Депутатът Хасан Адемов е с положителна проба за вируса

Всички народни представители ще бъдат тествани от утре
Обновена: 1 апр 2020 08:24 | 31 мар 2020 23:33, Веселина Йорданова
372
Депутатът Хасан Адемов е с положителна проба за вируса
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Има депутат с установен случай на коронавирус - д-р Хасан Адемов от ДПС. Това обяви шефката на парламента Цвета Караянчева на извънреден брифинг.

Още по темата
Тя посочи, че обявява това с негово съгласие, но няма да отговаря на въпроси за здравословното му състояние.

От Щаба са препоръчали всички депутати да преминат такива тестове и това ще се случи още утре в две здравни заведения. После ще бъдат тествани и служителите в Народното събрание.

След като резултатите излязат, ще се вземе решение дали парламентът да бъде поставен под карантина.

Утре заседание на бюджетната комисия няма да има. По-рано днес беше обявено, че депутатите ще се съберат извънредно на 2 април, за да гласуват актуализацията на бюджета.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още по темата: ДПСХасан Адемов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само 1! Жалко
241
0
 
3
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 4 години
За болен депутат не ми е жал.Нито за умрял. С тях и без тях Тиквата си прави каквото си иска.А тези безбожници само узаконяват действията му срещу едни 10-12 000 на месец.Разбира се ,имам в предвид и онези пликове ,за които никой вече не говори.Защото и "мисирките" вече са охранени и угоени.
240
0
 
3
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 4 години
От всичките депутати баш Хасан Адемов се оказа заразен. Да не е пипнал вируса през задния проход?
239
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сашко Симов беше най-идейния за продължаване на работата в парламента.Като го видях тази сутрин пред болницата-лицето не му се виждаше, беше се увил като пашкул и трепереше, не можеше да говори от страх
238
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А колегите му защо не са в карантина, като при всички други такива случаи?Докога у нас ще се мери с двоен аршин? Извънредното положение не признава имунитет. Тъй както и вирусът не го признава!Айде - карантина и толкоз. Тъкмо няма да творят няколко седмици глупости!
237
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За един депутат ..още месец,това е лошо как ще живеем !на богатите не им пука може и година да не работят
236
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ама те били като обикновените хора,а цецка цачева каза,че не са
235
0
 
8
 
! Отговори
Хахахахах преди 4 години
Ама колко са жалки само - един депутат с вирус и всички отидоха със служебните коли да се изследват аванта. Те да не са го прегръщали групово тоя Адемов, че да са контактни всичките?! Половината сигурно не са стъпвали в Парламента откак има епидемия. Комунистчетата що не се отказаха от тестове в полза на някой от електората, за когото иначе са много загрижени?!?! Колко народ дарения направи от последните си пари, а тези все ненаяли се. Със заплатите им за 1 месец що респиратори ще се купят...
234
1
 
7
 
! Отговори
SWAN преди 4 години
На тези мога да им повярвам, че са болни единствено ако пукнат!
233
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Знаете ли че тоя е с 7 мандата в НС ,почти 30 г..аферим на ДПС
232
2
 
9
 
! Отговори
Мръсното Майче преди 4 години
До Анонимен....ПИСНА НИ.КАТО НЯМА ДА РАБОТИТЕ ЗА НАРОДА СИ-ДА СТАВАМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ДОКАТО ТРАЕ ТОВА. АМАН АТ ПРОСТИ РЕШЕНИЯ ОТ ТОЯ ПАРЛАМЕНТ.И НИЩО ЗА БЕДНИЯ ЧОВЕК.НИЩО....То и Безделника за това си мечтае в мокрите си сънища докато Деса хърка в съседната стая.
231
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПИСНА НИ.КАТО НЯМА ДА РАБОТИТЕ ЗА НАРОДА СИ-ДА СТАВАМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ДОКАТО ТРАЕ ТОВА. АМАН АТ ПРОСТИ РЕШЕНИЯ ОТ ТОЯ ПАРЛАМЕНТ.И НИЩО ЗА БЕДНИЯ ЧОВЕК.НИЩО.
230
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е единственият свестен депутат от ДПС.Жалко,че е в тази антибългарска формация.
229
3
 
12
 
! Отговори
Атилкесе/Аспарух/ преди 4 години
Управляващите нещо се изплашиха!Бедния народ от 30 години е в страх,паника и борба за оцеляване.
228
8
 
16
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Хасане - сега отиди да нацелуваш Радев когото подкрепихте за прецедент и когото продължавате да дандуркате вместо да го импийчнете немедленно. Та нали същия този "специалист" Вирусолог остроумничеше по повод двата нови щама на вируса и обясняваше, колко безвреден и всъщнос полезен бил а сега се крие под полата на жена си и се стиска да дари една от тлъстите си заплати за борбата със заплахата. Пожелавам ти да оздравееш бързо а следващият път да си помислиш дали да подкрепяте Безделника.
227
8
 
8
 
! Отговори
WTF...???? преди 4 години
Защо по дяволите се изкарва публична информация за това кой е заразен и кой не е..???? Това е грубо нарушение на закона за защита на личните данни...!! ПРЕСТАНЕТЕ ЗА БОГА С ТЕЗИ КЛЮКАРСКИ НАВИЦИ, НАСЛЕДЕНИ ОТ КОМУНИЗМА!!!!!!
226
6
 
19
 
! Отговори
2 милиона теста преди 4 години
Депутатите с тестове. Администрацията им също. Избирателите им -да се оправят. Нали тая година няма избори -да ядат пасти вафли и да седят в къщи,....иначе глоба 5 000лв.Срамно - в България никакви медицински мерки до сега. Само политически. Престанете с политиката и икономиката. Кризата е медицинска.
225
0
 
23
 
! Отговори
Azz преди 4 години
"Какво е състоянието му, че се налага да бъде хоспитализиран? Нали леките случаи се лекуват вкъщи симптоматично?! Защо той не си е вкъщи и не пие парацерамол, както съветвате останалите в леко състояние? Как е установен като положителен?! Кой, кога и защо му направи проба? Защо се тестват всички контактни лица, а не се следва препоръката ви да се самоизолират и да чакат симптоми, за да им бъде направен тест?
224
1
 
46
 
! Отговори
ДА преди 4 години
Даже сутринта казаха,че влиза в болница!Защо в болница-нали всички болни си седят в къщи и не ги приемат в болниците-да не заемат легла!?Ааа,пардон-това не важи за богопомазаните!За тях-болници,за нас Арена армеец-моргата!За тях безплатни тестовне,за нас-няма,а ако искаш-плащай си на частно!Това е ***!
223
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А българските пенсионери които търсят храна по кофите за бокк лук - как са?Защо не пишете за тях - за майките, за бащите си, бе ***? За тези които построиха България, която днес до кости все още грабите! Един тротоар (Графа имам в предвид) не можете да построите!