Депутатите ще работят извънредно на 2 април

Караянчева свика заседание за актуализацията на бюджета
Обновена: 31 мар 2020 18:11 | 31 мар 2020 18:10, Веселина Йорданова
42
Депутатите ще работят извънредно на 2 април
Снимка: БГНЕС

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева свиква извънредно заседание на парламента на 2 април от 13.00 часа.

Още по темата
В дневния ред на заседанието са първото четене на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет на Република България за 2020 г., внесен от Министерския съвет на 31 март 2020 г. и първото четене на проект за промени в Закона за енергетиката, внесени от народния представител Валентин Николов.

Актуализацията на бюджета се налага заради приетата от кабинета мярка в подкрепа на бизнеса, при която държавата ще плаща 60% от възнагражденията на работници в затруднени фирми за 3 месеца.

Заради очаквания спад на приходите и ръст на разходите, правителството предвижда поемането на до 10 млрд. лв. нов дълг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
2
 
! Отговори
мнение преди 4 години
корнелия е най-готината пичка в парламента
34
0
 
4
 
! Отговори
завалиите преди 4 години
Чак пък извънредно.Работят по 1 работен ден седмично и вече се претовариха.
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Леле ще се разплача.Пак къртовски труд в името на народа и за жълти стотинки.
32
1
 
4
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 години
като награда за извънредната работа и подарените на шайката 10 милиарда, караянчева ще даде бонус - кръжок по изработване на поциковани кофи. да ни е честит новия коронарен бижет. да живэ бащицата. да живэ пекинската патица. да живэ шайката.
31
1
 
6
 
! Отговори
АЗ преди 4 години
Ще си пуснат оставката! Ще поискат да им простим откраднатите милиони и ще си отидат по живо по здраво с наредба на министъра на здравеопазването ! С маски на муцуните крадливи ще се качат на някой си самолет и ще ни лишът от себе си !
30
5
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
Корнелия Нинова е най-най готината политичка в бг
29
1
 
2
 
! Отговори
Истукан преди 4 години
Наработиха се депутатите извънредно в рамките на тяхната грипна ваканция. През живота си не са работили събота и неделя, а нас обикновенинте работници се скъсваме да работим извънредно събота и неделя, включително и по празници, по 12 часа на ден, като роби в ада, а шефовете ни нвсе недоволни.
28
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пускам сълза за тях, че ще им се прекъсне платения отпуск. Робите пита ли ги някой? До вчера обиждаха всички лекари и медици, и ги разиграваха с фалшиви обещания за увеличаване на заплатите, днес като зависим от тях им се мазнят. Лицемери
27
1
 
13
 
! Отговори
Дебел депутат преди 4 години
Е няма как великденски бонуси трябва да се вземат!
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
председател на народно събраниетя нма знания на четвъртокласникпрати пекин във виетнам на времетоами то кой ли е там стока оня поет гърневски дето пишеше стихотворения за червената армия и георги димитровпръв гербераст или лоената топка сашкоабе добре че имаше и един патриот истински българин вижди рашидоввсички останали са си подло.гари начело с банкянското комунист.че
25
2
 
8
 
! Отговори
Извънреден труд преди 4 години
А вируса няма ли да работи извънредно,да влезе в парламента и да ги зарази всичките.Хайде вирусче,влизай там,ние сме с теб!
24
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
леле изванредни трябва да им се дадат
23
1
 
8
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Какво щели да правят антинародните представители в гей-клуба?
22
2
 
6
 
! Отговори
Ей USA к.у.р.в.и ! преди 4 години
Специален поздрав с Black Hawk Down!https://youtu.be/BWAhVbayGv4
21
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе ге(р)паджиите не стават, а бешипету краднеха и с трибуквието си, но да им дадем четвърти шанс, а?
20
4
 
4
 
! Отговори
Настоявам: преди 4 години
За стабилността на този кабинет до дупка и никакви номера Корнелия. Държавна нестабилност в момента е пагубна и гибелна ... Американския посланник да остава като му се говори, че можем да говорим в Страсбург много. Срещу планетата земя и природата сте безсилни. Пръчовете вън и наказани има всички ще измрем тука! Колко струва България? Нищо! И в същото време всичко, защото вие така сте го направили!
19
4
 
17
 
! Отговори
Котарак преди 4 години
На герберастите ще им дойде дюшеш. Преди няколко години 16 милиарда, сега още десет. Нали имаше излишъци, бе кратуни? Всичко окрадохте! И майките си бихте убили за пари!
18
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хе хе и какво му е извънредното да работиш в четвъртък след обяд? Дори не е ден на майстора.
17
2
 
8
 
! Отговори
Има ... преди 4 години
Има бивш министър председател, който му е даден дву месечен срок да напусне страната - Симеон 2 Сакскобурготски. Повтарям - Симеоне ако след два месеца ти, чаветата ти и пръчовете на ЦРУ са още тук ще ви гасим и палим с лопатите. И вторият преврат на ония к.у.рв.и от ЦРУ няма да мине. Кажи им така след тях и потоп още един път. Може да сме пред фалит ама ще ви довършим. Аз пък ще дам указание да се мутира Ебола ако не си разкарате крадливите *** в посочения реалистичен срок!
16
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТИКВАТА ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА ЗАТОВА ,СЕГА СЕ НА ПОЖАР СЕ АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА ТА ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА МОЖЕ ПАК ДА ТЕГЛИ ДО КРАЯ НА 2020Г ЗАЕМИ В РАЗМЕР НА НАД 10 МИЛИАРДА ЕВРАКИ КОИТО КИНТИ ПАК ДА БЪДАТ ГЕПЕНИ ОТ ПРАВИЛНИТЕ (ХОРА)