Пловдивчанин изпуши най-скъпата цигара - 5 бона

МВР глоби мъж на метри от дома му
6 апр 2020 10:27, Ния Христова
75
Пловдивчанин изпуши най-скъпата цигара - 5 бона
Снимка: Pixabay
Мъж от Пловдив изпуши най-скъпата цигара в живота си на брега на река Марица. Цигарата му осигурила глоба от 5000 лева. 
 
Мъжът нямал тераса и слязъл да запали една цигара пред входа на сградата, в която живее, но се преместил, за да няма контакт с хората наоколо. Секунди след това е бил санкциониран, заради забраната да се посещават паркове и градини свързана с разпространението на коронавируса. 
 
"За да спазя един от законите, явно съм нарушил друг. Излизайки от входа видях, че има медицински лица и пациенти и реших да спазя дистанция", каза глобеният Любомир Яньов в ефира на Нова ТВ.
 
След като изпушил цигарата си мъжът отишъл до парапета на реката, която се навира на метри от дома му, за да допуши цигарата и допие кафето. За по-малко от минута са дошли служители на реда, които му написали акт от 5000 лева. 
 
Междувременно с 5000 лева е глобена жена, която обяснила, че е излязла да изхвърли боклука. Мъжът е категоричен, че ще обжалва наложената му глоба и се надява тя да бъде отменена или поне сумата да се намали. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
5
 
! Отговори
българин преди 4 години
Значи.Родните ни " полицаи" На които на мен лично.Униформата им я сравнявам с тази на кондукторите! В сегашната ситуация ,Тя полицията" е вече със състав 60 процента нови ,полицайчета" в казарма не ходили! Та ако видят днес облечен милиционер срещу тях.И те ще усетят респекта в униформата им!-:) Та покрай тая " пандемия" Им се повдигна " самочувствието" мисля! Но и тя ще мине! А после пак същата!-:)
54
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не го мисли, обжалва, печели и остава приятния спомен от погледа на полицаите, писали акта в залата.
53
1
 
8
 
! Отговори
Юрист преди 4 години
Много на място си е изпущил цигарата. После ще дойде при мен , ще пишем едни хубави разходи за адвокат , пътни ,неимуществени и др. вреди След като спечелим вързаното в кърпа дело държавата освен ,че ще види тези 5000 през крив макарон НО и ще плаща последващите разходи!Така ,че на този човечец разходите за цигари до края на годината ще му излезнат подарък !
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ,бе то само в парковете и градините вирее, в магазините и аптеките не....хората полудехаааа
51
1
 
0
 
! Отговори
Пипи Чорапчето преди 4 години
Вчера мислих, как ще реагирам, ако на мен се случи да съм заплашен или получа фиш от 5000лв. Измислих!
50
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цепите мрака с тия измислени статии
49
1
 
8
 
! Отговори
Иво преди 4 години
До МакаровАбе откъде се навъдихте толкова г*лу*паци в тая хубава страна?
48
6
 
0
 
! Отговори
Makarov преди 4 години
ако турите по един макаренко в джоба - по-евтино ще ви излиза. Бам-бам - айде :) Ще се стигне и дотам - споко на всички *** :)
47
13
 
12
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Малко е - пушачите трябва да бъдат глобявани двойно - особено ако са нарушили карантината, както е в случая.
46
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Удобно са пропуснали фактът, че въпросният е бил под карантина и със слизането си пред блока реално е застрашил здравето на доста хора, а не е слезнал само пред входа си. Та с други думи - малко му е глобата, защото заради такива като него и ние сме заложници
45
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БГ цирк! Във Варна е пълно с полицаи без маски и пушачи. Но тях няма как и никой не ги глобява - това го видях вчера на центъра. Правете си изводите граждани ...
44
6
 
6
 
! Отговори
РАДВАЙТЕ СЕ ! преди 4 години
Това са законите измислени от юристи икономисти и финансисти ! ! На наш гръб ! Ние не сме измисляли и одобрявали такива закони . Същото узаконяване на беззаконието представлява и семейния кодекс . Когато институциите и държавните служители нямат респект от гражданите си ще бъде така ! ! Когато законотворците не носят лична материална отговорност - ни налагат да търпим техния наложен силов правов ред ! По-добре лоши закони отколкото добри закони , нали така ?
43
6
 
5
 
! Отговори
милиционерщина преди 4 години
Никакви 5000 лв глоба няма да има. Глобите ще бъдат намалени, и като обжалва в съда, съдът ще приложи по-благоприятния закон за по-ниска глоба. А МВР и ще плати и разноските по делото накпрая.
42
0
 
5
 
! Отговори
D преди 4 години
"След като изпушил цигарата си мъжът отишъл до парапета на реката, която се навира на метри от дома му, за да допуши цигарата и допие кафето"Изпушил ли я е, или е отишъл да я допушва, че не ми стана ясно???
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да пускат и промоции с тия глоби...Например наполовина през ден...
40
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да го глобят трябва да не е декларирал нещо като за туй трябва да представи деклариращ документ как обнародван с удобрението по указ за извънредното положение образец за което се прилага необходимия текст за осведомяване на целта на приложението с допълнителните текстове по приложение за деклариране,инак от туй че не се изисква деклариране в ситуацията могат всички които минат наоколо могат да глобят за да по изкарат възнаграждение за минути от тази среща.
39
21
 
14
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Глобите за пушачи трябва да останат по 5хиляди и след приключването на епидемията. Крайно време е тия мизерници да престанат да умирисват всичко
38
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И понеже парите от тези глоби остават за районното, което ги е наложило, сега юруш на глобите, силно мотивирани са полицаите да налагат глоби ......
37
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мен сега ми надуха главата разни кучкари . Събрали се в кръг , кучетата се лаят , те си говорят.
36
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Типични обяснения на шубе воевода. Ирепчил се на органите и сега ни обяснява, как само за малко,на н метра, пиел допивал, ама иначе бил съвестен гражданин.Хлапашка история, имитира "големите" дето се научиха не да спазват закона, а колко ще им струва.На това му се вика, видяла жабата че подковават коня, и тя вдигнала крак.