БЧК: Все още намираме доброволци

Кампанията на организацията за набиране на средства продължава
Обновена: 31 мар 2020 23:04 | 31 мар 2020 22:58, Веселина Йорданова
20

142 години винаги сме помагали, нашата сила е в доброволчеството, а сега ситуацията е деликатна. Нашата формула е "обединявай и решавай".

Ръката, която подаваме на хората в нужда, е силна и все още намираме доброволци. Това каза за "Денят ON AIR" председателят на БЧК акад. Христо Григоров.

Народни представители също са се записали за доброволци, допълни той.

"Важно е да помагаме на бабите, дядовците, на хората в нужда. Само днес имаме над 40 случая, в които наши хора предоставят на възрастни хора храна. БЧК е навсякъде. Последният пример е с шофьорите на турската граница - имаше разплакани сред тях, когато им подавахме вода след 3-4 дни чакане", допълни той за Bulgaria ON AIR.

Според него в изминалите няколко седмици е било създадено психологическо напрежение, а не всички приемат ситуацията нормално, някои са тревожни.

"Затова и направихме сайта за контакт с психолози. Има определени часове, в които може да се получи помощ. Това е нещо много необходимо", подчерта още Григоров.

Междувременно у нас продължава кампанията на БЧК за набиране на средства в борбата с коронавируса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди години когато излезе BMW Х5 и беше връх на сладоледа, БЧК вече го имаха като линейка, оcрано с грозни червени кръстове...
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сложно е. Богатият не е равен на бедния. Как да ви кажа, БЧК от 30 години, изглеждат добронамерени, загрижени, но много пари и хотелски бази има, устроиха си живота по подъл и хитър начин,и е важно само да изглеждат пред другите честни, но пък могат да си крадат както си искат и никой не ги е спипал... засега.
8
0
 
7
 
! Отговори
Смешници жалки преди 4 години
кави доброволци набирате бе !?за 400 настинали бабички колко доброволеца трябват !?нима в болниците ни няма място за 400 човека та трябва да ни разиграват циркове с полеви болници !?не зная в храната ли ви слагат нещо щото нормални хора никога не биха повярвали в този абсурд който ни разиграват !!!!
7
0
 
5
 
! Отговори
Тръба преди 4 години
Все още намираме балъци да бачкат безплатно.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Н е пишете глупости няма персонал всички лекари са повечето на 50плюс години рискова възраст.Дано няма болни повече защото лошо и по лошо
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
колко ще плащат за доброволец, и осигуровките включени ли са?
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Умните лекари отидоха "доброволци" в Австрия да трупат пачки. За пенсионерите остава утешението да плюят по интернет.
3
0
 
9
 
! Отговори
Хемус преди 4 години
Масонът доживот ще източва БЧК!Нищо че бичи часпром с булката
2
0
 
11
 
! Отговори
мхм преди 4 години
работил съм в БЧК, като цяло изобщо не се работи, а доброволци се гонят на хартия, но реално почти няма хора, които да работят.. Да не говорим, че това е най-корумпираното НПО, колко пари откраднаха от дарения, а г-н Григоров вкарва всякакви лекарства без мито и стана милионер от това. Проверете го
1
2
 
2
 
! Отговори
Чукундур преди 4 години
Това да си турчин е проклятие,зла съдба,труднолечима болест,синоним на *** човек и роб.Страховете на роба са много понеже е беззащитен.