било военно,внесал тревога!!!Той винкела приближава ще видите и копейки и рубли,зган герберска че и цвъркате още,не мога да намеря дори с ква дума да ви опиша.Те и децата вече знаят че всичко е окрадено,циркаджий.
147
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те магазините пръщят от стока ,ама джобовете много олекнаха
146
5
 
8
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
Форума тези които пишат не обичат ИСТиНАТА ,явно трябва да се лъже че българите живеят добре с 300лв пенсия,заплата 620лв БГ Африкански стандарт.Този човек говори истината.Нудобен е и трябва да плаща 20 000 ненормално висока цена
145
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
всеки има право на мнение.по голяма тревога създават дежурните говорители от екрана.явно вече има и министерство на истината.
144
3
 
16
 
! Отговори
1 преди 4 години
другари съдии,каква е тази правна дефиниция,цитирам "всява тревога"това право в "Сименово" ли се учи,защото в СУ,не се среща.
143
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименМного е симпатично момчето и е морално и честно,а и патриот Костадин!
142
15
 
5
 
! Отговори
Копейкин преди 4 години
Путин ще ми плати глобата!
141
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя "копейкин" не знам защо ама ми е много противен.Много явно продава България.
140
5
 
9
 
! Отговори
Ранд преди 4 години
До КопейкиКостя е солта*к на дребни местни ''биснесмени'', не може да мръдне без тях. А Ачо Дрегера цоца от две *и*и, не само от Изток, но и от вселенската столица Брюксел, плюс далаверките около изборите, на които винаги е кандидат за нещо.
139
3
 
8
 
! Отговори
Цоцко преди 4 години
До Ванче МихайловВанчеее,то е очевадно кой цоца.По шкембетата и гушите ще ги познаете.
138
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Препрочетох славното минало на бай и се хванах за главата.Бях позабравил.Какво да очакваш от таквоз същество.Промяна???-Ъпсурд!
137
10
 
13
 
! Отговори
Копейки преди 4 години
Тоя и Джамби Дрегера вършееха заедно докато не се сдърпаха как да поделят рублите. Само че оня е по-хитър и остана в МВРО-то, а Костя си направи свой политически бизнес, пардон, проект. Много неприятни типове, треторазредни политически плямпала, необразовани, без ясен политически профил, дъвчат национализма, ако има все пак някой да им се върже на словоблудствата.
136
8
 
10
 
! Отговори
Ванче Михайлов преди 4 години
До Руский ОккупантДругарю цоциалист, на тебе лично всевишния ли ти нашепва на ушенце кое е истина и кое - не, та се изказваш от позицията на последна инстанция?Състоянието на Държавния Резерв е държавна тайна! Дори в Матушката ти е така.Откъде ти и Костя Копейкин имате информация? Скажи дорогой!
135
6
 
7
 
! Отговори
Пантарей преди 4 години
Костя Копейката, Перата и Динко са Титаните на днешно време. Президент, министър на МВР и на МВнР веднага! И немедленно връчване ключа от бараката на Мимето Захарова с попечител Борката Анзов; ще цъфнем за 2 петилетки!
134
9
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТКоя истина, червената руска ли? Ти ходи ли в резерва да видиш, че е празен? Като гледам магазините пръщят от стока, не е като при Жан.
133
15
 
19
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 4 години
Значи, за казване на истината - затвор и глоба! Е, чудно се наредихте! Поздравления !
132
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най после на този анархист да му свият перките!*** на президентчето и техноимпексова!